- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hová lett 1000 mAh?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Mennyire így van! Bár lehet, hogy csak mi érezzük fájóbbnak miss-t... mikor négyen lőnek mellé a szabdban rohangászónak... szerintem növelték az overwatch pontossági defektusát is.
Az meg, mikor a full fedezék mögött, plusz még füstben agyonlövi a legjobb emberemet... na akkor ajakbiggysztek (is). Sebaj, ezt már végigtolom ironmannel, aztán ha most is belebukok, kezdek egy töltögetőst.
Esküszöm, itt egy alap kézigránát többet segít, mint egy medikit vagy scope... másképp kell hozzáállni, na.. az első power source-t meg navit úgy adtam el, ahogy jött!
-
HaaS
addikt
Engem már a négyhápés thinman is kikészít a 9 hp-s lövéseivel.
Classicon felértékelődik a gránát, úgy veszem észre... az legalább talál. Mindig mellélövünk, ők meg... hát ők meg nem. Sőt, kritikáloznak. Kénytelen vagyok tolni elöl egy rookie-t, hogy inkább az feküdjön, de ha már repülő ojjektumok is vannak, akkor csókolom, inkább a kilenchápésomba ver kilenc hápét. Ja, szívatósabb...
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Milyen házat vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- iPhone topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Garázsvásár-Kiárusítás 500Ft.-/Darab
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- MSI CYBORG 15 A13V
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged