- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szasinka
tag
SPOILER
A két robot mindig ott van. A heavy-k Heat ammo képessége+aoe rakéta; mind fray (asszem ez a neve az aoe psi támadásnak); squadsight, double tap-es sniper(ek)+ghost felderítő. Ezzel a kombóval kezelhető a dolog.
Valaki használ modot? Ha igen mik a tapasztalatok (warspace ext-re gondolok elsősorban)? -
Szasinka
tag
Hát igen, nem egyszerű. Nekem az az érzésem támadt, hogy még a kockadobás is kedvezőbben alakul normálon. 25% chance (rooke high coveres ellen) mellett is sűrün volt találat, érzésre jobb volt mint 1 a 4-hez. Classicon meg az 45% chance hoz 1 a 4-hez arányt érzetre...
Az impossible meg impossible, csinálja az akinek hét monitora van... -
Szasinka
tag
Nagyon addiktív a játék. Normálon sikerült végig vinni egész könnyen, classicon azért érezhetően szívatósabb a dolog.
TommyGun: Nem nagyon lesz. Csak a hatékonyságát lehet majd fejleszteni, ahogy fentebb írták.
SPOILER
Az utolsó küldetés az istennek nem akart tovább menni egy bug miatt, a thin man-es részhez (Zárva volt az "ajtó" és nem lehetett tovább haladni). Mintha nem érzékelte volna, hogy mindenki meghalt (a chrysalid-es rész is megvolt). Próbáltam újrakezdeni, nem volt jó, aztán visszamentem az előző küldetésre és úgy újra de akkor sem. Aztán volt egy video ahol az emberünk az egyetlen hard floater-t "mind controllorta" <nem tudom most szebben mondani>. Mondom akkor én is úgy csinálom hátha... és bejött, minden probléma nélkül tudtam haladni a thin man-ek felé. Nem tudom, hogy ettől működött de ha más is ebbe fut akkor azért próbálja ki.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest