Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
consono
nagyúr
válasz
NyMRooD
üzenetére
Most sem kötelező első nap megvenni semmit, 100 dodóert sem meg 70-ért sem, én pl. nem is szoktam. (Talán a TLoU Part 2 volt az egyetlen játék, amit azonnal akartam játszani.)
Minek? Egy héttel vagy egy hónappal esetleg egy évvel később nem ugyan az a játék lesz? Van akkora backlogom mindenféle platformokon, hogy kb. 5 évig még el tudnék játszani akkor is, ha semmit nem vennék és GPU-m sem lenne.
Nem értem... -
törölt tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Én ezt úgy értelmezem hogy van a Day1 megjelenés, meg az Early a drágább csomagokban ami pedig Day-3, Day-5 játéktól függően, hisz ténylegesen hamarabb juthat hozzá a user ha akar.
Van amikor tényleg csak ennyit ad, és ezt a játékos dönti el hogy megéri-e neki.
Mindenki csinálja, és azért csinálják mert van rá kereslet. Amíg nem kötelező, addig szerintem nincs ezzel baj.
Most én is megvettem a Khazan-ból a Deluxe-ot, mert már hétfőn szeretnék játszani vele. Tudom, ezzel én is része vagyok a problémának.
Egyébként Game Pass játékból a legutolsó szerintem pont a FH5 volt ahol még befizettem az extrát, azóta talán nem. A következő viszont biztos hogy a THPS 3+4 lesz.
szerk.
Az áremelés ellen nem tudsz mit tenni, ellenben itt igen is mondhatod azt hogy nem fizetek extrát hogy hamarabb játszhassak egy játékkal. -
NyMRooD
addikt
válasz
gianni85
üzenetére
De akkor miért ment a sírás amikor pl a Sony gen elején árat emelt, vagy amikor a cyberpunk félkész állapotban jött ki? Ilyen erővel az is csak 1st world problem.
Ha GTA vi után 100 dollár lesz a játékok alapára akkor se tessék sírni, nem kötelező első nap megvenni, akinek kell, kifizeti. -
NyMRooD
addikt
válasz
üzenetére
Igen, a teljes verziót kapod meg, éppen ez a gond, ha teljes árat fizetsz nem kapod meg day1 a játékot csak 3-5 nappal később és van, hogy semmi más nem jár mellé. De árt, az egész
iparnakgamer közösségnek, ez egy bújtatott áremelés, egy új lópáncél. Érdekes módon az early elérés esik hétvégére, nem a rendes megjelenés, szóval itt azt történt, hogy 3.-án jelenik meg a játék, de az aki nem ad +10 dollárt annak csak később lesz elérhető. Ugyan ez volt a többi ilyen játéknál is. -
törölt tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Ez nem úgy Early Acces, mint amire használni szokták hogy 1.0 elötti verzió, és egyszer majd kész lesz, hanem ténylegesen hamarabb jut hozzá aki befizet egy kis aprót. Tehát itt most az early-t szó szerint kell érteni.
Szerintem nincs vele baj, mert mindenki maga dönti el, hogy megéri-e neki az extra költést az a pàr nap. Senkire sincs ràeröltetve, és van amikor tökre megéri.
Legalàbbis én úgy érzem hogy FH5-nél megérte az upgrade, mert a DLC-ket is megkaptam.
-
beyruth82
veterán
Ötödjére sikerült. Nem dobott ki a játék.
Sapadalt kiszabadítottam, Löadwynt másodszor és végleg megöltem. Engem az érdekel a társaim a végső csatában hol voltak? Miért nem voltak mellettem? Ez a döntéseim miatt volt vagy alapból ilyen a narratíva?
Nekem eddig az év játéka, igaz a split fictionnak még csak az elején tartunk a feleségemmel. Az az év másik várományosa és még az AC Shadowsra rá se néztem. -
beyruth82
veterán
Már negyedjére crashelt ki
Ez valami gaming brake?
Ti hogy fejeztétek be? -
beyruth82
veterán
Az Avowed végén járok épp
Mindig pont ugyan akkor. Miért? Más is találkozott ezzel a.buggal? Hogy lehet túljutni rajta?Löedwynnel küzdök másodszor de már másodszor dob ki a játék a főmenüjébe épp mikor a 2. Fázisban győzném le (azt hiszem 3x kell). -
boxmaci
aktív tag
válasz
pzstm
üzenetére
South of Midnight Premium Upgrade Edition
Upgrade from the Standard Edition with this add-on* and immerse yourself into the macabre and fantastical world of South of Midnight. Even Game Pass members can unlock up to 5 days early access, and digital access (in English) to the following when they upgrade:
South of Midnight ArtbookOriginal Soundtrack composed by Olivier DeriviereThe Boo-Hag Comic book by Rob GuilloryMusic Video: Songs & Tales of South of MidnightDocumentary: Weaving Hazel’s Journey, Director’s Cut
$10.00
PRE-ORDER NOWMindössze 10 dollár a premium változat a Game Pass-al rendelkezőknek és 5 nappal korábban is van!
AKI okos az rendelkezik Game Pass-al, én is okos vagyok.
-
frankdelgado
őstag
Ha kikeveredek a zónàbol addig, jöhet az atomfallosz is!
-
-
válasz
Kristof_94
üzenetére
Éjfélkor jár le.
-
Kristof_94
nagyúr
Köszönöm nektek!
Még 1 buta kérdés, de mi van, ha pont online játék közben jár le? Megszakad a kapcsolat?
-
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen, először meg kell várni a lejáratot, utána amennyi coret akarsz megveszed, és azt konvertalod ultimate-re.
-
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ahogy mondod!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Roooland89
üzenetére
Nagyon köszönöm!
Szóval először várjam meg amíg letelik az ultimate, ami elvileg 03.22, de szövegesen meg a mai napot jelzi. Utána pedig mehet x hónapnyi core és végül valahonnan 1 hónap ultimate?
-
törölt tag
Atomfall | Reviews
9 - Gamespew
9 - Shacknews
8.5 - MP1st
8.5 - DualShockers
8 - IGN
8 - PSX Brasil
8 - Press Start
8 - Push Square
8 - GamingTrend
7 - TechRadar
6 - Game Rant
4.5/5 - GamesRadar
4/5 - TheGamer
3/5 - VG247
3/5 - Eurogamer
2.5/5 - Digital TrendsMC: 75
OC: 79
-
válasz
Kristof_94
üzenetére
Átalakítós módszer működik, arányok az MS weblapon.
Én a vpn-es megoldást nem javaslom, bár ha veszel egy hosszút nyilván kevesebb a lebukási arány,mintha havonta csinálod, de szerintem nem éri meg kockáztatni.Üdvözöllek
-
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Holnap lejár a game pass ultimate előfizetésem. Az összefoglalóban is említett Game Pass Core átalakítós módszer még mindig működik? Vagy esetleg bármi jobb megoldás? Nem akarom említeni a török rokonokat, nem tudom tiltott-e.

-
negyven2
nagyúr
A Prime Gaming most ezt (Wolfenstein: The Old Blood) adja "ingyen"... meg a Windows Store-os kiadását is!
Vagyis aki lemaradt róla de van pl. Prime Video (vagy Amazon Prime) előfizetése az be tudja húzni. Illetve ha jól emlékszem akkor a Prime Video esetében az első 7 nap, Amazon Prime esetén meg 30 nap az ingyenes próba időszak (ami mellé jár ez is):
-
h1mpi
félisten
válasz
Roooland89
üzenetére
Köszönöm a segítséget neked is
-
Norb79
addikt
válasz
consono
üzenetére
És valóban minden az.
Hétvégén a szüleimhez vittük az xsx-et, de kontrollert nem raktam be. Volt ott egy régi x1 kontroller meg vittük a switchet is, és ahhoz a pro kontrollert.
Borderlands2 osztott képernyős lokálcoopot úgy oldottuk meg, hogy streameltem a képet az xbox appba a tabletra, ami kezeli a Switch pro kontrollert, és mellette a fiam direktben csatlakozott és mivel osztott képernyő, így én is a tv-t néztem, a tabletet le tudtam tenni, az csak a pro kontroller jelet továbbította. A nintendonál fel van cserélve az a-b és az x-y gomb, és mivel a tableten keresztül kapta a jelet, hát így is volt. Nem egyszer, nem kétszer nyomtam y-t, amikor x-et akartam és fordítva.

De működött, mert minden is xbox!
-
wjbhbdux
veterán
válasz
üzenetére
Reméljük ez csak az egyik fele az éremnek. Igazából megmenthetnék az Xbox hardver részleget, ha együttműködésbe lépnének és ráengednék a Steamet (biztos intézhetnének jobb dealt a bőven a 30% alatt), meg rendes desktopként is használható lenne. Ha már úgyis csak egy lekorlátozott PC a gépük az utóbbi időkben, ideje elengedni a gyeplőt, és újra versenyhelyzetbe kerülni a Sonyval.
-
balintka
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
Olasz MS boltból lett, de Hollandiából hozták.
Bad Pritt: Jobb szeretem, ha a kedvenc játékaim megvannak sajatban. Még nem végeztem vele, de már nem sok van vissza.
-
-
h1mpi
félisten
válasz
Roooland89
üzenetére
Köszönöm, még annyit módosítottam az előző hsz-ben, hogy ez pc-n is működik vagy érdmesebb a pc-s ultimatet megvenni 3600-ért? (ez 2500)
-
-
h1mpi
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönöm itt is, még annyit kérdeznék, hogy ahhoz, hogy játszani tudjon online, melyik előfizetés kell hozzá, ami a legolcsóbb? A Gamepass core? De láttam 3600 Ft-ért/hó PC-s Ultimate előfizetést is. Az meglepett, hogy jóval olcsóbb, mint az Xboxos.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
balintka
üzenetére
Oké, erre muszáj rákérdeznem: minek? Bent van GP-ben, végigjátszottad ott, nem is fog kikerülni, annyira amúgy nem is jó játék, nem egy indie, akiknek jól jön a támogatás, sőt, a fejlesztőcsapatot bezárták megjelenés után. Ha létezik felesleges vásárlás akkor ez az.
-
balintka
addikt
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
icemad
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nekem is van egy kb ilyen idős LG 3d plazma tv, tényleg semmi baja nincs. Max annyi, hogy csak full hd. De így is szép képe van még.
-
h1mpi
félisten
válasz
Roooland89
üzenetére
Igen, ezért is csodálkozok az egészen, köszönöm azért a megerősítést, hogy ez így nem fog működni
-
balintka
addikt
Tudja valaki, akciósan mennyi szokott lenni a Redfall ára? Most 12.800-ért kínálják GP-szal.
-
-
-
h1mpi
félisten
Sziasztok, Kérem segítsetek, aki átlátja ezt:
Van egy accom, ahol megvettük 2021-ben a Forza5 Premium kiadást. Van egy másik accountja a fiamnak, aki eddig játszott ezzel a Forza5-el, de most 16.-án lejárt Neki a GPU, nekem nem is volt semmi előfizetés már 1 éve. Most azt mondja a fiam, hogy nem tud játszani a Forza5-el, mert, ha rámegy megint le kellene töltenie (meg kellene venni). A GPU nagyon drága lett azt már elengedném, mit kell tennem, hogy a fiam az accountján tudjon játszani az én accomra megvett Forza5-el? Köszönöm, remélem érthető voltam
-
pzstm
titán
It's not even 4PM here in Canada and Assassin's Creed Shadows has already passed 1 million players!
Thank YOU from the bottom of our hearts for joining this adventure in Feudal Japan. We are beyond excited to start this journey with you! 💝 -
balintka
addikt
Talán harmadikként itt a fórumon, de büszkén jelentem, sikerült megszereznem a limitált 2 terrás SX modellt. Kicsit kalandos volt, mert 1 héttel a rendelés után visszautalták a bankkártyás fizetést (valami hibaüzenetes e-mailt küldtek), kifizettem Paypal-lal újra, és ezután el is indították a hét elején, ma meg is érkezett.
Nagyon tetszetős, szép élőben, nagyon örülök neki!
-
negyven2
nagyúr
-
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Megfejelem ezt egy 12 éves lg 3d tvvel ami meg mindig megy, most mar havernal.
-
válasz
Roooland89
üzenetére
13, 7 és 3 éves samu qled-ek vannak itthon, semmi baja egyiknek sem, mindegyik megy a mai napig rengeteget.
mondjuk nem is én ragaszkodom a megszokott márkához, inkább csak az objektívitás miatti ellenpéldának hoztam fel. -
-
homerhamm
veterán
-
-
skroy
senior tag
válasz
Roooland89
üzenetére
Idén nincs miért akciózni, majd jövő nyáron.
-
BeastMode
őstag
válasz
Roooland89
üzenetére
Ahha, akkor en valoszinuleg azert nem figyeltem meg ezt, mert:
- nem nezek gurulos focit
- a felesegem minden evben kilobbizta, hogy menjunk nyaralni
Iden maskepp fog telni a nyar, szoval lesz idom figyelni az arakat.
-
-
BeastMode
őstag
válasz
Roooland89
üzenetére
Ha van egy ilyen “kimondatlan torveny”, hogy nyar elejen olcsobb a TV, akkor varok en is addig.

Tenyleg van ilyen? -
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Következőnek én is vagy LG-ben vagy Philips-ben gondolkodom( az ambilight miatt )
Meglátjuk majd, hogy alakunak a matematikai együtthatók a nyár elején, akkor szoktak olcsók lenni a tvk.
-
válasz
Roooland89
üzenetére
Samsung nálam is beadta a kulcsot, volt 2db is belőle mindegyik képernyő hibás lett. Azóta csak LG. Van oled és egy 9 éves led ami még mindig hibátlan, pedig van benne használat rendesen.
A távirányítós kurzort pedig annyira megszoktam náluk, hogy már nem is tudnék másra váltani. -
-
pzstm
titán
válasz
Roooland89
üzenetére
Hat meglatjuk, remelem nem lesz ilyen baj
-
-
-
pzstm
titán
válasz
Roooland89
üzenetére
Nyilvan valtozo, de 5-6-7 oras xbox/ps sessionok siman mennek rajta, vagy veletlen egy kozel 10 oras Zeldara is volt mar pelda
-
-
BeastMode
őstag
Sziasztok!
Melyik a legjobb ar / ertek aranyu 4K 120 Hz TV az Xboxhoz az itthoni piacon?
-
negyven2
nagyúr

-
pzstm
titán
El is indult a Shadows, de sajnos tul huzos napom lesz holnap, igy majd utana negnezem

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos autók - motorok
- Crimson Desert
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óra topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

IntelKiller7