Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ρσгτσ

addikt

válasz Steve1207 #63252 üzenetére

Melyik Huawei? Watch Fit 4? Szerintem kva jól néz ki. A töltője is baromi minőségi, fém tokozással.

Azt amúgy általában be tudod állítani az okosóráknál, hogy miről kapj értesítést. Tehát nem fog egész nap értesíteni mindenről, ha nem akarod.

Egyébként vékonyabb csuklóra én valamelyik Samsung generáció legkisebb modelljét venném. Hétköznapokon nekem bejönnek a nagyobb, nehezebb órák.

Viszont alvásnál elsődleges tényező a komfort. Erre Watch7 40mm -t használok tépőzáras szíjjal. Átlag órához képest is könnyebb, kényelmes.

Watch8 40mm most még drágább, de annál van egy retro, kicsit szögletes szerű tokozás az amúgy kerek számlap/kijelző körül. Szerintem baromi jól néz ki.

De ott vannak a korábbi generációk is klasszikus kinézettel. Az említett Watch7 40mm is. Vagy ha ki lehet hozni korrekt áron, akkor a Watch6 40mm.

Szerintem tök jó órák. Szép a kijelző, ellenálló az üveg. Jó az alvás-, illetve apnoe figyelés, egyéb monitorozás is. Egyetlen hátrányuk az előnyükben rejlik. Szerintem a WearOS baromi jó rendszer. Viszont eléggé zabálja az akkumulátort. A kisebbik modelleknél általában azzal lehet számolni, hogy naponta kell tölteni.

Ha valaki nem használja ki rendesen az okos funkciókat, akkor talán 2 nap összejön. Szerintem ez sem gáz. Feldobom a töltőre. Telefonnál sem csinálok mást.

Új hozzászólás Aktív témák