Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
wednesday #186 üzenetére
A hibás cuccokat el szoktam adni, Weapon Fragments, Elerium meg Alloys az, amit folyamatosan tartok, hullákból 5-10, űrhajófelszereléseket meg nem szoktam eladni, mert Requestelni szokták.
A landolások azért érdekesek, mert műholddal megfogyelt területekre szállnak le, mint Kína és az Államok.
Pedig már Phoenix Cannon van minden gépen és már gyártósoron van az első idegen vadászgépem is.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
wednesday #184 üzenetére
Behoztam egy korábbi mentést, azzal szépen haladok már. De elvesztettem Nigériát, Argentínát és Mexikót is - utóbbit az Észak-Amerikai bónusz miatt sajnálom. A "lázcsillapítást" bevetettem Indián, Ázsiát nem akarom elveszíteni. Sikerült minimalizálnom a veszteségeket is, minden katonának már lézerfegyvere és fejlett páncélja van. Nigériát egy civilmentős küldetés eldobásával vesztettem el. Csak a zombicsináló rovarok voltak, három újoncom és két képzett katonával nem tudtam megcsinálni. Most elmentettem, Amerikában leszállt egy UFO, most bevetésre kész a "bajnok csapat", csak félek, hogy valami nagyon komolyat is kapunk. Van az a repülő korong, ami egy halálosztóvá alakul át, na abból egyet sem látnék szívesen.
Volt is egy hősi halál is, Lt. Elfelejtettem a nevét ausztrál hölgy Support, becenevén Angel halt hősi halált. Felcsáklyázott egy épületre, leszedett egy Mutont, de a következő Alien körben körbevette a magasban négy Floater. Az első kettő elvétette, a harmadik viszont bekritelt, egy élete maradt. A negyedik ki is végezte. A másik öt katona nem sérült meg.
-
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
Nemrég kezdtem neki eme gyöngyszemnek (PS3-on) és meg kell mondjam, nem hittem volna, hogy lesz valami, ami a The Last of Usnál, Sleeping Dogsnál és a Battlefield 3-nál is jobban lefoglal. Pedig de. Pár hátránya van a PC-s verzióhoz képest, mégpedig az, hogy a Skyranger textúrája leszállásnál nem mindig tölt be (az Unreal Engine nem mozog otthonosan a PS3-on) és a kijelölés néha nehézkes - mondjuk eddig csak egyszer fordult elő, hogy félrenyomtam és fedezékbe menetel helyett csak odaállt az emberem. Az már más kérdés, hogy ez a szerencsétlen újonc életébe is került
Nem tudom, de lehet rosszul csinálok valamit, mert a fél világ pánikol, sokan már kapituláltak is
New game?
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest