- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
- Google Antigravity - ennyi volt?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Fotók, videók mobillal
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Nagyon óvatos voltam, és be volt kapcsolva néhány second wave opció is. Pl flanking garantál kritet, dmg roulette, ilyesmik. Nekem segített, mert az óvatos játékom miatt az idegenek nem gyakran jöttek flankbe, én viszont igen, és olyankor életmentő.
Sniperekre alapoztam leginkább, 4, de min. 3 sniper, squadsight, double tap, illetve 1-2 nagyon jó medic jó mély zsebekkel, heavy csak akkor, ha tudom, hogy kelleni fog (de akkor általában kettő, vagy 2 mec).
Amikor láttam, hogy tényleg nagyon nagy gáz van, még az autosave előtt alt-f4-eztem, és még átgondoltabban töltöttem vissza az adott lépést. Veszítettem embert, országot így is, de végigvittem.
Az army of four volt nagyon kemény még sima classicon is, elképesztően átalakítja az ember játékstílusát, hogy csak 4 katonát vihet egy csapatban.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest