Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FoxiestFox

félisten

válasz Hokunda #219 üzenetére

Sectopodra gondolsz? Az lő kétszer.. de emberre lőve nagyon gyakran hibázik.. vagy csak jól keresek fedezéket.. meg a reaction fire egy külön fegyverből jön neki, amit amúgy eldugva tárol :D
    Nekem már elég régen megvannak a saját kis ufóim fusion lance és plasma felszereltséggel. Minden kontinensen kettő, ufót még nem szalasztottam el :)
    Megejtem a vacsorám, aztán rámegyek végre az Exalt bázisra én is.

Amúgy a hover shiv leginkább a városterrorizálós pályákra jó szerintem (meg más küldetéseken beküldeni előre, és azzal hajkurászni a meld cannistereket), mikor embereket kell menteni.
    Olyan pályákra nem viszek embert, mert rohadtul dara némelyik, nagyon sok chryssaliddal.
    Ezek viszont gyorsan mozognak, és amint a közelükbe megy az ellen, azonnal nyomják a reaction fire-t overwatch nélkül is. 10 esetből 8-ban találnak is, 8-9-es sebzéssel, a chryssalidok csak úgy repkednek hátra a plazmájuktól ;]
    Már volt olyan pályám, amin csak 3 civilt tudtak leszedni egy csomó heavy floaterrel, halom chryssaliddal, és egy sectopoddal... :D

Én amúgy normálon játszom, ha ezzel végeztem, jön a classic+ironman, na ott lesz a vérizzadás.. te min nyomod?

Új hozzászólás Aktív témák