- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz FollowTheORI #49995 üzenetére
Én pont a dlc-k előtt hagytam abba (ezek szerint hiba volt). Az atlantis-os téma eleve érdekelt, de valahogy tényleg teljesen érdektelenné váltam az alapjáték végére.
Teszek egy próbát.Go Gunners!
-
l.skywalker
félisten
válasz FollowTheORI #49994 üzenetére
Amíg az EU tagja vagyunk ilyen itt nem lesz. Én megmondtam nem érdekel a politika, de az első jelre, hogy kilépünk az EU-ból dobbantok Kanadába
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
válasz l.skywalker #50002 üzenetére
Nem fogunk kilépni, mert onnan jön a lé. Plusz ami még fontosabb, kereskedelmi szempontból nagyon hátrányosan érintene minket. Sőt... Megfeküdne az ország már attól is, ha kivonulna pár nagyobb foglalkoztató. Másról nem is beszélve, pl. saját export/import.
Szóval nem nagyon kell Kanadára készülni. Vagy legalábbis emiatt biztos nem.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
addikt
Budapesten a Cinkotai úton a MOL -nál csak sima dízel van. Se benzin, se prémium üzemanyagok. Gondoltam szólok, ha valaki arra jönne. Mert úgy néz ki nem rendeződött a dolog mindenhol. Pedig azt írták több helyen az emberek, hogy "érdekes módon most már mindenhol van üzemanyag".
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz mike1334 #49993 üzenetére
Személyes vélemény van: Origins-t "ki ezreztem", Odyssey-ben is amit lehetett megcsináltam benne. Az Origins-nek jobb az alap története szerintem és ha figyeltél az Isu szálra a történetben, akkor itt lesz folytatása és a Valhallában is, de ha csak az alap küldetések és történet érdekelnek akkor is az Odyssey még jó. Valhalla már másabb.
"Got any other secret weapons?"
-
l.skywalker
félisten
válasz Beniii06 #50007 üzenetére
Én most épp a Valhallánál tartok ebben a sorban, a másik kettőt én is fullra kitoltam minden acsi minden DLC minden és hasonlóképpen érzem. Az Origins "barátságosabb" volt, jobban érdekelt a főhős története, mint az Odyssey-ben.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
homerhamm
addikt
válasz l.skywalker #50008 üzenetére
Szerintem a két leghangulatosabb AC az IV Black Flag volt a sok pálmafával-karibi hangulattal, meg az Origins a sárga-barna-zöld egyiptomi színvilággal.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
Budapesten a Népligetnél a felüljáró alatti parkolót lezárták munkavégzés miatt. Nos, ez az idő is eljött. Utoljára hétfőn álltam ott meg, amikor párom anyukáját vittem ki a buszhoz.
-
csuvicsuva
addikt
Van Gaal: Lionel Messire készülünk a leginkább.
Nagy égés lesz Louis, ha Leo a kispadon kezd.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
addikt
válasz csuvicsuva #50011 üzenetére
Annyira jól jött amúgy, hogy kimaradt 2 nap. Levegőt venni is alig volt időm, mindkét nap este értem haza. Ma viszont végre lesz meccs, amiből csak az estit tudom megnézni, de úgy is az érdekel jobban.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Kérdés hogy tényleg fognak is ott dolgozni vagy az Oszkár telekocsisokkal akarnak többek között kiszúrni...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
addikt
válasz Bogyi007 #50013 üzenetére
Nekem is az jutott amúgy eszembe, hogy lezárták és kiírták a "munkavégzést", de semmit nem fognak csinálni. Majd kiderül.
Én inkább arra tippelek, hogy már durván sz@r állapotban van a felüljáró alja. Ami már eddig is messze volt a tökéletestől.
-
Bogyi007
veterán
Konkrétan táblák voltak kint eddig is hogy a parkolást ott mindenki saját felelősségére teszi, kvázi a IX. és a Fővárosi Önkormányzat mosta a kezét előre, ha ott bárkinek az autójára törmelék esne...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
addikt
válasz Bogyi007 #50016 üzenetére
Igen, már évek óta, de ha valóban elkezdett rendesen omladozni nincs más választás, mint lezárni.
Már ugye volt róla szó, hogy elég sz@r állapotban van a felüljáró.
Szerk.:
A BKK is írt róla a súlykorlátozás miatt, de ugye volt pár cikk is róla az idén. Az elbontás lehetőségéről is. Szóval most már tényleg nagy a gond.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
homerhamm
addikt
Amúgy hogy valami érdemeset is írjak: szerencsére sok World Premiere is volt, bár egy csomó cím nem az én világom, de az a Chuck Norrisos FPS GTA klón nagyon bejött.
Nem volt rossz az a Banishement vagy mi, Focusos game.
Amúgy én titokba reménykedtem, hogy az Elden Ring nyert, pedig a souls játémok a nehézsegük miatt nem az én világom.
Ja, és most már jöhetne a Stray Xboxra!!
-
addikt
válasz homerhamm #50023 üzenetére
Azért írtam, hogy nem tudom mennyire ismered a kínálatot. Vagy mennyire volt hozzá szerencséd az utóbbi időben.
Mert aki nem használt az elmúlt években PS -t, annak szerintem nagyon megéri venni és előfizetni.
Bár a nagyon megéri valóban relatív, mert jól elszállt az ára a konzolnak.
-
homerhamm
addikt
-
addikt
-
addikt
Nyeljmár nagy nehezen csak belőtte. Kíváncsi leszek feléled -e Horvátország.
[ Szerkesztve ]
-
Ugyanígy gondolom én is. Valahogy az xbox exkluzív címek nagyon nagyon nem fogtak meg. Halo, Gears of War új részei futottak nálam kb 2 órát. Franc tudja hányadik résznél tartanak, de végig ott volt a fejemben, hogy a régebbiekkel is játszani kellene, hogy lássam, ezek mitől jók. De nincs az az isten, hogy ezekkel a régi játékokkal játszak. Forza Horizon van még, de az meg nekem nem elég arcade. Motorsport totál hidegen hagy.
Mi van még? Fable, ami megint csak valami folytatás lesz, ahhoz újra kellene játszani a régi részeket. Talán 10 éve játszottam utoljára Fable játékkal, azt sem tudom már miről szól. Ryse 2 ugye nem lesz. Grounded abszolút nem érdekel, Ori sem. Sea of Thieves multiplayer, nálam kiesett. Mást meg nem is nagyon tudok mondani.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Bep
őstag
Én is pont ezen gondolkodtam el mostanában. Persze itt van a felhasználói fiókom (előfizetés, játékok), még egy platformra nem lenne időm. Belefáradtam az MS hitegetésébe.
Forza hiányozna egyedül, de az FH5-ben nagyon nagyot csalódtam, FM sehol nem lesz pályaversenyes autós játékban a kínálatban szvsz.[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz csuvicsuva #50029 üzenetére
Csodálatos, fantasztikus. Hajrá szomszédok, ha lehet mondani, talán még jobbak, mint 4 évvel ezelőtt.
-
addikt
válasz csuvicsuva #50031 üzenetére
Ezzel a szar focival?
Eredményes, azt nem vitatom, de fáj tőle a szemem.Go Gunners!
-
addikt
válasz Phoen|x #50032 üzenetére
Bejött a védekező foci. Nem láttam az egész meccset, de Nyeljmár nagyon sokszor azt csinálta, amit a PSG -ben is. Simán belemegy szemből vedőkbe és nagyon sokat hibázik. Lehet több foci, kevesebb bulizás kellene már neki.
Persze így is eredményes, csak azért ennél sokkal jobb is szokott lenni. Vagyis volt korábban. Pár évvel ezelőtti Neymar simán el tudta volna dönteni ezt a meccset...
Szerk.:
Egyébként ilyen a 11 -es párbaj. Végtelenségig nem lehet játszani, ezt elhozták a horvátok.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz icemad #50028 üzenetére
Jah én nem ezért írtam. Hanem azért, mert eddig is Xbox -ot használt Series X előtt, és ilyen esetben egy csomó újdonságot nyújthat a konkurens exkluzív kínálat. Főleg így előfizetésbe csomagolva.
Vagy legalábbis úgy emlékszem nem volt neki mellette PS, de ebben nem vagyok biztos.
Főleg, ha ennyire nagy vágya macskázni. Pedig örökbe is fogadhatna.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
Legyen két "tech" is, ne mindig a foci.
These Dyson headphones cost $949 and can purify the air around youZX Spectrum - Commodore 64
-
csuvicsuva
addikt
válasz Phoen|x #50032 üzenetére
Come on man, miért lenne szar foci az, hogy egy csapatnak nincs 20 kapuralövése egy meccsen, nem dribblizgetnek feleslegesen, hanem igazi csapatként működve operálnak, kitartanak a végsőkig? Mit ért Japán a szép játékkal? Mit csinált Spanyolország a 7-0 után?
4 éve is ugyanez volt, de még azt sem mondanám, hogy azért vesztették el a döntőt, mert annyira fáradtak voltak, hanem a franciák már akkora eksztázisban játszottak, hogy senki nem állította volna meg őket. Brazília sem véletlenül nem nyert 20 éve. A játékosok ugyanúgy megvannak, még a csapatjáték is működött, de az és a 94-es generáció sokkal inkább egyben volt minden tekintetben.
Ahogy az amerikai fociban szokták mondani: az alapszakaszt a támadók, a Super Bowlt viszont a védelem nyeri.
-
addikt
válasz csuvicsuva #50039 üzenetére
Ízlés nem vita tárgya. Én inkább elmentem forralt borozni...
Go Gunners!
-
csuvicsuva
addikt
válasz Phoen|x #50040 üzenetére
Dikk, írd azt, hogy nem tudsz belekötni.
Ez is milyen végjáték volt, milyen húzással a végén. Remélem, hogy összeesnek az idegbeteg, tajparaszt argentinok és kotródhatnak ők is haza.
Mondjuk a hollandokat sem szeretem, de inkább ők.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz csuvicsuva #50041 üzenetére
De belelehet, mert a frázisok kézikönyvéből idézted be őket. Egyébként már a legelején azt írtam, hogy az én szemem bántja jelenleg a horvát foci, másnak ettől még lehet tetszetős. Ha szimpatizálnék velük más lenne a leányzó fekvése, de így hogy számomra semlegesek nehezen viselem, hogy ölik ezt a szép játékot.
Egy Horvát-Horvát roncsderbi tetszene am?Go Gunners!
-
addikt
Kiesett a csapatom.
Ők se játszottak szépen.Go Gunners!
-
addikt
válasz csuvicsuva #50041 üzenetére
Mondjuk ez a meccs nekem sem jött be túlságosan. Függetlenül attól, hogy gól nélküli 90 perc volt a rendes játékidő, azért tartalmilag nem sokat ért. Rögtön kezdhettek volna a hosszabbítással.
Nem mondanám ki egyértelműen, hogy a horvátok nyertek. Inkább a brazilok vesztették el. Persze jól védekeztek a horvátok, és járatták is a labdát rendesen, szépen passzolgattak....de marha unalmas meccs volt.
Szerk.:
Nekem kicsit olyan volt a meccs, hogy volt egy támadó csapat egy jól védekező ellen. Csak igazából senki nem tudott mit kezdeni ezzel az egésszel. Mert amúgy a brazilok sokat töketlenkedtek elől, a horvátok meg tök jól védekeztek, és nagyjából ennyiben ki is merült a meccs túlnyomó része.A ma délutáni meccsnek tuti megint nem látom majd az elejét, de remélem az esti találkozó izgalmasabb pillanatokat fog hozni. Azt már várom.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Kicsit lazább, de ismét egy a múltkori ittas rollerezéssel, illetve egyéb kapcsolódó témákkal foglalkozó cikk.
Döntött a Kúria: gépi hajtású járműnek minősül a roller
Pontosabban ez volt az előzmény.ZX Spectrum - Commodore 64
-
homerhamm
addikt
Jé, őstag lettem!
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest