Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
Normalon minden elég könnyű, classic+ -on minden nehezebb, de jó tervezéssel lehet pánikot menedzselni - 1-2-3 ország kiléphet, belefér, főleg ha a jókat igyekszel megtartani (usa, oroszország, afrika). Mivel azt mondod könnyű a harc gondolom normalon játszol, pedig szerintem ott is lehet katonát veszíteni, igaz nehezebb (ott nem tudom, lehet-e országot veszíteni ha nem rontod el).
Az aimmel nekem nincs különösebb bajom - fedezék-, skill-, fegyver- és távolságfüggő. Azért 4 befolyásolható tényező van, plusz a scope ötödiknek. Lehet a randomot szidni de azalienek extra aimjét leszámítva (ami bizony fájdalmas) a rendszer elég kiszámíthatóan működik. Legalábbis normalon az esetek többségében menedzselhető a dolog, ha kiszámolod mit csinálsz (számítasz a missekre).
Van olyan érzésem néha, hogy kapok aim bónuszt normalon, nem tudom, tényleg így van-e. De a katonák többnyire példásan jól lőnek, a colonel sniperem szerintem eddig kb 5 lövést misselt összesen... classicon reálisabbnak tűnik a saját aim. Csak ne lenne az ellenfélnek bónusza... meg a 4 hp is fájdalmas...Minden hó vége előtt kell fellőni a szateliteket, mondjuk 1-2 nappal a council meeting előtt, akkor oda lövöd fel ahová muszáj (5-ös pánik) ill. a többit ahová lehet (sok pénz, bónusz).
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- 3D nyomtatás
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Pánik a memóriapiacon
- BIOS topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házimozi haladó szinten
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest