Hirdetés
- Macrodroid
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
-
Mobilarena
PC GAME PASS
(kérdések, megoldások minden platformra)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
Márciusban érkezik a Valheim Game Pass-ba: [link]
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Itt szerintem nincs lemondás, max. lejárat. Ha akarod sem tudod hamarabb lelőni a megvásárolt előfizud
. Recurring billinget tudod max. ki-bekapcsolni itt. Ha kikapcsolod, akkor lejáratnál nem rántja le a következő hó költségét.Szerk: Báááááár itt látok olyat, hogy cancel subscription, de nem merem nyomkorászni, fogalmam sincs mi történne.

-
raskolnikoff
őstag
Köszi!
Megpróbálom így akkor. A VPN tippért köszi, esetleg majd legközelebb, jövőre, ha már 2k lesz a kenyér ára
Akkor már majd bátrabb leszek!És akkor a lényeg hogy jövőre ilyenkor le kell majd mondani, mielőtt aktiválok egy újat. (Egyébként ha lemondom, akkor végigmegy még az előfizu? Uplaynél egyszer beszoptam így...ott és akkor elvette a hozzáférésemet)
Alkalmazásban lehet beváltani amúgy, csak az upgrade-et nem tudtam. De nekem jó lesz a webes megoldás is.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Szia!
Elvileg valid amit írsz. Az a legfontosabb, hogy a Gold aktiválásánál ne legyen élő Ultimate vagy PC előfizud azon a fiókon, mert akkor nem 12 hónapot aktivál a Gold kód.
Alkalmazásban is lehet redeemelni a kulcsokat emlékeim szerint.
OFF: ha nyitott vagy a trükközésre, akkor lehet érdemes erre is ránézned, vagy még a hardveraprón vannak emberek akik olcsóbban árulnak.
-
raskolnikoff
őstag
Sziasztok,
még új vagyok ebben a témában (nem volt még előfizetés, 300-ért kínálja). Jól értem a következőket?Megveszem ezt: [link] (KP-vel lenne, azért így)
Microsoft profilban aktiválom
Ott rámegyek az ultimate-re való upgrade-re
Lehúz 300 Ft-ot a kártyárólÉs 13 havi GPU lesz belőle? PC-n lenne használva természetesen.
Még egy kérdés: xbox alkalmazásban is lehet aktiválni a kódot, vagy a webes fiókban lehet ezzel trükközni csak?
Köszi előre is!
-
Anulu79
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ja tényleg, erre nem is gondoltam.
-
Anulu79
addikt
Van valami olyasmi szűrő amivel ki lehet listázni, hogy megy játékok támogatják a 4K120fps-t?
-
l.skywalker
Topikgazda
Érkező játékok PC Game Pass-ba
Január 25,: Hi-Fi Rush
Január 31.: Inkulinati, JoJo’s Bizarre Adventure All-Star Battle R, Darkest Dungeon
Február 7.: Hot Wheels Unleashed - GOTY Edition -
Dreadloord
senior tag
válasz
evitiguF
üzenetére
Jaja, kíváncsiságból letöltöttem az Odyssey-t, a kép xbox alkalmazásban és az Ubisoftnál is az alap verzióé, de belépve a játékba ott az Atlantiszos kiegészítő és játszható, szóval a teljeset aktiválta. Ubisoft+-ban is a teljesnél is írja, hogy benne van az Ubisoft+-ban, de ez sem garancia, mert valhalla ultimate is benne van, game passban meg az alap sincs.
Olyan fura, hogy dollármilliárdos cégek, és egy normális leírás nincs, hogy miből milyen verzió van, mintha összekapkodták volna az Ubisoft részleges bevitelét a game passba...
-
evitiguF
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem, ez eleve Xbox cím, azért mutatja, a külsős (EA, Uplay) esetében ez nem igaz.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Dreadloord
üzenetére
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok,
azt hol láom, hogy egy játékból melyik verzió van a Game Pass-ban?
Pl. AC Odyssey a base game, vagy a kiegészítők is játszhatóak?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
[kép] ilyenkor mi lehet a probléma?
Injustice 2 elvileg benne van a Game Passban, mégsem lehet letölteni. -
Zsöti90
tag
Sziasztok!
Letöltöttem a Xbox alkalmazást, nem lehet állítani hogy hova telepítse. Appon belül általános beállítások, megadom a meghajtót, mappát amire szeretném telepíteni a játékokat, de visszaugrik c meghajtóra automatikus.
-
l.skywalker
Topikgazda
~15 nappal előtte
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok!
azt, hogy melyik játékok távoznak majd game passból, mennyivel előtte lehet tudni általában?
Mindig csak adott hónapra vonatkozóan, hogy mi jön, mi megy? -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
l.skywalker
Topikgazda
-
CactuS
Arcképgyáros
Skacok, tervezem egy xsx vásárlását, mert megy a háztól a régi x360. Viszont a jövőre nézve már lehet úgy vennék dolgokat, hogy akár PCn és boxon is lehessen tolni, tehát xbox storeban. A kérdés az, hogy xbox játékot kell venni, ami xbox play anywhere-es cím? Vagy ez hogy működik a GamePass világán kívül?
-
akerbis
aktív tag
Átállítottam a telepítési mappát és meghajtót, aztán töröltem a progressben lévő letöltést és már jó volt mikor újra töltést kezdtem. Így kellett volna elsőre is próbálnom.
Wreckfest nagy fun, egész jó fizikát hoztak össze neki, van néhány furcsaság benne ami miatt (még) nem állítottam be hozzá a kormányt, de hogy kapcsolható egy csomó 3 betűs segéd azért bíztató. -
akerbis
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Kösz! Az Ascent miatt regisztráltam, 300Ft egy hónapig. Az alatt szerintem végviszem és hát kipróbálok pár másik játékot is. Pl. Wreckfest elég jónak tűnik.
-
akerbis
aktív tag
OK, megoldottam.
-
akerbis
aktív tag
Sziasztok!
Elakadtam. Letöltöttem a Xbox alkalmazást ugye, nem lehetett állítani hogy hova telepítse. OK, appon belül általán beállítások, megadom a meghajót, mappát amin van hely mégis azt írja mikor tölteném a játékot hogy nincs elegendő hely...
Tipp?
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Van olyan opció a keresőben, hogy azt listázza ki, hogy mely játékok támogatják az egér+billentyűzet használatát?
-
beach head
senior tag
sziasztok, adott egy xbox one s, amin 2 profil van. Azt olvastam ha mind2 profilon megjelolik a konzolt "home consolnak" akkor ha az egyik profilon van gamepass akkor a masik profilon is megosztja azt de ,ez valamiert nem mukodik. van erre balami megoldas? vagy ez ilyen formaban nem működik?
-
Jelenleg jovo ev vegeig van gpu-m.
Tekintettel arra, hogy emelni fognak az aran arra gondoltam,h most veszek meg az apron goldot es majd jovore beirom a kodot es upgradelem. Ez mennyire jo otlet?Illetve 13(+1)honappal hirdetnek, de jol gondolom ez ugy 13, hogy amit ok adnak kodot az 12 es arra veszem meg a gpu-t, hogy konvertalodjon, igy lesz 13?
-
l.skywalker
Topikgazda
Ha meglévő Live Gold vagy PC Game Pass vagy sima Game Pass vagy EA Play előfizetésre aktiválsz Game Pass Ultimate-et akkor a meglévő időszakot hozzáadja, átkonvertálja.
Tehát ha most van 2 hónap PC Game Pass-od és veszel 1 hónap Game Pass Ultimate-t akkor kapsz 3 hónap Game Pass Ultimate-t:
Az Xbox Live Gold-tagság frissítése Ultimate csomagra | Xbox -
urobee
tag
Sziasztok!
Jelenleg "sima" PC gamepass előfizetésem van. Szeretném updatelni Ultimatera, de ha jól értem, a teljes ultimate árát levonná, pedig nemrég fizettem ki egy teljes hónap sima gamepasst. Ez valóban így működik? Megkellene várnom egy hónapot, ha nem akarok duplán fizetni?
-
wjbhbdux
veterán
A Microsoft storeba kell belépned azzal a fiókkal amin elő akarsz fizetni, mert onnan jönnek a letöltések. Az Xbox appa beléphetsz bármelyik másik fiókkal, és használhatod arra osztva az előfizetést.
Viszont azoknál a játékoknál ahova más fiókot is kell kapcsolni mint pl az EA Playesek, azt nem tudod csak úgy váltogatni hanem ahhoz is 2. fiók kell.
-
goccer
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
3 hónap volt 300 forintért? Én nézegettem, de nekem biztos nem ajánlott fel 3 hónapot mostanában, az elmúlt 3-4 év végi akciójával ellentétben. Egy hónap ultimate-et most is adna 300-ért, de az kb minden második hónapban van (engem csak a PC része érint).
Az emelésről meg ide linkelt valaki a topikba egy pletykát, de annak csak örülök ha az nem így lesz.
-
goccer
aktív tag
Korábbi években ilyenkor már rég ment a 300 Ft-ért 3 hónap pass akció, vagy rosszul emlékszem? Tudunk arról infót, hogy idén meg kell elégedni az 1 hónappal és aztán újévtől jön az áremelés?
-
zsiz
őstag
Sziasztok. Van kettő MS fiókom. Az egyiket használom, rendszeres GP előfizető vagyok, a Win11 is erre az online fiókra van aktiválva, ezzel vagyok bejelentkezve a PC-n. A másikról meg jött email, hogy inaktvitás miatt törölni akarják. Mivel én nem is tudtam róla, hogy a gmail címemmel is van ms fiókom, ezért úgy meglepődtem rajta, nem is néztem, hogy a gmail-es címem van a levélben. Nem értettem miért, hisz használom (csak épp a hotmail-eset), de nem akartam hogy véletlenül bukjam a Windows-t is, ezért újraaktiváltam a fiókot. Itt már leesett, hogy más az email cím. Na és itt jön, amit valójában kérdezni szerenék.
A használatban lévő fiókomra, amivel rendszeresen előfizetek, most nem ajánl fel semmilyen akciót GP-re. A másikra viszont igen. Van rá mód, hogy az újraaktivált ms fiókkal előfizetek az akciós áron, és közben a rendes fiókommal maradok bejelentkezve mindenhol és azzal játsszak? Mintha lett volna valami családi megosztás vagy ilyesmi, amivel ez megoldható, de csak nagyon halványan rémlik és nem is vagyok benne biztos.. Vagy csak várjak, hátha lesz akció, úgyis közeleg a Karácsony?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
ajj de optimista vagy kora reggel

-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Csodás ajándék lenne, főleg ha még a kód se működne...
-
morfondőr
addikt
Sziasztok!
Ajándékba keresek PC-re Game Pass kártyát (legyen valami fizikai dolog, amit be lehet csomagolni). Keresgéltem, de csak max 3 hónaposat találtam. Létezik 6-12 hónapos ebből? Vagy vegyek több 3 hónaposat?
Köszi előre is a választ! -
l.skywalker
Topikgazda

-
wjbhbdux
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
szerintem vmi nem túl képben lévő írta a postot, mert EA Access se létezik már, tuti jönni fog az a sima PC passba is mint a többi EA game.
-
l.skywalker
Topikgazda
Pár héten belül érkezik EA Play-be és Game Pass Ultimate-be a Battlefield 2042:
Battlefield Briefing - Development Update, November 2022 (ea.com) -
l.skywalker
Topikgazda

-
l.skywalker
Topikgazda
-
esgabee
tag
Sziasztok,
Lehet, hogy nem ide kellene írnom, de hátha tudtok segíteni.
Vettem egy új monitort, aminek a felbontása 2560x1440. Eddig full hd monitort használtam.
Miért nem tudom kiválasztani a 2560x1440-es felbontást?
Három játékkal próbáltam, de 1920x1080 felbontás a max. amit választani tudok.
Köszönöm a segítséget! -
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem elindul gond nélkül.
-
l.skywalker
Topikgazda
A gond szerintem itt is, mint sok másik PC Game Pass játéknál az Xbox bejelentkezési ablak lesz. Nekem volt már talán 2-3 játék aminál csinálta, a lényeg, hogy a háttérben vagy rejtve jön fel az Xbox ablak és így nem tudsz rányomni a megfelelő gombra, hogy a játék továbblépjen.Nem, nem ez lesz a gond, hanem valami egyéb.
De még most töltöm le én is és letesztelem
-
wjbhbdux
veterán
A Twitchen bármely csatornákon 2 havi előfizetésért vagy annak ajándékozásáért (2x4 Euro) lehet 3 havi Game Pass PC kódot kapni november 11-ig.
[link] -
wjbhbdux
veterán
Én újratelepíteném a Windowst, erre van pár kattintásos beépített módszer már a Beállítások közt, a személyes fájlok megtartásával pikk-pakk megvagy. Ki tudja mit gányolt vele a fiad ha régóta használta. pl. a Windows áruház nagyon érzékeny az ilyen "kémkedés gyomláló" meg "játékokhoz teljesítményt gyorsító" cuccokra amik kitörlik a rendszer felét, aztán van hogy ez pont nem megy.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Fiamtól örököltem egy asztali PC-t, gondoltam kipróbálom a Fallout 4-et gamepassból. Sajnos nem jön össze. 2 napja kínlódok vele, a neten fellelhető megoldások eddig nem működtek. Két ablak jön fel, az egyik azt írja fájlrendszerhiba (-2015294512). A másik azt, hogy hiba történt a játék indításakor. Hibakód (0x800704c7) A játék a c meghajtón (ssd) van az xboxgames mappában. Vírusirtót is kikapcsoltam, hálókábelt kihúztam, mint lehetséges problémaforrást. (neten ezeket írták legtöbbször) A gép nyilván nem csúcs, Ryzen 5 1600 proci, 1050 ti videokártya (talán 4gb ram, de lehet, hogy csak 2, ezt most nem tudom megnézni), 16 GB RAM, és az ssd. Szerintem ez elég lenne hozzá 900p-ben. Bárkinek van valami ötlete? Más játék pöcc-röff megy.
-
l.skywalker
Topikgazda
Sommerville - Somerville Release Date Trailer - YouTube

Day1 Game Pass -
wjbhbdux
veterán
Emelkedhet a Game Pass ára az ünnepek után. [link]
-
Ádám16
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
@Ádám16: az ez előtti hsz-emben, amire most válaszolok volt egy screenshot egy béta verzióban, de az aktuálisban nincs benne. Nem tudunk sajnos pontos dátumot.
-
Kleroo
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
l.skywalker
Topikgazda
• Hogyan érdemes Game Pass Ultimate szolgáltatásra előfizetni? Ha olcsón szeretnél hosszú távra GPU-t, akkor először vegyél a lehető leghoszabb időre Xbox Live Gold előfizetést (itt a Hardveraprón is árulnak, a megbízható eladók után érdeklődj a topikban). Aktiváld be és arra vegyél rá 1 havi GPU-t (ha szerencséd van, engedi 300 Ft-ért) és így a teljes Gold időszakot felkonvertálja GPU-ra és rádob még annyival többet, amennyi a megvett GPU volt.
Amennyiben aktív GPU előfizetéssel rendelkezel mindenképp várd meg, a lejárati időt, mert ha arra aktiválsz Gold-ot, akkor nem a teljes időszakot, csak az 1:4 arányát kapod meg GPU-ként. -
wjbhbdux
veterán
Előbb le kell hogy járjon (mármint mondd is le, mert megújul) aztán tudsz trükközni. A Game Pass PC meg az azt is tartalmazó Ultimate is vihető 1-1 hónapra 300-ért úgyhogy arra válthatsz át a másikra még 1 hónapra. Aztán évvége felé szokott jönni a 3 hónap 300-ért akció, tavaly már november elejétől nyomatták. de ha nem akkor a nem előfizetett fiókra x havi olcsó Gold amit találsz szürkeboltokban, majd 1 havi Ultimate átváltás működik.
-
Kleroo
veterán
Heyho! Van most valami aktuális trükk olcsóbb gamepashez?
Ráőróbáltam 300ért szept25.-én. Lassan lejár, de megtartanám még 1évig kb. 3k nem sok...de egy kicsit mégis...a korábbi trükkökhöz mérve. Akad valamilyen hókuszpókusz metódus? Gold átváltás, kupon, bármi.
-
Anulu79
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi!
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Az "A way out"-oz az EA-n lehet úgy játszani, hogy csak az egyik félnek van meg. Az lenne a kérdésem, hogy most a gamepass-on keresztül is lehet így jászani?
-
Dnalorr
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Értem, köszönöm.
-
Dnalorr
tag
Elnézést, ha volt már kérdés itt, de visszaolvasgatva nem találom:
Ha PC-n kezdek el egy Game Passos nem Xbox exluzív játékot, jelen esetben az AC Odyssey-t, ami külső Ubisoft kliensen keresztül indul, akkor jól gondolom, hogy a mentést nem viszi át Xboxra, ha esetleg később ott szeretném folytatni?
Eladósorban van a PC-m, és nem tudom mennyire merüljek bele a játékba PC-n, ha aztán Xboxon meg kezdhetem elölről... -
chungee
addikt
Estét!
Hogyan tudnám a letöltött játékot másik meghajtóra áthelyezni anélkül hogy újra kelljen letölteni az egész játékot

-
Lacee1986
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nagyon jó újítás, szívesen látnám Steamen is.
-
l.skywalker
Topikgazda
Állítólag:

-
l.skywalker
Topikgazda
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Előfizettem 300Ft-al egy hónapra, viszont sehol az ég világon nem találok erről semmit.
Próbáltam XBOX Appon ekresztül, MS shopban, probáltam böngészőn keresztül is, viszont csak a régi rendeléseket látom.
A kártyámat már töröltem onnan, de ott sem írta hogy terhelve lenne.
Ilnyekor hol érdemes még körbenéznem? -
wjbhbdux
veterán
válasz
Dreadloord
üzenetére
Ez attól függ hogy mivel akarsz játszani, nézd meg az elérhető játék listáikat. A Microsoft féle EA Playen kicsit más a kínálat mint az Originen. Ahol kizárólagosan elérhető a drágább Play Pro előfizu is a legújabb játékokkal (BF042, F1 2022 NFL 23, hamarosan FIFA23), amikhez a sima Play csak 10 órás próbát ad.
Steamen meg egy 3. féle EA Play is van az ottani EA játékokra. -
Dreadloord
senior tag
Sziasztok, jól értem, hogy csak PC-n játszva, ha most 300 forintért veszek game pass-t, akkor kapok ea playt is, ami meg havi 2000 amúgy?
Ileltve ha nem lesz akciós a game pass, akkor vehetek simán EA playt 5 euróért, és ami onnan levő játékoknál azzal folytathatom a játékokat, és nem kell újra telepíteni, mentésekkel szöszölni?
Vagy hogy éri meg matekozni most ezekkel?
-
Guitar14
senior tag
(porto-tól lopva hátha valakinek érdekes lehet PC-re is)
-
chungee
addikt
Az új Plague tale októberben jelenik és már most lehet előtölteni. Bezzeg a death stranding pedig 2 nap múlva jelenik azt mégsem lehet előtölteni
-
chungee
addikt
Napot!
Death Stranding előtöltést szeretnék indítani de azt mondja hogy rendszergazdai engedély szükséges
Hol tudnám neki megadni az engedélyt
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
viperabácsi
üzenetére
Egy darabig
-
wjbhbdux
veterán
válasz
viperabácsi
üzenetére
A különálló Xbox Insider Hub appban lehet feljelentkezni az Xbox app beta tesztelésére (Windows Gaming alatt), de ugye ezzel hibák is jöhetnek. így az Xbox és a Game Bar is beta lesz a gépeden, ha épp tesztelnek vmi újat.
Egyelőre összesen 2 játékkal működik a Cloud + bill/egér kombó: Sea of Thieves és Psychonauts 2
-
viperabácsi
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Game Pass Ultimate előfizetőknek minden Champion elérhető az Ultimate Perks-ben Quake Champions-höz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Recurring billinget tudod max. ki-bekapcsolni 

Wreckfest nagy fun, egész jó fizikát hoztak össze neki, van néhány furcsaság benne ami miatt (még) nem állítottam be hozzá a kormányt, de hogy kapcsolható egy csomó 3 betűs segéd azért bíztató.

Hol tudnám neki megadni az engedélyt