- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A játék maga tetszik, de kegyetlen optimalizálatlan.
FXAA bármelyik beállítása megeszi az R7 260x kártyámat reggelire. A TAO vagy mi az már jó, csak azzal meg nem valami szép. A játék megeszik minimum 5GB ramot, de felmegy ez fölé is. Kapcsolgatom a beállításokat, de a kép minősége szerintem nem éri el a 2012-es Xcom szintjét.

Az meg nálam is van mint kb. mindenkinél, hogy vannak pillanatnyi beakadások, hang/kép szinkronban szétcsúszó átvezető animációk, meg csak simán beakadó átvezetők. Egy kicsit jobb lett a helyzet, mióta lefuttattam a perfectdisk defragját a vinyón, mert a játék fájljai eléggé töredezettek voltak a letöltés után. Ezt javaslom mindenkinek megcsinálni.
Amúgy eddig túlvágyok az első hónapon meg a következő felén, még nem vesztettem el senkit. Viszont azt látom, hogy eléggé nőpárti a játék.
Az alap csapat roosterben csak 2 férfi van mindössze, mindenki más nő. Erre az első két megmentett / felszedett emberke is nő. Amazonok... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az alap csapat roosterben csak 2 férfi van mindössze, mindenki más nő. Erre az első két megmentett / felszedett emberke is nő. Amazonok... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)