- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Én szeretem a vegyes csapatot, szerintem mindegyik használható. Talán nehezebb fokozatra szoktam 2 heavy-t is vinni a gránátok és a rakéta miatt. Ott elsődleges, hogy a katonák megússzák a dolgot, mert elég könnyen lepuffantják már őket. Például a fél fedezék nem fedezék. El is lehet felejteni, -20 célzásbüntetés az ellenségnek Classic felett más szinte semmi. Full fedezékből is könnyen kiszednek. Általában még 2 Sniper, eltérő képességekkel. Egyébként váltogatom, hogy éppen melyik Classból legyen 2 darab. Eleve van egy rotálás a sebesültek miatt, meg vinni kell újoncokat is, hogy ne csak kevés ember fejlődjön, mert ha baj lesz akkor nem lesz elég jó "cserepad".
Így inkább robbantok, amit érek. Főleg ez az újoncokra és friss katonákra értendő. Hiába csökkenti a fegyverek kutathatóságát (robbanásban megsemmisülnek a sérült részek). Természetesen nem muszáj robbantgatni alient. Ha nem olyan erős fedezék mögé állt akkor egy gránáttal lebontod a fedezékét (csak az sérüljön), aztán egy másik katonával a védtelen dögöt lelövöd.
Mikor már kifejlődtek a katonák, nagyon jól össze lehet kombinálni a képességeiket. Mondjuk a Heavy-vel suppression fire-t raksz egy ellenfélre és a Assaulttal meg kiugrasztod a fedezékéből Flush képességgel. Így akár le is szedhetsz egy olyan ellenfelet, akire nem olyan magas találati százalékokat adott a játék.
Egy jó Supportos MEDIC ágon fejlesztett katona is alap. Érdemes a füstgránátját is használni saját katonákon a +20 védelem miatt.
Város felett lebegő anyahajós? Előtte nem volt egy vonatos pálya, ahol ki kellett kapcsolni cuccokat, hogy ne robbanjon fel?
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 3
- Ford topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest