Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
nekem egyszer beadta valami 46%-ra, de igazából csak azért próbálkoztam vele komolyan, mert utolsó ellenséges egység volt és kíváncsi voltam, összejön-e, szóval sokat így sem értem vele. a sectopodnál amúgy szerintem bőven elég jó az is, ha egy körre kivonod a forgalomból és elintézed a kísérő egységeket, a következő körben egy értelmes csapattal szétkapod, ha fókuszáltok rá.
amúgy a reaper képességről nektek mi a véleményetek? én azt tapasztaltam, hogy mire megkaptam, már sokkal kevésbé volt hasznos, mint a játék elején lett volna, mert egyrészt a codexek már nem jelentenek akkora gondot a nagyobb sebzés miatt (kevesebbet osztódnak), egyre több az ellenfél, amit nem tudsz levágni, vagy ha igen, akkor az arcodba robban, az adventeket meg úgyis meg tudja ölni mindenki, és rohangálás közben simán be tudsz aggrozni egy új podot, ami annyira nem biztos, hogy jó.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest