Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mister_X

nagyúr

válasz wednesday #186 üzenetére

A hibás cuccokat el szoktam adni, Weapon Fragments, Elerium meg Alloys az, amit folyamatosan tartok, hullákból 5-10, űrhajófelszereléseket meg nem szoktam eladni, mert Requestelni szokták.

A landolások azért érdekesek, mert műholddal megfogyelt területekre szállnak le, mint Kína és az Államok. :F Pedig már Phoenix Cannon van minden gépen és már gyártósoron van az első idegen vadászgépem is.

• Mister_X

nagyúr

válasz wednesday #184 üzenetére

Behoztam egy korábbi mentést, azzal szépen haladok már. De elvesztettem Nigériát, Argentínát és Mexikót is - utóbbit az Észak-Amerikai bónusz miatt sajnálom. A "lázcsillapítást" bevetettem Indián, Ázsiát nem akarom elveszíteni. Sikerült minimalizálnom a veszteségeket is, minden katonának már lézerfegyvere és fejlett páncélja van. Nigériát egy civilmentős küldetés eldobásával vesztettem el. Csak a zombicsináló rovarok voltak, három újoncom és két képzett katonával nem tudtam megcsinálni. Most elmentettem, Amerikában leszállt egy UFO, most bevetésre kész a "bajnok csapat", csak félek, hogy valami nagyon komolyat is kapunk. Van az a repülő korong, ami egy halálosztóvá alakul át, na abból egyet sem látnék szívesen.

Volt is egy hősi halál is, Lt. Elfelejtettem a nevét ausztrál hölgy Support, becenevén Angel halt hősi halált. Felcsáklyázott egy épületre, leszedett egy Mutont, de a következő Alien körben körbevette a magasban négy Floater. Az első kettő elvétette, a harmadik viszont bekritelt, egy élete maradt. A negyedik ki is végezte. A másik öt katona nem sérült meg.

• Mister_X

nagyúr

Sziasztok!

Nemrég kezdtem neki eme gyöngyszemnek (PS3-on) és meg kell mondjam, nem hittem volna, hogy lesz valami, ami a The Last of Usnál, Sleeping Dogsnál és a Battlefield 3-nál is jobban lefoglal. Pedig de. Pár hátránya van a PC-s verzióhoz képest, mégpedig az, hogy a Skyranger textúrája leszállásnál nem mindig tölt be (az Unreal Engine nem mozog otthonosan a PS3-on) és a kijelölés néha nehézkes - mondjuk eddig csak egyszer fordult elő, hogy félrenyomtam és fedezékbe menetel helyett csak odaállt az emberem. Az már más kérdés, hogy ez a szerencsétlen újonc életébe is került :B

Nem tudom, de lehet rosszul csinálok valamit, mert a fél világ pánikol, sokan már kapituláltak is :F New game?

Új hozzászólás Aktív témák