Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hm...tapasztalataim szerint az overwatch azért problémás mert nem jönnek a hatókörébe csak épp a látótávolságig ahonnan persze már tüzelnek is és már lövik is ki a full fedezék mögül az emberem.Nem bad luck faktor,mindig ez ismétlődik.Így nehéz double tapos,opportunista sznájpert összehozni.
Konkrétan jártam úgy is,hogy az ajtót berúgva betört az alien és csak az ajtó melletti kockára lépett a 2 overwatch meg nem aktiválódótt-rip -
törölt tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Impossible és óvatosság?
Az egyetlen működőképes taktikának a podok triggelelésével egyidejű likvidálást gondolnám ami egy nagyon aggresszív,dinamikus játékstílus.
De mondjuk te kitoltad én meg befuccsolok folyton,szal nagy gratula és hajrá az újrajátszáshoz
Army of four nekem nagyon nem szimpi,az alapjátékkal pont az egyik nagyobb bajom a túl kicsi osztagméret,ebből a szempontból a long war abszolút ígéretes.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Csakis ironman on módban játszom mert annyi bullshit van a gémben,hogy folyamat visszatölthetném

Ide lehet nyugodtan venni az olyan bugokat is mint jármű minden előjel nélküli felrobbanása pl.(nincs kigyulladva)S mi a taktikád mert én még nem találtam működőképeset?Vagy csak ironizálsz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Miért van az,hogy nincs egy élvezetes nehézségi fokozat ebben a tetves játékban?Úgy felbaszott most is ,hogy ááá..
Klasszikon unalomba fullad az egész,EU-t végigtoltam rajta de annyira kiábrándító volt a közép és végjáték,hogy nincs kedvem még egyszer kitolni.
Impossible meg egyszerűen kivitelezhetetlen,a thin man ugyanúgy kilő a teljes fedezék mögül mintha flank lenne.Persze ha lehúzódok is eltalál csak nem kritel ugye.Kipróbáltam a demidzs rulettet is hátha konszolidálja a bekapott sebzést de 1-2 küldi után rájöttem,hogy nagyrészt csak az én katonáim sebzését redukálja de azt drasztikusan;2/3 lövés 1dmg-s
nájszEW-hez milyen modo(ka)t használtok,hogy klasszik élvezetesen kihívásos legyen a történet? Nagyobb podok,erőteljesebb pánikfaktor a nemzeteknél(veszítsek már legalább 1-2 nemzetet az istenit!)
Vagy olyan mod esetleg ami dmg redukált cover használatot biztosít?Ti,hogy játszátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- Crimson Desert
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Újszerű Samsung Galaxy Fold 5 - 5G - 12Gb/512GB -(2026 Augusztusig Garis)+S-pen tok ceruzával
- WD Black SN850X 8TB
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz
- Magyarországon elsőként: ÖRÖK GARANCIÁS iPhone kijelzőcsere
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az egyetlen működőképes taktikának a podok triggelelésével egyidejű likvidálást gondolnám ami egy nagyon aggresszív,dinamikus játékstílus.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nájsz