- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló #144 üzenetére
felmászott a hajó tetejére
... de meglett. Kérdésem, hogy ha két földrészen is magas a panic (de már műhold is van akkor mit tudok a pánik növekedésével kezdeni?
-
wednesday
őstag
válasz
FehérHolló #141 üzenetére
Hát így, hogy akaraterő veszteséget okoz, hogy lelövik már nem szimpatikus ez az agykontroll, pedig eddig tetszett. Nem is az a lényeg, hogy megöljön valakit, hanem nem várt akadályozó dolog az alieneknek (ugyanúgy nálunk is).
Na kipróbáltam, hogy elmekontroll alatt álló emberemet lepuffantottam a többiekkel. Az rendesen saját csapattárs veszteség volt (akaraterő csökkenés mindenkinél). Tehát itt rendben van.
Egyébként mi számít az alienek fejlődésénél, erősödésénél?
Az eltelt idő (hónapok) vagy a legyártott és kikutatott cuccok, vagy talán mindkettő? -
Ren Hoek
veterán
válasz
FehérHolló #133 üzenetére
Jah, egyetértek...az a "minőségi" nagyon idézőjelben van... A régi játékok mélységben igényesebbek voltak sokkal. Pedig a gyerekek intelligenciája mit sem változott, ugyanúgy felfognák a több lehetőséget kínáló játékokat ma is.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
FehérHolló #131 üzenetére
Pedig a régi psi rendszer sokkal jobb volt szerintem. Egyrészt, miután kikutattuk, rengeteg hátralévő küldetés, bázistámadás stb volt még. Itt kb 3 küldetésen használtam ezeket a képességeket, mert hirtelen vége is lett a játéknak.
Másrészt, a régiben ugye minden tulajdonság akkor fejlődött, ha használtad. Volt psi támadás és védekezés is, minden katonánál. Így lehetett psi-re specializálni a katonákat. Külön inventory-s kézbe kellett adni egy elmekontrollert, aztán lehetett nyomatni a mind controltSzóval nem csak egy mind shield állt rendelkezésre, amivel védekezni lehetett az Ethereal-ok ellen. Nekem nagyon szomorú volt, hogy itt a legjobb psi katonámat is simán mind controlozták, mert nem volt nála mind shield.
Amúgy nosztalgiaképpen megnéztem egy X-COM Apocalypse videót (Sokaknak az X-COM: Enemy Unknown az alap, de ez méltó folytatás) ... Elképesztően összetett volt, szinte mindent meg lehetett benne csinálni. [link]
(A sokféle repülőben cserélgetni a motorokat, a hatalmas városban minden épületet külön meg lehetett támadni, a kereskedelem, a szövetségi rendszer, a bázismenedzsment stb...)Nem értem, hogy mi gyerekként anno simán felfogtunk ilyen mélységű játékokat... ma ennyire lebutították az embereket, hogy kb harmadára kelljen leegyszerűsíteni egy játékot? Vagy valami gazdasági elemzésben kikalkulálták, hogy a mai gyerekeknek gyorsan és könnyen fogyasztható akciót kell adni, és az ostobább réteget is el kell érni?
Az mondjuk igaz, hogy 7 éves unokahúgomon is látom, hogy instant, pörgős, egyszerű és gyorsan fogyasztható szórakozás kell neki. Sokszor ami kicsit nagyobb figyelmet igényel, vagy nehéz először, rögtön megunja. (Persze amúgy nagyon szorgalmas és okos, csak ezt diktálja nekik a mai társadalom valahogy)
Amúgy nagyon jól elvoltam a játékkal, pörgős, és valamilyen szinten azért taktikus akció van benne. Ha nem tudnám, hogy milyen szinten összetettek voltak a régi részek, simán 10/9 és nem húznám a számat.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Home server / házi szerver építése
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CNC topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- DJI topic
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest