- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#82679040 #465 üzenetére
Van ilyen, ja. Főleg az eleje szopó nagyon az impossible-nek... többször futottam neki én is. Anyagilag is nehéz, de a játékmenet még rosszabb, mert szaros sectoidnak egy lövés vagy, míg neked ő kettő vagy több. Akkor szoktam rá, kizárólag az elején, hogy lerusholom a sectoid-csoportokat, ha van gránátom.
Nálam azért belefutkosnak az overwatch-be bőven, még ha nem is felém jönnek, de elég, ha mozgás van, már repülnek be a critek.Lézertől és nemjuteszembeanevepáncéltól kezdve már az impossible is élhetőbb.
De a legszarabb a pontatlanság... mikor 4 rookie-d van, és még a flankből sem lövi be az ellenfelet 10 méterről...De én szeretek ilyenekkel kínlódni...
Mondjuk később is szopat azért... csak nem mindegy, hogy milyen felszereléssel viseled. Mikor terror küldetésen 4-5 sectopod van libasorban, és melléjük még beúszik a képbe 1-2 cyberdisc, és az első gránáttal lebontja a full covered... -
válasz
#82679040 #463 üzenetére
Biztos meg lehet oldani az impossible-t rusholással is, de nekem nem sikerült. El kell érni, hogy ők rusholjanak, és egymás után leszedni őket. Tehát itt az nem megy, hogy észrevesznek, és még te mozdulsz, bekerítve őket, és egyből tüzelve... inkább úgy, hogy ok, észrevettek, visszahúzod az embered a többi közé fullcover, többiek overwatch, és lássuk, mit csinál az ellen. Ha rushol, az kúl, mert bekap jó adag sebzést már az overwatch miatt, a következő kör csak tisztogatás. Ha már vannak jó sniperei az embernek, lézerrel és feljebb, gyakorlatilag a közelharcig el sem jutunk többnyire, kivéve a terror küldetéseken, amik általában mókásak a sniper setuppal, mert van, hogy egy-két emberem mozog a mapon (jellemzően heavy, vagy mec), a sniperek pedig spawnról osztják a squadsight-tal az egyhiteket.
-
válasz
#82679040 #459 üzenetére
Nagyon óvatos voltam, és be volt kapcsolva néhány second wave opció is. Pl flanking garantál kritet, dmg roulette, ilyesmik. Nekem segített, mert az óvatos játékom miatt az idegenek nem gyakran jöttek flankbe, én viszont igen, és olyankor életmentő.
Sniperekre alapoztam leginkább, 4, de min. 3 sniper, squadsight, double tap, illetve 1-2 nagyon jó medic jó mély zsebekkel, heavy csak akkor, ha tudom, hogy kelleni fog (de akkor általában kettő, vagy 2 mec).
Amikor láttam, hogy tényleg nagyon nagy gáz van, még az autosave előtt alt-f4-eztem, és még átgondoltabban töltöttem vissza az adott lépést. Veszítettem embert, országot így is, de végigvittem.
Az army of four volt nagyon kemény még sima classicon is, elképesztően átalakítja az ember játékstílusát, hogy csak 4 katonát vihet egy csapatban. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest