Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bencze

senior tag

válasz q13579 #116 üzenetére

Normalon minden elég könnyű, classic+ -on minden nehezebb, de jó tervezéssel lehet pánikot menedzselni - 1-2-3 ország kiléphet, belefér, főleg ha a jókat igyekszel megtartani (usa, oroszország, afrika). Mivel azt mondod könnyű a harc gondolom normalon játszol, pedig szerintem ott is lehet katonát veszíteni, igaz nehezebb (ott nem tudom, lehet-e országot veszíteni ha nem rontod el).
    Az aimmel nekem nincs különösebb bajom - fedezék-, skill-, fegyver- és távolságfüggő. Azért 4 befolyásolható tényező van, plusz a scope ötödiknek. Lehet a randomot szidni de azalienek extra aimjét leszámítva (ami bizony fájdalmas) a rendszer elég kiszámíthatóan működik. Legalábbis normalon az esetek többségében menedzselhető a dolog, ha kiszámolod mit csinálsz (számítasz a missekre).
    Van olyan érzésem néha, hogy kapok aim bónuszt normalon, nem tudom, tényleg így van-e. De a katonák többnyire példásan jól lőnek, a colonel sniperem szerintem eddig kb 5 lövést misselt összesen... classicon reálisabbnak tűnik a saját aim. Csak ne lenne az ellenfélnek bónusza... meg a 4 hp is fájdalmas...

Minden hó vége előtt kell fellőni a szateliteket, mondjuk 1-2 nappal a council meeting előtt, akkor oda lövöd fel ahová muszáj (5-ös pánik) ill. a többit ahová lehet (sok pénz, bónusz).

Új hozzászólás Aktív témák