Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatta a MediaTek a Dimensity 9500s és 8500 chipeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Haller!
Kösz a spoiler kiírást! A relay infójára én csak bólintottam, nem is foglalkoztam különösebben vele, addigra már megvolt a "kemény mag", azokkal mentem mindenfelé.
A Sectopod az húzós, de az egyik heavy-m robot speces volt, az is segített. Mondjuk én nem sokszor láttam őket, de arra a kettőre emlékszem. Mikor megláttam őket, gyorsan szétrebbentem... mivel normal+ironman volt, ezért csak óvatosan mentem előre, szóval onnan a magas párkányról már megláttam őket. Mindenki elrohant szanaszéjjel, a sznájpert - szokás szerint - betettem olyan helyre, ahol rájuk tud lőni, de őt nem látják, aztán a láthatatlan assault a bal alsó folyosón előrement, hogy megmutassa, hol vannak. Visszavonulás közben egyébként így is bekaptunk egy aoe-t, de csak egy soldier volt benne. Szóval tuti "érzésből" lődöznek, mert az egyik mellétrafált. Szépen le is bontották a fél teraszt. Utána meg kiálltunk a terasz szélére és halomra lőttük őket.
Lehet, hogy nekem máshogy nézett ki a hajó, esetleg máshol volt a sectopod duó, de megoldható volt. Classicon gőzöm sincs mit csinálnak.Ami az utolsó bekezdésedet illeti: nos, én káromkodni szoktam
.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Google Pixel topik
- Formula-1
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.