- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Miért van az,hogy nincs egy élvezetes nehézségi fokozat ebben a tetves játékban?Úgy felbaszott most is ,hogy ááá..
Klasszikon unalomba fullad az egész,EU-t végigtoltam rajta de annyira kiábrándító volt a közép és végjáték,hogy nincs kedvem még egyszer kitolni.
Impossible meg egyszerűen kivitelezhetetlen,a thin man ugyanúgy kilő a teljes fedezék mögül mintha flank lenne.Persze ha lehúzódok is eltalál csak nem kritel ugye.Kipróbáltam a demidzs rulettet is hátha konszolidálja a bekapott sebzést de 1-2 küldi után rájöttem,hogy nagyrészt csak az én katonáim sebzését redukálja de azt drasztikusan;2/3 lövés 1dmg-s
nájszEW-hez milyen modo(ka)t használtok,hogy klasszik élvezetesen kihívásos legyen a történet? Nagyobb podok,erőteljesebb pánikfaktor a nemzeteknél(veszítsek már legalább 1-2 nemzetet az istenit!)
Vagy olyan mod esetleg ami dmg redukált cover használatot biztosít?Ti,hogy játszátok?
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 3 2-in-1 érintőkijelzős üzleti laptop, beépített tollal
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nájsz