Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
PC GAME PASS
(kérdések, megoldások minden platformra)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
Mielőtt kikerült volna, az elmúlt napokban kijátszottam a Ghost of a Tale c. játékot és kellemesen csalódtam. Nem sok kb. 10 óra körüli szórakozás az egész, de meglepően jó, fluid játékmenet, eléggé csavaros és mellesleg szép is. Az ilyenek miatt éri meg nekem a Game Pass leginkább

-
Staradder
tag
Hello
Van pc-re game pass előfizetésem, néhány játékkal már játszom róla, de most hogy próbálom telepíteni a Mass Effect L.E.-t ezt dobja fel:
Jocskán felnőtt korú vagyok a Microsoft-fiókban beállított szerint (valóságban is), nincs családi beállítás a store-ban csak ez az egy fiókom van.
Mi a gondja?
Köszi -
sakal83
addikt
Sziasztok
Van otthon GP ultimate. Lehet jatszani egyszerre xboxon es pcn is. Ertem ezalatt a parhuzamos jatekot.
Köszi
-
l.skywalker
Topikgazda

-
l.skywalker
Topikgazda
Ezt csak OFF-ba, de ha valakinek van GPU előfizetése, akkor a konzolos játékokat be tudja "zsákolni". Ezek a játékok csak konzolon futnak és csak aktív GPU vagy Live Gold előfizetés mellett.
2022 / Január
(a store linkért kattints a képre) -
l.skywalker
Topikgazda
PC Game Pass
Kikerül a könyvtárból:
Január 15
- Desperados 3
- Ghost of a Tale
- Mount & Blade: Warband
- Pandemic: The Board Game
- YIIK: A Postmodern RPG -
kiralytom
aktív tag
válasz
Guitar14
üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek. Fiókom van, mert bő fél éve rendelkezem Xbox-szal csak a lemezes játékot játszottam. Jelenleg azonban nem tudok bejelentkezni a microsoft felületén, egyszerűen felhasználó email és jelszó beírás után megakad, mindkét böngészőben. Mondjuk az oldalt is alig akarta behozni. Arra gyanakodtam nem-e a szerverük rakoncátlankodik.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
kiralytom
üzenetére
Igen kábé ennyi az egész. Kell hozzá egy Microsoft fiók és egy előfizetés. Most a PC Game Pass előfizetés 300 forint 3 hónapra új fiókra, de figyelj, mert van olyan előfizetés is, hogy Xbox Game Pass - ez konzolra van és van olyan, hogy Game Pass Ultimate (GPU), ez meg több szolgáltatás egyben.
Ha ki akarod maximumra húzni a kedvezményes időszakot, akkor előbb vedd meg 300 forintért a 3 havi PC Game Pass-t és utána vegyél 300 forintért 1 havi Game Pass Ultimate-t, mert ebben az esetben felkonvertálja a meglévő 3 hónapot is GPU-ra és hozzáadja azt a +1-et és így 4 hónap lesz egyben.
-
kiralytom
aktív tag
Sziasztok!
Számomra ismeretlen dolog a game pass. Jól értem, hogy amennyiben előfizetek, úgy a fenti linken található valamennyi játékot tudom játszani, kölcsönözni? Karácsonykor szeretnénk egy kicsit társaságban ökörködni és csak ezért nem vettem volna játékot.
Kipróbálnánk közösen pl. a fifát vagy a forma 1-et , esetleg egy mortal kombatot. Ezeket mind látom a listában. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
SunMount3r
üzenetére
Igen

Szóval a többivel is lehet, hogy megy, de azokkal nem volt tapasztalatom. De gyanítom azokkal is mennie kell, ha az előbbivel megy.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azt akartad írni, hogy többivel "nem tudod", hogy megy e, vagy pedig "nem megy"?
Talán az F710-et venném a Wireless miatt, ez X input kompatibilis. De kicsit drágállom, nézegetek valami olcsóbb után is. (Gondolnám, hogy minden X input kompatibilis Gamepad-nak mennie kellene vele, ez ugye a Microsoft szabvány).
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
SunMount3r
üzenetére
Konkrétan az F310-el tudom, hogy megy. A többivel nem.
-
SunMount3r
nagyúr
Cloud Gaming-re jó a Logitech Gampead? Itt nincs felsorolva. Az XBOX 360 Wireless PC Gamepad-em USB-s vevője beadta a kulcsot. És most gondolkodok mi legyen helyette.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Hzoltan969
üzenetére
Részemről oké, elég hektikusan vagyok játékban (vagy napközben, vagy későn) de vegyél fel Xbox Live-on: DreYnreh
-
Hzoltan969
tag
Aliens: Fireteam kapcsán jut eszembe - én eléggé rákaptam mostanában a co-op játékokra és a Game Pass-ben rengeteg jó co-op játék van, viszont a baráti társaság inkább Steam-es, cross-play pedig többnyire nincs, úgyhogy ha valaki szeretne ilyesmibe betársulni (akár PC-n, akár Xbox-on), akkor írjon. Én nagyjából minden műfajra vevő vagyok.

-
Danecay
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem csak egy 4200Ft-os leárazást dob és nem jelenik meg a Game Pass játékok között. De lehet én értettem félre.
-
l.skywalker
Topikgazda
Kikerül a Game Pass-ból:
December 31.
• Yakuza 0
• Yakuza Kiwami 1
• Yakuza Kiwami 2 -
l.skywalker
Topikgazda
Aki játszik vele: frissül a Spiritfarer c. játék és új néven érhető el:
Spiritfarer | Farewell EditionA Game Pass-ban is ez a verzió lesz elérhető frissítés után
-
Danecay
addikt
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Szerintem is kellene, hogy legyen levél de eskü, nem találom. De, másik fiókkal fizettem elő, de ezzel tisztában vagyok. A Win áruház az egy outlook.hu-s címmel megy, a Game Pass-ra pedig a gmail-es címemmel. Amennyiben nem én nyitom meg böngészőből a account.microsoft.com/services hanem az XBOX alkalmazáson belül rámegyek a Profil/Beállítások/Kezelésre, automatikusan megnyitja a böngészőt úgy, hogy bejelentkezve vagyok, és hát azért gondolom, hogy ugyanazzal a felhasználói fiókkal mint amivel be vagyok jelentkezve az alkalmazásba.
Szerk. Úgy néz ki, hogy mégsem azt a fiókot nyitja meg a kezelés gomb mint amivel az alkalmazásba vagyok bejelentkezve, hanem amivel amúgy is be vagyok jelentkezve a böngészőben. És igen, magam sem értem, hogy miért, de úgy néz ki, hogy valahogy mégis az outlook.hu-s címemmel regisztráltam, pedig meggyőződésem volt, hogy a gmail-essel, máskülönben nem is lenne gmail-es Microsoft fiókom. Közben az outlook-os leveleim között meg is találtam a vonatkozó email-t. Hát ezt jó benéztem, de azt akkor sem értem, hogy hogyan lett nekem akkor gmail-es Microsoft fiókom, mert én szinte biztos vagyok abban, hogy akkor készült amikor a Game Pass-ra regisztráltam. Na mindegy!Köszi szépen a segítséget!
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Remélem sikerül érthetően leírni amit nekem nem sikerült tegnap megértenem, és az óta sem
Tehát nem tudom, hogy volt e valamilyen rendszerhiba tegnap Microsof-éknál, de a következő történt. Vissza szerettem volna mondani a 3 hónapos PC Game Pass előfizetésemet, pontosabban, annak kiszámlázását a 3 hónap lejárta után. Ezen a linken próbálkoztam: account.microsoft.com/services. A Firefox, valami tanúsítvány hiányára panaszkodva meg sem nyitotta az oldalt, a Microsoft EDGE betöltötte, és mivel valószínűsíthetően az EDGE-ben be voltam már jelentkezve erre az oldalra, be is töltötte automatikusan azt, és legfelül ott volt az 1+2 hónap előfizetés 300Ft-ért, viszont kb. 2 másodperc múlva már valami hibát dobott az EDGE is. Gondoltam kijelentkezek majd újra be, de az újbóli bejelentkezés során már nem töltött be semmit, csak egy fehér hátteret. Vagy 2x is újraindítottam a számítógépet, de nem igazán segített. Próbálkoztam a régi Win10-ben még fellelhető Internet Explorer-rel is, de ugyanúgy sikertelenül. Később estefelé rápróbáltam Google Crome-al és azzal már látszott némi életjel, ugyanakkor már a többi böngészővel is működni látszott a dolog.
Már most be tudok jelentkezni Firefox-al is, viszont nem találom, hogy nekem lenne Game Pass előfizetésem, sőt, amennyiben rákattintok a csatlakozásra az Xbox Game Pass Ultimate -hezre és megnyitja az https://www.xbox.com/ felületet, úgy hogy be is vagyok oda jelentkezve, ugyanúgy elő tudnék fizetni a 1+3 hónapra 300 Ft-ért mintha nem lenne ilyen aktív előfizetésem. Nem vittem persze végig a procedúrát, a kártyaadatok megadásánál megálltam. De nem kellene tudnia a rendszernek, hogy nekem van ilyen előfizetésem, és szólnia, hogy nem fog menni amíg él az aktuális előfizetés. Meg mi az, hogy nem látom a account.microsoft.com/services alatt sem, hogy nekem van ilyen előfizetésem. Rossz helyen keresném? Emellett az aktív előfizetésem persze működik, az XBOX aplikációban elérhető, telepíthető minden.Köszönöm!
-
l.skywalker
Topikgazda
Végre megjelnést kapott a The Anacrusis: január 13.
Day 1 érkezik Game Pass-ba konzolon és PC-n.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
d.véderjoe
üzenetére
Nem a PC Game Pass-ra fizettetek elő, hanem a Game Pass Ultimate-re. Az csak 1 hónapos akcióban volt.
-
d.véderjoe
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Egy hónapja a Gyermekem is csesztett, hogy fizessünk elő. 300Ft 3hónapra és telefonnal fizetett. Ma pedig ráterheltek 4190Ft-ot (egy hónap elteltével) a telójára. 🤷♂️WTF? 🤔
-
l.skywalker
Topikgazda
December 16-án bekerülő játékok:
• Lake (Cloud, Console, PC)
• Firewatch (Cloud, Console, PC)
• Broken Age (Cloud, Console, and PC)
• Ben 10: Power Trip (Cloud, Console, PC)
• Mortal Kombat 11 (Cloud, Console, PC)
• The Gunk (Cloud, Console, PC)
• Race with Ryan (Cloud, Console, PC)
• Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay (Cloud, Console, PC)
• Transformers: Battlegrounds (Cloud, Console, PC) -
PiszokAlfréd
aktív tag

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
PiszokAlfréd
üzenetére
PC-n nincs home
-
Ernesst
aktív tag
válasz
PiszokAlfréd
üzenetére
Sajnos nem tudom.
-
Ernesst
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Új előfizető az, akinek még sosem volt, vagy az is ide tartozik, aki most éppen nem előfizető (kb 3 hónapja mondtam le)?
-
morfondőr
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hirtelen már azt hittem, hogy valami értelmes dolog is lesz abból a pénzből, amit a Google-nek utalok havonta, amíg el nem olvastam: "Only new Game Pass members are eligible for the offer."

-
viperabácsi
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez így igaz !

-
l.skywalker
Topikgazda
YouTube Premium előfizetőknek most jár 3 hónap PC Game Pass:
You can score 3 months of PC Game Pass free with your YouTube Premium subscription | Windows CentralCsak új előfizetőknek, meglévőeknek nem.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
viperabácsi
üzenetére
Már megtörtént az átnevezés, be tudod rakni könyvjelzőbe - másrészt neked az Xbox topikban is segítettünk ugyanezzel kapcsolatban.
-
viperabácsi
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Lehet nem nevezném át , így könnyen megtalálható , és xbox-ban is tudtok segíteni ( nekem is itt sikerült ) !

Esetleg egészítsd ki XBOX -al is ! -
l.skywalker
Topikgazda
Ez eddigi listához ez a 4 játék jön day1 PC-re:
PC Game Pass on Twitter:
Might as well list them out now that they're unredacted. Will be coming on day one (now with proper spelling!)⌨️ Sniper Elite 5
🖱️ Pigeon Simulator
⌨️ Trek to Yomi
🖱️ Unannounced game coming from Hugecalf Studios -
l.skywalker
Topikgazda
Forspoken bekerült MS Store-ba is, megjelenési dátummal. Csak nem GamePass-os lesz?

Forspoken megvásárlása – Microsoft Store hu-HU -
wjbhbdux
veterán
Új topic név kell, átnevezték a szolgáltatást.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
evitiguF
üzenetére
Nehéz ezt megmondani. A SE elmúlt játékai rendre mind bekerültek, sőt az Outriders konkrétan day1 volt benne konzolon. A Marvel's Avengers is ott van, és elnézve a Guardians of the Galaxy eladásait és az áresését, esélyes, hogy hamarosan ez is bekerül. De hogy mikor, ezt nem tudni. Most december 15-ig biztosan nem.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
PiszokAlfréd
üzenetére
Abban pont nincs cross-save funkció. Minden platform önálló mentést igényel.
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A Snowrunner-ról van szó. Kipróbáltam, aztán csak még ezt, csak még azt, úgy beszippantott, hogy több órám van benne mint a FH5-ben.

Csak párszor előfordult hogy sorozatnézés volt a tv-n, így átnyargaltam pc-re, egy csomó verdát feloldottam, felfedeztem a térképeket, nem lenne jó újra kezdeni.
De ha nem lehet megoldani, akkor maradok a számítógépnél inkább. -
evitiguF
senior tag
Marvel's Guardians of the Galaxy vajon mennyi idő után les GP-ben? Érdemes rá várni, vagy a jelenlegi akcióban (Steam) érdemes lecsapni rá?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
PiszokAlfréd
üzenetére
Miben? Play Anywhere játékok támogatják ezt, automatikusan felhőből akárhol játszol ugyanott folytatod. Meg 1-2 online játéknál előfordul a cross progression pl Destiny 2.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
PiszokAlfréd
üzenetére
Direktben nincs, mármint úgy, hogy kimented mondjuk pendrive-ra. Ha a játék támogatja, a platformok közötti mentést, úgy megy egyedül.
Pontosan melyik játékról van szó?
-
PiszokAlfréd
aktív tag
Van arra lehetőség hogy exportáljam a pc-s mentésemet a boxra, ill. vice versa?
-
l.skywalker
Topikgazda
Lesz beépítette "Can I run it" ellenőrzés az Xbox app-on belül:
The Xbox Windows app will let you know if games play well on your PC before you download them - The Verge -
SunMount3r
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Milyen böngészős oldal? Amit te linkeltél az ugyan az, amit én.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
SunMount3r
üzenetére
Igen ez még béta. A kereső nem az aktuálisat mutatja, amit szűrve vagy. Erre inkább a böngészős oldal a megfelelő:
[link]Illetve a mobilos Xbox Game Pass app lehet még erre jó:
Itt van külön ugyancsak felhő szekció de a keresőben keresve ott is írja, hogy Console and Cloud. Illetve egy játék adatlapján a Play gomb is megjelenik annál amelyikkel lehet felhőben játszani
-
Serpiko
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezt most próbáltam ki PC komoly cucc. Meglessem xboxon is. Jól össze van rakva a játék.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az a baj, hogy szerintem itt nem lehet rendesen keresni a játékok között. Be van állítva a "Felhő" szűrő, de amint beírok egy játék címet a keresőbe egyből eltűnik a szűrő (felül mutatja). Csak fontos lenne, hogy tudjam azok a játékok, amikkel játszani is akarok elérhetőek e felhős játékként.
Amúgy milyen a Stream minősége, 1080p 60fps megvan? A GeforceNow-hoz képest milyen?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ez egy komplex app, van Store része is, mutatja a Game Pass játékokat is és az xCloud játékokat is. Az xCloud-ban csak konzolos játékok vannak, PC-s nincs.
Az xCloud valóban csak a Game Pass Ultimate előfizetéssel működik, DE nem mindegyik játékkal, ami a Game Pass-ban van.
További részleteket itt találsz: [link]
360-as kontrollerrel is működik btw.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
XBOX 360 Controller PC verzió van, az is jó (gondolom)?
Amúgy nem értem, ezek akkor mind a XBOX-os verziók stream-jei lesznek, nem pedig a PC verziók-é? Mármint miért kell hozzájuk Controller egyáltalán?
Szerk: telepítettem az app-ot, de nem értem, amit látok: a játékoknál kiírja az árat és alatta, hogy "with Game Pass". Ez akkor mit jelent? Ha Game Pass ultimate-re fizeke elő, akkor is meg kell vennem ezeket a játékokat külöün-külön? (Tehát most még nincs semmilyen előfizetésem).
-
l.skywalker
Topikgazda
Felkerült a Mass Effect Legendary Edition is a W10 Store-ba...
Mass Effect™ Legendary Edition megvásárlása – Microsoft Store hu-HUEz azt jelentheti, hogy hamarosan jön a Game Pass-ba?

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
SunMount3r
üzenetére
Szia! Ezt kell letöltened:
Windowsos számítógépekhez készült Xbox alkalmazás | XboxHa beléptél akkor egy ilyen opciót kell látnod majd:
Viszont!
PC-n is kell hozzá kontroller, csak azzal lehet játszani ezeket a játékokat. -
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Útbaigazítást kérnék, hogy PC-na a letölthető streamer app-al melyik előfizetés kell a játékhoz? Ha ezt jól értelmezem, akkor csak az Ultimate a jó (csak ott van írva a Felhőből történő játék lehetősége)? És az így elérhető játékok listáját úgy nézhetem meg, ha itt bejelölöm a "Kézbesítés: Felhő" szűrőt? Csak mert nem akarok egyikkel sem árnyékra vetődni.
Szóval még egyszer: Windows PC-n akarok streamer "módon" játszani, és nincs XBOX-om.THX!
-
l.skywalker
Topikgazda
Coming Soon to Xbox Game Pass: Halo Infinite, Among Us, Stardew Valley, and More - Xbox Wire
• Beholder (Cloud and Console)
• The Dark Pictures: Man of Medan (Console, PC)
• Guacamelee! 2 (Cloud, Console, PC)
• Wilmot’s Warehouse (Cloud, Console, PC)
• Unto The End (Cloud, Console, PC)
• Yooka-Laylee and the Impossible Lair (Cloud, Console, PC) -
wjbhbdux
veterán
válasz
basaharc502
üzenetére
Én is próbáltam egy steam free weekendes mentést működésre bírni de a game pass változat egyelőre rejtély hogy hova teszi a sajátját, mert nem ugyanoda (Documents\Avalanche Studios)
-
Benir8
senior tag
Van 2 és fél havis Game Pass előfizetésem. Hogy ha megveszem máshonnan trial 14 napos Game Pass Ultimate kulcsot, akkor összeadódik sima Game Pass-ra 2 és fél havira?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
l.skywalker
Topikgazda
December 14-én érkezik a Game Pass-ba (PC-re és konzolra egyaránt) az Alien: Fireteam Elite
Aliens: Fireteam Elite Available December 14 with Xbox Game Pass - Xbox Wire -
basaharc502
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Épp a 7végén nézegettem a Steam-et és a Generation Zeron filóztam, hogy azt a pár eurót megérné, mert próbáltam a játékot és egész jól elvoltam vele. Végül el is felejtettem és nem vettem meg.
Erre ma jön szembe game passben....
Lassan tényleg nem érdemes semmit megvenni mert úgy is vagy ingyen adja az epic, vagy benne lesz a game passban.

Olyat lehet, hogy a steam mentésemet viszem tovább gp-ben valahogy?
-
st6969
őstag
Hangosan gondolkodom... Ha van a konzolon egy A account és egy B account, ez utóbbin GPU előfizetés (előbbin semmi), akkor ugye az A accounttal ugyanúgy élvezhetem a GPU előnyeit, tehát játszhatok, és lesznek mentéseim is? Ha a B accounton lejár az előfizetés, akkor az A account játék mentései megmaradnak? Tehát, ha valamikor újra előfizetek a B accountra, folytathatom a játékokat az A accounttal?
-
esezmiez
tag
válasz
PiszokAlfréd
üzenetére
Kapcsold ki az Origin klienst. Feladatkezelőben minden origines processt löjj ki, a webhelpert is.
-
PiszokAlfréd
aktív tag
Sikerült végre működésre bírnom a GPU-mat pc-n is, viszont az EA játékokkal továbbra is gondban vagyok.
Valamiért nem települ fel a szükséges EA alkalmazás. Egy hibaüzenetet dob ki, hogy nem tudta telepíteni, de letölthetem az EA oldaláról.
Onnan le is mászik, viszont feltelepíteni nem tudom, egyszerűen csak kilép hibaüzenet nélkül, akár a default mappába raknám, akár máshova, rendszergazdaként futtatva se történik semmi.
Frissítettem már mindent, egyszerűen nincs ötletem rá.
Olyan mintha bugos lenne.
Valakinek van ötlete? -
haiiro_o
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi. Sajnos nincs közöttük, akkor megpróbálkozom valamilyen emulátorral.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
haiiro_o
üzenetére
Sajnos nem minden játék esetében, csak az ún. Play Anywhere játékokkal. Erről itt találsz részletesen:
Xbox Play Anywhere | XboxHa véletlen megvásároltál egy Xbox konzolos játékot, ami nincs ebben a fenti listában, akkor a Support oldalán kérhetsz visszatérítést:
Xbox digitális termékre vonatkozó visszatérítési kérelem létrehozása | Xbox Support -
haiiro_o
tag
Sziasztok. ha xbox oldalon veszek játékot ami csak xbox-on elérhető, azzal sehogy sem tudok pc-n játszani?
-
Beaumont
aktív tag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Nekem ezt nem engedte. GPU-t csak teljes aron tudtam volna megvenni.
-
huby80
senior tag
válasz
viperabácsi
üzenetére
azért megprobalom mindenképpen
-
huby80
senior tag
válasz
viperabácsi
üzenetére
de ultimate már volt. Engedni újra?
-
huby80
senior tag
Sziasztok !
Ha váltottam ultimate-t 300ft egy honapra ha lejár utána a pc verziora is tudok venni 300ft/3 honapot?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
viperabácsi
üzenetére
Akkor előbb érdemes megvárnod, hogy lejárjon - főleg ha hosszabb ideig aktív még.
-
viperabácsi
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Van gpu
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
viperabácsi
üzenetére
Igen. Ha nincs aktív GPU, akkor előbb a Gold és arra érdemes a GPU-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"