Új hozzászólás Aktív témák
-
Szasinka
tag
SPOILER
A két robot mindig ott van. A heavy-k Heat ammo képessége+aoe rakéta; mind fray (asszem ez a neve az aoe psi támadásnak); squadsight, double tap-es sniper(ek)+ghost felderítő. Ezzel a kombóval kezelhető a dolog.
Valaki használ modot? Ha igen mik a tapasztalatok (warspace ext-re gondolok elsősorban)? -
gyiku
nagyúr
normal modon 3 plazma sniperrel 2 plasmacannon heavy-vel es egy plasma rifle supportal mentem a vege fele, igy az utolso mapon is. a 2 sectopodot egy mind controlled egyennel lattam meg, (talan elite muton volt), de az nem sokaig vakeralt ott
2 heavy-s raketaja +30% robotics ellen, a maradekokat a sniperek intezek. van 1 olyan skill, hogy ha kilovi az ellent, akkor lohet ujra. igy hamar elfogytak a dronok, es a teraszrol 1 kor alatt megvolt a 2 dög.
en a vegere nehezebb dologra szamittam, de remelem csak a normal miatt alakult igy. nemsokara elkezdem classicon. -
HaaS
addikt
Haller!
Kösz a spoiler kiírást! A relay infójára én csak bólintottam, nem is foglalkoztam különösebben vele, addigra már megvolt a "kemény mag", azokkal mentem mindenfelé.
A Sectopod az húzós, de az egyik heavy-m robot speces volt, az is segített. Mondjuk én nem sokszor láttam őket, de arra a kettőre emlékszem. Mikor megláttam őket, gyorsan szétrebbentem... mivel normal+ironman volt, ezért csak óvatosan mentem előre, szóval onnan a magas párkányról már megláttam őket. Mindenki elrohant szanaszéjjel, a sznájpert - szokás szerint - betettem olyan helyre, ahol rájuk tud lőni, de őt nem látják, aztán a láthatatlan assault a bal alsó folyosón előrement, hogy megmutassa, hol vannak. Visszavonulás közben egyébként így is bekaptunk egy aoe-t, de csak egy soldier volt benne. Szóval tuti "érzésből" lődöznek, mert az egyik mellétrafált. Szépen le is bontották a fél teraszt. Utána meg kiálltunk a terasz szélére és halomra lőttük őket.
Lehet, hogy nekem máshogy nézett ki a hajó, esetleg máshol volt a sectopod duó, de megoldható volt. Classicon gőzöm sincs mit csinálnak.Ami az utolsó bekezdésedet illeti: nos, én káromkodni szoktam
.
-
HaaS
addikt
Nekem csak azután lettek vegyesek az érzéseim, miután eltököltem a régivel néhány órát.
Igazából itt is, ott is azonnal elmegy minden lóvé egyébként, itt nincs nagy változás. Ironman is extrém lenne, a régiben is van, hogy megrándul az ember arcizma... mikor letolják a srácok a platóról a lánctalpast és az első szektoid egy lövéssel rommá lövi a félmilliót érő tankot
.
Az ilyenek hiányoznak pölö, hogy lerobbantottam egy fél házat - hullott civil, idegen vegyesen - nézem, a robbantási terület peremén is van egy fekvő szektoid. Odacaplatok egy Ohne reakció és lövéspontosság nevű komával, bal kezében stun rod, jobban síma puska... szóval az a tipikus feláldozható alkat. Odamegyek, mert hát nagyon a szélén volt a kis idegen... egy kör, halott... két kör... na jó, ennyi időm nincsen, lehet, hogy tényleg halott, beletuszkolom a hátizsákba, nehogy a hátunkba kerüljön, usgyi vissza az élvonalba. vagy két kör múlva nézem... (még jó, hogy látta a hátát valaki, mert fel sem tűnt volna) hát nem kimászott a batyuból a lelkem? Ott állt a muksóm mögött, próbálta kivenni az övéből a gránátot... persze jól megfordultam, és elkábítottam, de közben igen jót röhögtem
.
A füst is baromi jól van megcsinálva, meg a kábulások... volt olyan felderítő, amit lelőttünk (egyszemélyes gép), leszállt mellé a Skyranger és egyből vége is volt a harcnak, mert elájult a szerencstélen flótá... floater. Apróságok, mégis nagyot dobnak a játékélményen.Klasszikot ajánlom tutorial és ironman nélkül, kicsit másképp kezdődik, meg jóval nehezebb. Vagy a régit
!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest