- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
nekem egyszer beadta valami 46%-ra, de igazából csak azért próbálkoztam vele komolyan, mert utolsó ellenséges egység volt és kíváncsi voltam, összejön-e, szóval sokat így sem értem vele. a sectopodnál amúgy szerintem bőven elég jó az is, ha egy körre kivonod a forgalomból és elintézed a kísérő egységeket, a következő körben egy értelmes csapattal szétkapod, ha fókuszáltok rá.
amúgy a reaper képességről nektek mi a véleményetek? én azt tapasztaltam, hogy mire megkaptam, már sokkal kevésbé volt hasznos, mint a játék elején lett volna, mert egyrészt a codexek már nem jelentenek akkora gondot a nagyobb sebzés miatt (kevesebbet osztódnak), egyre több az ellenfél, amit nem tudsz levágni, vagy ha igen, akkor az arcodba robban, az adventeket meg úgyis meg tudja ölni mindenki, és rohangálás közben simán be tudsz aggrozni egy új podot, ami annyira nem biztos, hogy jó.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest