Hirdetés
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
wednesday
üzenetére
Behoztam egy korábbi mentést, azzal szépen haladok már. De elvesztettem Nigériát, Argentínát és Mexikót is - utóbbit az Észak-Amerikai bónusz miatt sajnálom. A "lázcsillapítást" bevetettem Indián, Ázsiát nem akarom elveszíteni. Sikerült minimalizálnom a veszteségeket is, minden katonának már lézerfegyvere és fejlett páncélja van. Nigériát egy civilmentős küldetés eldobásával vesztettem el. Csak a zombicsináló rovarok voltak, három újoncom és két képzett katonával nem tudtam megcsinálni. Most elmentettem, Amerikában leszállt egy UFO, most bevetésre kész a "bajnok csapat", csak félek, hogy valami nagyon komolyat is kapunk. Van az a repülő korong, ami egy halálosztóvá alakul át, na abból egyet sem látnék szívesen.
Volt is egy hősi halál is, Lt. Elfelejtettem a nevét ausztrál hölgy Support, becenevén Angel halt hősi halált. Felcsáklyázott egy épületre, leszedett egy Mutont, de a következő Alien körben körbevette a magasban négy Floater. Az első kettő elvétette, a harmadik viszont bekritelt, egy élete maradt. A negyedik ki is végezte. A másik öt katona nem sérült meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Sorozatok
- Lakásfelújítás támogatási program (2021)
- BestBuy topik
- Mikrotik routerek
- TP-LINK routerek
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Sony WH-CH710N aktív zajszűrős Bluetooth fejhallgaó
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest