Hirdetés
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
Sok spoiler szóval ne olvassa el aki nem akarja.
Én újrakezdtem egy normál gamét, de eddig még nem csaltam semmiféle visszatöltéssel, nem kellett. Sokat számít, hogy most másodjára jobban tudom, mit hogyan kell csinálni.
De van egy érdekesség. Van Hyperwave relay-em, lelőttem egy ufot, megnéztem miféle alienek vannak rajta. Hát amikor elkezdek az erdőben kolbászolni, nem egy Sectopod néz szembe? Szerencse, hogy 2 medicet szoktam vinni, azt az idegeskedést meg szívást... minden healt eltoltam aztán imádkoztam, hogy a kör végén a Muton Elite ne találja el az emberem mert vagy 3-an is max 10 hp-val rendelkeztek, ezek meg crit nélkül is 10-et lőnek... szóval kicsit messy lett de nem veszítettem el senkit.Ha Sectopodot látok a hyperwave relay infóján akkor oda sem megyek. Elég biztos vagyok benne, hogy a felsorolásban nem volt ilyen. Lehet, hogy az az infó pontatlan (szándékosan)? (amikor kiírja miféle alienek lesznek és hányan)
Más, az előző playthrough-n érdekes szituációba csöppentem az utolsó storyline küldetésen, amitől előre félek. Egy adott jó nagy szobában miután takarítottam, az utoldó elit mutont mind controlloltam az utolsó emberrel (nem tudtam volna már megölni a körben), következőben meg elindultam vele felfedezni, ha már... szóval dash előre, kimegy a szobából előre egy folyósón, majd összetojtam magam mikor jobbról lent egy nagy hangárban 2 sectopod áll egymás mellett. Az egyik 1 shotolta is imán szegényt. Erre nagy okosan overwatcholtam a társaságom egy helyen, hogy most akkor jönnek a sectopodok és kis szerencsével egyet majd megölök overwatchból.. várok 2 kört, erre 2 aoe-t kapok a nyakamba. 20 damage kb mindenkire. A világ végéről...
1) Az a 2 sectopod az hardcoded vagyis mindig ott vannak vajon?
2) Hogyan működik ez az aoe képességük mert nem jöttem rá... néha mintha oda lőné el ahol 1 körrel azelőtt volt valaki, de nem mindig. Szóval azt sem tudom, hogyan céloznak vele valamint azt sem, milyen sűrűn használják. Netán cooldownos?Ha valaki tol Classicot netán Ironmant, mi a francot csináltok ezekkel? Még normálon is, ahol néha úgy tűnik aim bónuszom van, nagyritkán van olyan, hogy lő 5 ember és miss-miss-miss-miss-miss. Ilyenkor csak várom a halált az end turn-el ill reménykedek, hogy nem lesz crit és túléli mindenki. :/
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Google Pixel topik
- World of Warships
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Inno3D RTX 2070 Twin x2 8GB Újszerű / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest