Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
PC GAME PASS
(kérdések, megoldások minden platformra)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
Tom Henderson on Twitter:
"Death Stranding is coming to PC Game Pass. The official announcement is tomorrow." -
wjbhbdux
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Itt van lista az Xbox konzolon bill+egér támogatott játékokról, akkor már csak keresztezni kell a cloud támogatottakkal
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
ƵøŁĭ
veterán
-
wjbhbdux
veterán
ha a te fiókodon van game pass előfizetés, és te vagy a Win10/11 Microsoft Storeban belépve, ő meg az Xbox appon a saját fiókjával, akkor tudja használni a játékokat mintha sajátok lennének. kivétel a másik kliensben induló játékok (pl EA Play) mert azt csak egy fiókhoz tudod kötni.
-
a347
aktív tag
Sziasztok!
Lehet volt már.., de keresővel nem találtam hasonlót.
A gyereknek szeretnék PC game passt venni. Az ő accountjához. Egyszerűen sehogy sem sikerül, mert állandóan "A vásárláshoz egy felnőtt közreműködése szükséges" üzenettel elküld a francba. Familybe nem sok mindent tudok variálni, az engedélykérés igénylés be van állítva. Töltöttem fel pénzt a fiókjába, de akkor sem engedi. Hogy a bánatba lehet ezt megcsinálni?
Előre is köszi! -
csuvicsuva
addikt
-
HellGreg
őstag
Folyt. az Xbox topikból. Az a gond, hogy ha a saját fiókommal lépek be, akkor felajánlja, hogy telepítsem az eszközeim bármelyikén (és megjelenik a konzol, meg a 3-4 laptop, asztali gép ami volt/van itthon), kivéve azt a gépet, amelyikről be vagyok lépve. A telepítés gomb el van halványulva. Pedig csatlakoztattam a Microsoft-fiókhoz is. Érdekes mindenesetre. A módszert amit írtál, köszi, kipróbálom.
-
stuka20
senior tag
Hogyan lehet a game pass miatt kapcsolatba lépni a microsofttal? Chaten vagy emailen és nem előre megírt probléma megoldó lépcsőfokokkal?
-
stuka20
senior tag
Valaki tudna abban segíteni, hogy a simcity miért nem magyar, amikor magyarul jelent meg?
Neten azt találtam, hogy át kell állítani az ea fiókban a nyelvet magyarra, de magyar nyelv nincsen, a régió pedig át van állítva Magyarországra.
Szerk.:
Közben látom, hogy a Local mappában a Hu-hu-n belül hiányzik a fájl. Eh -
stuka20
senior tag
Lenne egy kérdésem.
Megvettem az xbox game pass ultimate-et, ami ugye tartalmaz ea play-t is.
Xbox alkalmazáson belül leakartam tölteni a Simcity-t és ugye egyből átirányít az EA alkalmazásra, amit szintén le kell tölteni, ha nincs fent. Letöltöttem, bejelentkeztem.
Amikor ismét rámentem a Simcity letöltésére utána azonnal kilépett az EA fiókomból és minden nélkül (jelszó, email) átjelentkezett a tesóm fiókjába.
Ha kijelentkezek belőle és vissza az enyémbe, akkor meg azt írja, hogy azon az EA fiókon nincs előfizetés Ea play-re.... (az xbox fiók is az én emailemen van, egyszeráen nem értem, hogy van ez..) Tehát bármit csinálok, mindig a tesóm fiókjában kötök ki, úgy, hogy ezen a gépen egyszer nem volt belépve.
Arra gondoltam, hogy az xbox fiók az ő fiókjával lehet összekötve, de erről meg nem találtam semmit, hogy hol lehetne ezen változtatni.
Belépek az ea.com-on az xbox-os fiókommal és a tesóm ea fiókjába dob egyből. Tesóm EA fiókján belül ott van az én xbox-os fiókom, de nem tudom unlinkelni, mert nincs olyan gomb ott.
Annyira nem érdekel, ha az ő fiókján van most ez az ingyen 3 hónap ea play, csak ugye, ha ő is elkezd valamivel ott játszani, akkor valszeg engem kiléptet(?) vagy nem tudom...ezért zavar a dolog csak...
"Lenne egy kérdésem" és egy kérdőjelet sem tettem, de a lényeg, hogy a saját EA fiókomon akarom tudni az xbox-os fiókomat, és egyelőre nem tudom. De majd lehet bepróbálkozok a supportnál is, bár egyelőre nem tudom melyik opciót kellene választanom, mert nem találtam az én esetemben megfelelőt. -
T0rnad0
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Fifa, Naraka, Total War,
Tölthető már.
-
luise178
tag
szasztok!
olyan kérdésem van, hogy kapott a gyerek egy series x-et, és saját xbox fiókot. A kora miatt családi fióktársítás van beállítva, és ha game pass-t akarok venni a konzolon az ő fiókjával, akkor szól, hogy nincs megengedve. a saját fiókomból tudok venni neki, vagy töltsek fel neki pénzt, és vegyem meg úgy?
köszi előre is a választ!
-
l.skywalker
Topikgazda

-
akey
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nagyon szívesen!
-
akey
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A 3 havi GPU és PC-GP akció június 30-ig tart, legalábbis az ajánlat leírása szerint, amit vásárlás előtt ír.
"1 hónap megvásárlása 300,00 HUF áron, és mellé 2 hónap ingyen. Azt követően 4 190,00 HUF/hónap 93% engedmény Az ajánlat lejárati dátuma: 10 nap" -
Anulu79
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi!
-
stuka20
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönöm!
-
stuka20
senior tag
Üdv!
Ez a 300 ft/ 3 hónap akció meddig szokott tartani? Gondoltam, akkor húzom be még mielőtt lejárna.
-
Beaumont
aktív tag
Akit esetleg érdekel újra van GPU 3 hónapos akció 1 fontért/300 forintért.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
Jön PC Game Pass-ba a Commandos 3 remaster szeptember 1-én:
Commandos 3 – HD Remaster joins Xbox Game Pass in September (trueachievements.com) -
Aby_2014
aktív tag
Sziasztok!
A FIFA 22 game pass-be kerüléséről tud valaki pontosabb infót? Én csak annyit találtam, hogy jún. 07-től várható, mert akkor jár le a SONY - EA exkluzív megállapodás.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Cloud játékok nem irányíthatóak billentyűzet + egér kombóval?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Szeptemberben szokott lenni az évfordulójuknál 1 hónap 1 euro ubisoft plus előfizetés ajánlat
-
válasz
l.skywalker
üzenetére

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
s7evcsenko
üzenetére
3rd party kiadók játékait nem lehet tudni
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Lehet valahonnan tudni, hogy mi fog még bekerülni később?
Konkrétan az Immortals Fenyx Rising érdekelne, mert akkor nem venném most meg epicen.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Fontos, az Ubisoft játékokat így lehet játszani:
Accessing Ubisoft games on PC Game Pass | Ubisoft Help -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Triathlete
üzenetére
Nem tudom miért nem megy. Nálam minden gond nélkül működik.
-
Triathlete
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, ezzel enged csak játékot telepíteni. Egy napja bújom a netet de semmi sem visz előre.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Triathlete
üzenetére
Érdekes, az utóbbi időben nekem semmi gondom nem volt vele. Ezt telepítetted? [link]
-
Triathlete
senior tag
Sziasztok!
Xbox klienset, hogy lehet működésre bírni? Tegnap egy napba került mire maga a kliens feltelepült, az összes létező megoldási javaslatot elolvastam amit ajánlanak, de egyik hatására sem történt érdemi változás, teljesen random szerűen oldódott meg a problémám. Ma reggel telepíteni szerettem volna egy játékot, de az előkészítés során 0x0000001-es hibával leállt, holott egy próbálkozáskor már elkezdte telepíteni, kőkemény 42Mb után viszont megint megállt. Reseteltem minden hozzá kapcsolódó programot, de nincs adatforgalom. Merre érdemes még próbálkoznom?
-
adrian94
őstag
Sziasztok.
Lehet, hogy hülye kérdés, elnézést érte
A cloud-os játékok a gépet leterhelik vagy csak jó internet kell hozzá?
Úgy értem, hogy egy cloud-os játék elfut egy régebbi nem olyan erős gépen is vagy attól függetlenül, hogy cloud game kell hozzá egy jó gép is?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
Hardspace: Shipbraker megjelenés napján (május 24.) érkezik PC Game Pass-ba: [link]

-
l.skywalker
Topikgazda
-
Anulu79
addikt
válasz
basaharc502
üzenetére
Köszi! Visszakeresem.
Én sem játszottam semmivel mióta levonta megint. -
basaharc502
aktív tag
Szia!
Olvass visszább egy kicsit, pár hónappal ezelőtt én is pont ugyan így jártam. Írtam nekik és a levelemre kb. 2 órára rá már csippant is a telefon, hogy visszatérítés érkezett. Mondjuk én direkt nem is indítottam el semmilyen játékot abban a kb 1,5 napban, amíg filóztam, keresgéltem hogy mit is kéne csinálni.
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Sajnos nem figyeltem és megint levonta a rendszer az újabb havi gp előfizetést. Ma kikapcsoltam, hogy a következőt már ne vonja le. Ilyenkor nincs mód visszatérítés kérésére? Ultimate-re akarok váltani de oda is a teljes összeget akarja levonni. Így meg azért kicsit drágának talalom.
-
Beaumont
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
"new members only"... Csak jon hamarosan a regi jatekosoknak is valami.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
de csak akinek még nem volt game passa.
-
l.skywalker
Topikgazda
Aki február 28 előtt játszott a Forza Horizon 5-el, AoE IV-el vagy a Halo Infinite-el az kap 3 hónap ingyen PC Game Pass-t:
PC Game Pass Trial | Xbox -
chungee
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tölthető a Guardians of the Galaxy és a Kentucky Route Zero
-
Lacee1986
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A Guardians-t mindenkinek ajánlom kipróbálásra, nálam a tavalyi év játéka.
-
l.skywalker
Topikgazda
Total War Warhammer III - Ogre Kingdoms ingyenes február 24-ig Game Pass előfizetőknek:
The Ogre Kingdoms Race Pack - FREE With Total War Access and PC Game Pass - Total War -
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
A régióm magyar, a beállított nyelv is magyar, minden magyar, de az Age 4 német. A laptop valóban német piacos, de az xbox appnál megoldódott a helyzet amikor a fentieket beállítottam.
Valaki tud ebben segíteni?
A másik hasonló jellegű kérdés, hogy a Humankind fájdalmasan lassan tölti be a játékot (nem a menüt, hanem utána a játékmenetet.) Utánaolvasva azt írták, hogy ez gamepass sajátosság. HDD-ről megy, de ez azt gondolom nem kellene, hogy akadály legyen. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tölthető a Total War Warhammer III.
-
l.skywalker
Topikgazda
PC-n a hónap végén kikerülnek a könyvtárból:
- Hypnospace Outlaw
- Touhou Luna Nights -
Joccc07
addikt
Van most 300 ft-os game pass akció? Most fog lejárni az előző és ha van akkor inkább lemondom és újra előfizetek.
-
T0rnad0
addikt
Új accounthoz 1 hó ingyenes PC Game Pass: [link]
-
l.skywalker
Topikgazda
-
basaharc502
aktív tag
Én is szeretem a looter-shooter játékokat. Az Outriders is egy jó játék, de szerintem 20-30 óránál több nincs jelenleg abban a játékban, hacsak nem estél teljesen bele és mindent is ki akarsz lootolni...de akkor meg megvetted volna ms storban és vitted volna a saját karidat.
-
chungee
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
7.000ft vs 3.000ft, ezért
-
chungee
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezért vettem meg epicen, hogy ne kapkodva kelljen bármivel is játszani. Csak sajnálom azt amit elértem GP-ben. Nemtom még mindig hova rakjam a GP-t, játékplatformra vagy legális fullgame time trial demo-ra
Mert nem vettem volna meg az Outriders ha nem próbáltam volna ki előtte GP-ben -
wjbhbdux
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintem benne hagyják amíg jön a DLC idén vmikor hogy egy kis pénzt is lássanak
-
chungee
addikt
Estét!
És bekövetkezett amitől féltem. 18órám van az Outriders-ben GP-n, epicen tudnám beszerezni 3.000ft-ért. Gondolom akkor újra kell kezdenem a játékot epicen
Mentés nem hozható át 
-
Guitar14
senior tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nem. Csak egyszer próbáltam cloud-ozni akkor is One-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mert nem vettem volna meg az Outriders ha nem próbáltam volna ki előtte GP-ben
Mentés nem hozható át