- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Garmin topik
- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
"Pl az AOD amit írtam! Nem választható ki, hogy folyamatosan mutassa, hiányzik az az opció."
Mi9-em van, nekem se választható ez az opció. Sőt. Sosem volt változtatható. Arra viszont emlékszem, hogy mikor megjelent, voltak gyermekbetegségei az AOD-nak, amit később javítottak hétről hétre."A kamera sincs rendesen megcsiszolva, mert Gcam-al jobb képeket lő."
Pont olvastam valamelyik topikban egy Samsung A52(vagy mi volt) tulajtól, hogy gcammal jobb képeket lőtt, mint az S23Ultrával.
Sőt. Igazából mindegyik telefonra igaz, hogy gcammal jobb képeket lő."Vagy pl nem lehet kikapcsolni az ikonok szövegét a kezdőképernyőn."
Nekem Mi9-en ilyen sem rémlik.
Egyébként a fenti dolgokat, most pontosan melyik két típussal hasonlítottad össze?
"Na igen, másodvonalas. De nagyon érezni rajta az izzadságszagot, hogy az is maradjon. Ezzel van az alapvető problémám. "
Igen. Ez minden teszt/user véleménynél kiderül. Ezért hanyagolandó.
Akinek megfelel a nagyon lebutított, az válassza a Redmi sorozatot. Egyébként nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Mikrotik routerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest