- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wednesday
üzenetére
Azért nem csinàltam rosszul szerintem. Volt satelitem mindig elég hóvégére.
Az osztagom látta kárát mert nekik nem sok mindent vettem eleinte. De így legslább óvatosabban játszottam velük is ami hasznos lessz nehezebb fokozaton.
De amúgy igazatok van persze. Meg fogom nézni higy mihez mennyi cucc kell kb és jobban fogok gazdálkodni az eladható cuccokkal.Srácok ez a proxi amit a mec tud lerakni hogy működik? Gondoltam mozgásérzèkelő mert proxy és lesz bumm.
Lefobtam a kétlábu robot elé de semmi. Az még oké hogy ha egy hejben fordul az még nem számít mozgásnak itt, de arébb is ment és semmi.Ja meg a másik amire saját káromon jöttem rá hogy a meld-et szér lehet lőni. Azt hittem az gojóàlló.
Ott àllt melette egy mectoid én meg lőttem a heavy-vel egy missed-et ami nem talált ugye, de a meldet telibe lőttem.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB hibátlan, több mint fél év garancia
- Samsung Galaxy S25 256GB - Silver Shadow - Samsung.hu vásárlás (2026.01) + garancia, Kártyafüggetlen
- Adobe Creative Cloud Pro Verhetetlen áron!!
- Keresek: Online számítógépes oktatót (Windows 11, M365)
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest