Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wednesday

őstag

válasz Kvelstadt #342 üzenetére

Én szeretem a vegyes csapatot, szerintem mindegyik használható. Talán nehezebb fokozatra szoktam 2 heavy-t is vinni a gránátok és a rakéta miatt. Ott elsődleges, hogy a katonák megússzák a dolgot, mert elég könnyen lepuffantják már őket. Például a fél fedezék nem fedezék. El is lehet felejteni, -20 célzásbüntetés az ellenségnek Classic felett más szinte semmi. Full fedezékből is könnyen kiszednek. Általában még 2 Sniper, eltérő képességekkel. Egyébként váltogatom, hogy éppen melyik Classból legyen 2 darab. Eleve van egy rotálás a sebesültek miatt, meg vinni kell újoncokat is, hogy ne csak kevés ember fejlődjön, mert ha baj lesz akkor nem lesz elég jó "cserepad".

Így inkább robbantok, amit érek. Főleg ez az újoncokra és friss katonákra értendő. Hiába csökkenti a fegyverek kutathatóságát (robbanásban megsemmisülnek a sérült részek). Természetesen nem muszáj robbantgatni alient. Ha nem olyan erős fedezék mögé állt akkor egy gránáttal lebontod a fedezékét (csak az sérüljön), aztán egy másik katonával a védtelen dögöt lelövöd.

Mikor már kifejlődtek a katonák, nagyon jól össze lehet kombinálni a képességeiket. Mondjuk a Heavy-vel suppression fire-t raksz egy ellenfélre és a Assaulttal meg kiugrasztod a fedezékéből Flush képességgel. Így akár le is szedhetsz egy olyan ellenfelet, akire nem olyan magas találati százalékokat adott a játék.

Egy jó Supportos MEDIC ágon fejlesztett katona is alap. Érdemes a füstgránátját is használni saját katonákon a +20 védelem miatt.

Város felett lebegő anyahajós? Előtte nem volt egy vonatos pálya, ahol ki kellett kapcsolni cuccokat, hogy ne robbanjon fel?

Új hozzászólás Aktív témák