Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
Szintén ilyenem van, azért írtam, hogy akinek "rendes", az már biztos hozzászokott.
Igen, licitről szúrtál már be, hogy a későbbit berakta középre, hátha könnyebb észrevenni.
Amennyi redditet olvastam eddig, az is elég kaotikus, mert ha jól rémlik, alapértelmezettben a legtöbb voks szerint rendezi. Én leragadtam az ilyen klasszikus fórumoknál, mint ez is, hogy időrendben, szépen egymás után jönnek a hozzászólások.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Steve1207
veterán
Kis érdekesség, most adom fel még csak a kontrollert, mert elhúzódott év végétől. Szóval az évfordulósnál vettem észre, hogy ez az átlátszó markolat rész elkezdett peregni rajta. Fura, eddig ennyire nem szemléletem, de mondom még törlök rajta egy kört feladás előtt és nézegettem, hogy most elkezdett repedni vagy mi van vele egy vonalban, erre vagy fél centi le is jött egyből a felső rétegből. Nem is csesztettem tovább, úgyis cseredarabot ígérnek. Ez az új típusú "egész" markolat rész viszont pantent amúgy egy év távlatban is.
.
-
addikt
válasz csuvicsuva #50897 üzenetére
Nekem rendes FB account -om nincs. Ami van, az csak biznisz miatt, és egy ismerőse sincs. Viszont valóban így van a csoportoknál is. Némelyik hozzászólás vagy poszt néha kiesik... pl. akkor is sz@r, ha licit megy egy poszt alatt.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
csuvicsuva
addikt
Egyre nagyobb retek szar. Nálad eltűnő, de másnál látszó hozzászólások/bejegyzések amelyeket te írtál, nincs normális szűrő, hogy összes hozzászólást mutassa időrendben, csak arról nem kapsz értesítést, amiről kéne, de sorolhatnám napestig, pedig én szinte nem is használom.
El sem merem képzelni, hogy valaki ezt elterjedés óta rendszeresen használja több száz ismerőssel. Persze lehet, hogy úgy könnyebben hozzászokik az ember, hogy nincs semmi rendszer a rendszerben.
-
Bogyi007
veterán
válasz homerhamm #50893 üzenetére
Hát nem is tudom. Olyan ismeretlen ez a hely és ez a sok szöveg ami írva van biztosan jelenteni akar valamit.
Biztos hogy a Normafa, villamos végállomás a 60-as évekből lesz ez?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bep
őstag
Az a baj, hogy már a legtöbb ilyen fizikai és online újság szakmailag is nulla. Imádom az F1-t, de már egy cikket sem olvasnék el pl. a NP-ban.
Követem Wéber Gabit, meg yt-on Ground Effect-es srácokat. Ennél többet egyik hazai médium sem tud adni F1-ből. M4 sport is csak Wéberék miatt. -
addikt
Kiderült, mi lehet a Vodafone új neve
One
Lehet...ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
addikt
válasz Bogyi007 #50887 üzenetére
Nagyapám minden reggel lement az újságoshoz, mert már össze volt készítve neki a Népsport plusz 1 vagy 2 újság, aminek már nem emlékszem a nevére.
Sajnos már rendszerváltás előtt meghalt, de tisztán emlékszem ezekre is.
Egy ideig én is vásárolgattam, de aztán a net elterjedésével számomra felesleg lett nyomtatott újságokért pénzt kiadni. Meg az a legnagyobb bajom ezekkel, hogy csomó minden van benne, ami nem érdekel. Neten legalább tudok célzottan keresni.
Az viszont tény, hogy papír alapú kiadványoknak is meg van a hangulata. Meg a szaga, amit sokan szeretnek.
Szerk.:
Amúgy a még élő nagymamám nem vesz újságot, internetet használ. Oké, ez ritka. Tudom...[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Nemzeti Sportot néha pénteken megveszem, abban benne van egyheti sportműsor a tévéből.
Meg néha a hétfőit olvasom amikor F1 szezon megy.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
addikt
válasz homerhamm #50884 üzenetére
Én is csak pár autósat, de nem érdekelnek ezek annyira, hogy sokat összeszedjek. Alapvetően azért, mert a gyereknek gyűjtöm későbbre a játékokat.
Lego újságokat is ezért veszek, mert lesz később egy csomó figurája. Meg pár autó és egyéb dolog is.
Ami legközelebb aktuális lesz, az a Duplo. Abból is van néhány dolog amit megvettem már előre. Olyat, ami másfél éves kortól jó. Igaz, azok nem újságból vannak.
Azt hiszem mindent összevetve a Lego újsággal állok a legjobban. Vagyis torony magasan abból van a legtöbb. 41 szám természetesen a melléklettel.
-
addikt
válasz csuvicsuva #50881 üzenetére
Nálunk is van sarki újságos. Ott is kérdeztem, de a figura röhögött, mert pillanatok alatt elkapkodták.
Soroksáron az Auchan -ban nézd meg. Szerintem ott nagyobb eséllyel találsz. Mármint nem az üzletsoron, hanem belül.
#50882:
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz Steve1207 #50867 üzenetére
Sarki újságos??? Létezik még ilyen??? Hol laksz???
Én ritkán veszek bármit, de mostanában rászoktam a házhozszállításra, és én is videózok. Szerencsére eddig mindig törölhettem is egyből.
Kellett kenyeret venni, Gyálon van két Spar, egy kicsi meg egy közepes, úgyhogy beugrottam mindkettőbe, de csak LEGO NinjaGo, Potter és Jurassic World, meg lányos gyűjtögetős újságok álltak hegyben. Szerdán kiugrok Soroksárra, ott azt hiszem van Inmedio is az üzletsoron.
-
addikt
-
Bogyi007
veterán
válasz Guitar14 #50874 üzenetére
Vagy ha még nem emeltek akkor a Packetahoz.
Ők is egyre több automatát telepítettek mostanság és sok üzletben is elérhetőek.
Szegeden is van olyan hely ahová még vasárnap késő délután is lehet menni csomagot feladni/átvenni.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
addikt
válasz Guitar14 #50874 üzenetére
MPL már előtte emelt, de az még így is jóval olcsóbb. Csak azért írom, mert te lehet tudod, de más nem biztos. Ezek már ugye az emelés utáni árak.
Mostanában sok rendelésem jött rajtuk keresztül és időben is elég pozitívak a tapasztalataim. Leszámítva azt az egy alkalmat, amikor beragadt az ajtó, de mondjuk ez bármelyik automatánál előfordulhat és az ügyintézés is gyorsabbnak számított.
GLS -nél meg azt nem értem, hogy miért nincs QR kód leolvasó? Vagyis nem tudom mennyire jellemző, hogy ez hiányzik a gépeiken, de a Sibrik Miklós úti automatánál nincs. Tapogatni kell a képernyőt.
Szerk.:
Egyébként a FoxPost jól televágta az országot automatákkal. Megvárták, hogy elérjék a 800 darabot, aztán felcsapták az árakat. Így sokan "rákényszerülnek" a magasabb árakra, mert hozzászoktak az egyszerű és gyors szállításhoz.[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
FoxPost:
Én imádom, közel van a munkahelyhez Pécsen és van itt Mohácson is, hamar fel lehet adni, sosem sérült meg semmi eddig sem amit feladtam sem amit kaptam, mindig kiszámolható mikorra jön meg. De az az 1500-is pont határeset volt de bakker 2000??? Mik ezek az emelések? Nagyon kezd már tele lenni a tököm már pár ilyen random 50-100%-os emelésekkel.
Szerintem így csomó ember átpártol az MPL-hez.. (kitudja az is meddig marad így)
(nekem mondjuk szívás mert a Posta itt bezár mire hazaérek, Pécsen meg elég messze van a melóhelytől.)Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
-
addikt
Becsipogtam az Auchan -ban, és bár senki nem foglkozott velem (önkiszolgáló kasszák) azért odamentem, hogy ugye a felvágott miatt van!?
A csaj pedig tátott szájjal nézett rám, annyira meglepődött. Persze annak a csomagolásában volt, amit a húspultból kértem. Olvastam már ilyenről.
Amúgy van paprikás disznósajt az Auchan -ban, ami baromi finom. Tegnap vettem 20 dekát. Ma visszamentem még 40 -ért. Ritkán lehet ilyen finomat venni nagyobb boltokban. Sőt, szerintem évek óta nem ettem ennyire jót.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Bogyi007 #50870 üzenetére
Valamiért sosem élveztem (nézni) a kézilabdát, pedig anno nyomtam is egy darabig az egyik nagyobb klubnál. Nagymamám, amíg élt rendszeresen nézte, de ő nagyon szerette, mert fiatal korában aktív résztvevő volt az élvonalban. Csak akkoriban még nagypályán játszottak.
Emiatt néha belenézek egy-egy mérkőzésbe, csak az emlékek miatt, amikor még együtt néztük...de nem igazán köt le.
Úgy látom meg is nyertük 30-28 -ra. Főleg úgy szép, hogy 17-12 -es izlandi vezetéssel kezdődött a második félidő. Meg aztán volt 25-19 is, szintén Izland -nak.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Nem tudom nézi-e valaki, de ŐRÜLET hogy a második félidőben mit megy a Magyar kézicsapat izland ellen!!!
-
addikt
-
addikt
válasz Steve1207 #50867 üzenetére
Szépen meg van csinálva az első részhez adott autó, és amit eddig láttam a többire sem lehet panasz. A fenti videóban is sokáig mutogatja a figura erős fény mellett. Viszont az a hiba már elég bosszantó. Szerintem. Mert tényleg nagyon csúnya.
Szerk.:
Nem 5 csillagos prémium kategória, de 1000 és 2500 forintot is lazán megér. Aki meg oda van ezért a sorozatért, annak valószínű többet is.[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Ez bennem is felvetődött, de már nem akartam annyit rizsázni. Amúgy kivédhető ez is, ha kibontáskor telóval rögzíted az egészet a felbontástól. Én még a megbízható helyekről is így csinálom, mert ha kimarad valami csak abban bízhatok, hogy van bent a raktárban biztonsági kamera, hogy beletette vagy sem. De a minőségi hibákra, sérülésekre is jó megoldás.
Amúgy most láttam még Toretto-t az egyik sarki újságosnál, majd reggel ránézek. Engem csak pár autó érdekelne a sorozatból, Skyline, Lancer, S2000, Supra, Eclipse ebben a sorrendben. Hogy mennyire minőségi meg megnézzük az első számot, de elfogadhatónak tűnt, amit mutattál.
Szerk.: amúgy az a kis hiba bosszantó, de őszintén ilyeneknél nem nagyon zavarna, ha csak ennyi baja.
[ Szerkesztve ]
.
-
addikt
válasz csuvicsuva #50865 üzenetére
Itt van a videó. Kb. 14:30 -tól mutatja, de előtte is látszik már....nem túl szép. 2 helyen is hibás.
Ettől függetlenül amúgy szép lesz a Nissan is. 2500 -ért jó lesz, valószínű a 2. számot is megveszem, ha találok. A többit már nem.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Az hagyján. Valamelyik korábbi bejegyzésüknél volt egy srác, akinek kétszer küldtek ki valami Boba Fett mellszobrot és mindkétszer ugyanott tört el. Postán rendesek voltak, legalább cellux-szal visszaragasztották. Beszarás.
-
addikt
válasz csuvicsuva #50863 üzenetére
Hagyd az előfizetést. Most jut eszembe, hogy amit először levettem a polcról, annál volt egy kopás az autó tetején. Szóval vissza is ballagtam és választottam egy másikat.
Plusz most néztem egy videót, ahol a figura a 2. számmal megjelenő Nissan -t mutatta, és azon még csúnyább volt a hiba.
Másik hibásat amúgy nem láttam, de ha van pár ilyen, akkor elég nagy szívás vakon előrendelni. Inkább személyesen érdemes, hogy vásárlás előtt meg tudd nézni minden rendben van -e az autóval.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Nagy királyok vagytok srácok, hogy helyettem is számoltok (nem erősségem) és szöveget értelmeztek (ez csak irodalmi szövegkörnyezetben ).
"(Engem amúgy nagyon emlékeztet ez az előfizetési modell a 90-es évek végére, amikor előfizettél (vagy elő se, csak küldték), átvetted minden nélkül, aztán meg mentek a címre a felszólítások."
Ne is mondd, és akkor ugye még internet se nagyon volt. Lépj be hozzánk, az első könyvet ingyen kapod, de (szuper apró betű) ha három havonta nem rendelsz 1000 forint értékben, kiperelünk a híd alá!!!
Pont ezért, ha nem muszáj, akkor nem adom meg az adataimat még egy helyre, aztán a büdös életben nem tudok megszabadulni tőlük.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz csuvicsuva #50860 üzenetére
Korábbi: mivel jelenleg az első fut, így alapesetben 3-at küldenek. Arra értik, hogy, ha kifutsz és már a második van az újságosnál és akkor akarod rendelni a csomagot, akkor azzal kezdődően érvényes és úgy csak 2-t kapsz az elpfizetési csomagban (akkor már a 2-es és a 3-as autó). (ASZF írja, hogy visszamenőleg, ha lemarad az ember kettő előző lapszámot amúgy igényelhet). Utána meg kettesével küldik.
Ahogy nézem előfized és megy minden lapszám az egész szériára a 70 lapszámból. Azért a lemondás miatt érdemes valós adatokat megadni.
A megrendeléstől számítva várhatóan legfeljebb 30 napon belül kapod kézhez az első előfizetői csomagot. Ezt követően előfizetőink mindig négyhetente kapnak csomagot.
Az előfizetői csomagokat a kézhez vételüktől számított 14 napon belül kell kifizetned a csomaghoz mellékelt csekken, banki átutalással vagy online bankkártyás fizetéssel a csomagban található számla alapján.
Persze védve is van a felhasználó, igaz nem pontosan, mert nem állja meg a helyét az ellentmondás miatt, de:
Minden csomagot csak az átvétele és a kibontása után kell kifizetned! Bármikor lemondhatod az előfizetésedet e-mailben vagy telefonon!
Amennyiben úgy döntesz, hogy visszaküldöd a csomagot, erre a címre add föl: blabla Figyelem! Visszaküldés esetén a postaköltség a feladót terheli!Szóval, ha csak pár darab kell akkor érdemes átvétel és kifizetés után egyből lemondani a fennmaradót, mert ez kétséges, hogy átvételnél köteleznek-e a fizetésre. (Amit ingyen átvehetsz, mert benne van a csekk, vagy visszaküldheted, de jogilag tuti bajos a megfogalmazása, mert az első alapján ki kell fizetned átvétel esetén is, míg a másik inkább a felhasználót védi a visszaküldéssel). Persze csak ha nem nagypapa veszi át és kibontogatja megnézni
Gondolom mail és telószám, megrendelő adatai, rendelői azonosító stb, szokásos dolgok kellenek a lemondáshoz.
Én nem fizetnék tuti 4490-et darabjáért a fennmaradó 67 lapszámra onnantól, pláne hogy csak 5-6 autó kimondott kedvenc a szériából(Engem amúgy nagyon emlékeztet ez az előfizetési modell a 90-es évek végére, amikor előfizettél (vagy elő se, csak küldték), átvetted minden nélkül, aztán meg mentek a címre a felszólítások.
[ Szerkesztve ]
.
-
addikt
Január 23 -tól elég szépen változik a FoxPost díjszabás...
csuvicsuva:
10. lapszámig kettesével küldik. Az ugye 5 alkalom és 10 szám.Aztán 11 -től 70 -ig 3 lapszám lesz egy küldeményben. Az úgy stimmel, mert a 60 osztható 3 -mal.
25 küldeményben kapod meg a 70 darabot.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Józan paraszti ésszel gondolkodva úgy, hogy 70 lett belőle, mindenképpen kettőnek kéne lennie, mert ha három, akkor a maradék 67-et sehogy nem tudják kettesével kiküldeni.
Szerk: Na most még jobban összezavartak. Megrendelő oldal alján:
"Az első csomagban 1, 2 vagy 3 lapszámot kapsz kézhez (attól függően, hogy melyik számtól kezded meg az előfizetésedet). Rendszeresen érkező küldeményeid a 10. lapszámig 2-2, a 11. lapszámtól mindig 3 számot tartalmaznak majd."
Szerk2: nem ír ez semmit, mondjuk kamu adatokkal rendeltem meg, lehet, hogy az emailben (amit nem fogok megkapni) több infó lenne. Mennyit tudok pörögni ilyen hülyeségeken...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz csuvicsuva #50858 üzenetére
Gondolom az a szöveg az elejétől kezdve kint van, és aki még tavaly rendelte az például 2 csomagban kapta az első 4 számot. Ahogy azt írták is a poszt alatt, a 3-4. számot később, december végén kapták.
De szerintem ha megrendeled, akkor ott kiírja majd, hogy mi újság. Nem tudom most mennyit küldenek egyszerre.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Nem, én a legutóbbi F&F bejegyzésük alatt kérdeztem ma, de semmi reakció, úgyhogy szerkesztettem az üzenetet, hogy egyértelműbb legyen a kérdésem. Ha most rendelem meg, akkor hány számot kapok az első csomagban?
Ez még mindig magas nekem, de lehet, hogy csak én nem értem: "Az első csomagban 1, 2 vagy több lapszámot kapsz kézhez (attól függően, hogy melyik számtól kezded meg az előfizetésedet)."
-
addikt
válasz csuvicsuva #50856 üzenetére
Ott azt írták kettesével kapták a weboldalról rendelve, és a 3-4. szám december végén érkezett. De szerintem kiderül akkor is, ha elindítod a megrendelést.
Csak nem te voltál a fent említett kérdező?
Szerk.:
Gondolom a már megjelent lapszámokat egyből megkapod. Azért lehet az, hogy van aki már nem kettesével kapja. Szerdán már a 2. szám is megjelenik.Tehát most már nem lesznek olyan darabos szállítások, mint korábban...de lehet tévedek. Annyira nem foglalkoztam a témával.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz csuvicsuva #50854 üzenetére
Volt aki megkérdezte, hogy az első számot is meg kell -e venni ahhoz, hogy övé legyen a második szám. Vagyis a Nissan.
Durva lenne, ha az újságosnál fel kellene mutatni az első számot ahhoz, hogy megvehesd a másodikat.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
-
addikt
válasz mike1334 #50852 üzenetére
Annál jogos, de szerintem ilyeneknél annyira nem lényeges. Főleg azért, mert van amikor eleve nem a teljes sorozatot viszik el egy-egy országba. Tehát majdnem! mindegy, hogy 60 vagy 70 autót szereztél be, ha más országban a teljes sorozat 120 darabos.
Szóval sosem lesz teljes, csak nagyobb kiadás árán külföldről.
Szerk.:
Amúgy szerintem sokkal több értelme lenne rövidebb sorozatokban eladni az ilyen újságokat. Legalábbis nálunk vagy hasonló régióban, ahol nem biztos, hogy a 70 autót annyira sokan meg fogják venni.Míg például egy 20 számból álló sorozatot nagyobb eséllyel olyan ember is szívesen összegyűjt, aki nincs annyira rágyógyulva a témára, de szereti a filmet.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Asszem egy ideje kötelező végigvinniük a sorozatot, illetve fel kell tüntetni, hogy mennyibe fáj az egész sorozat, ha minden részt megveszel. Gondolom a "darabokból építsd meg, az első rész csak 290 forint" újságokra rászállt a fogy. védelem. De ezek csak halovány emlékek, nem adnám írásba
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
addikt
-
csuvicsuva
addikt
Mindjárt írok a DeAgostininek, hogy az első előfizetői csomagban csak az első kettő van, vagy az első három? Ha az előbbi, akkor probléma megoldva. Nézegettem a facebookon, valaki még tavaly év végén rendelte és egy hete azt írta, hogy kettesével kapta. De inkább a kiadó, ők valószínűleg biztosabb infóval szolgálnak.
"De Agostini ma írta FB -n, hogy 70 szám, tehát összesen 70 autó lesz. Hamarosan frissíteni fogják a listát, feltötik a várható modelleket."
Egyelőre még ezt sem sikerült megtalálnom, igazi katyvasz nekem ez a fészbúk.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz csuvicsuva #50846 üzenetére
Soroksár felé nem megyek mostanában, de más Auchan -ba majd lehet be tudok nézni a következő héten. Hátha lesz valamelyikben.
Szerk.:
Jah két InterSpar -ban is néztem, ott sem volt. Meg az Újhegyi Auchan -ban sem, ha esetleg tervezed, hogy arra elugranál, szerintem ne tedd.[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Megvárom a következőt (úgyis az kell), aztán hátha kapok még Chargert is.
Nem akartam ilyet kérni, hogy esetleg vedd meg nekem, mert lennék akkora paraszt, hogy "gurulj már erre a közelbe, neked úgyis a cég fizeti a benyát".
-
addikt
válasz Guitar14 #50838 üzenetére
Ebay -en rengeteg a túlárazott cucc, aminek a hirdetése általában lejár licit vagy vétel nélkül. Ezzel amúgy nem is lenne baj, ha sokan nem azt néznék, hogy mit mennyiért árulnak. Hanem azt, hogy mennyiért megy el.
Ezért vannak itthon is eltévedve az árakkal.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz csuvicsuva #50843 üzenetére
Nem vagyok képben hogy működnek az újságosok. Lehet visszaveszi a kiadó, terjesztő. Elvileg pár régebbi újság is elérhető a fent említett cégen keresztül, ha valaki be akar szerezni egy korábban kihagyott számot. Vagyis van rá esély, hogy lesz belőle.
Auchan -ban szerintem nagyobb eséllyel lesz, 4 Tesco -ból egyikben sem láttam. Bár csak azokba néztem be, amivel útközben találkoztam. Auchan -nál viszont kettőben biztos van még több darab, csak az meg messze van tőled: Solymár, Óbuda.
Amúgy szerdán jelenik meg az új szám a Nissan -nal.
Szerk.:
Amiket te kérdeztél azokat én sem néztem...pedig pénteken voltam a soroksári Lutz -ban. Szólhattál volna előbb is.[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Nem lennék meglepve. Kérdés, hogy újságosok vajon addig árulhatják a régebbi számokat, amíg el nem fogynak vagy létezik még a remittenda fogalma? Nagyobb hipermarketek a közelben a Market Central Tesco és a soroksári Auchan/erzsébeti Tesco, de nyilván csak azért nem fogok odáig elautókázni, hátha lehet kapni (más miatt nem megyek olyan "messzire", ha nem muszáj).
Ha valaki jár valamelyikben, azért esetleg nézze már meg, hogy van-e?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz csuvicsuva #50822 üzenetére
De Agostini ma írta FB -n, hogy 70 szám, tehát összesen 70 autó lesz. Hamarosan frissíteni fogják a listát, feltötik a várható modelleket.
Mondjuk...arra is van esély, hogy nem jutnak el a 70. számig. Mert ugye ilyen is van, ha egy idő után már a kutyának sem kell.
-
csuvicsuva
addikt
U.I: nem biztos, hogy A3 volt, de szinte biztos, hogy Audi.
-
addikt
-
Zsadi
őstag
válasz csuvicsuva #50834 üzenetére
-
csuvicsuva
addikt
Jaj, ha már autó hirdetések: biztos emlékeztek a klasszikus Audi A3-ra, amelyik oldalról lett fényképezve és kiderült róla, hogy azért, mert a másik oldala hiányzik.
Ha valakinek megvan elfekvőben vagy megtalálja, az rakja már be.
-
addikt
-
Steve1207
veterán
-
addikt
-
Bogyi007
veterán
válasz homerhamm #50825 üzenetére
Ez "NAGYON" kis Polski mivel pár ponton össze lett tömörítve.
-
homerhamm
addikt
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Bogyi007
veterán
A mai napon sikerült a Pinball Fx3-at a Playstation platform után Xboxon is kimaxolni (Dlc-k nélküli alapjátékról van szó, PS platformon nincs rá platina csak 100%-os trófealista, Boxon 1000 GS)
-
-
addikt
-
addikt
válasz csuvicsuva #50817 üzenetére
Nekem csak akkor szólj, ha majd az Escort lesz érintett. Mert azzal bizniszelhetünk. Viszont 4-5 ezer forintot nekem nem ér.
-
csuvicsuva
addikt
Ha jól értelmezem, standard előfizetésnél az első csomagban az első 3 lapot küldik, plusz három ajándék posztert. Ha valaki esetleg átveszi 4490-ért a Suprát, akkor megrendelem és megkapja a posztereket is.
-
addikt
-
addikt
válasz csuvicsuva #50808 üzenetére
Simán. Még szerintem a 2500 -as ár is lazán megéri. A többi már nem annyira. Vagyis nekem nem annyira.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz csuvicsuva #50796 üzenetére
Kicsit be van parasodva az üvege, meg amúgy az egész autó a hidegtől. Bár úgyis a méret volt a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz negyven2 #50800 üzenetére
Uuuh. Ezek nekem nowayjose dolgok. Van elég előfizetés, ezeket sem bírom számon tartani.
l.skywalker: Tidal a legjobb minőségű zene streamelő szolgáltatás, elvileg tömörítetlen a Master verziójú zene rajta.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
-
Steve1207
veterán
HBO Max Is About to Get More Expensive in the U.S. - na úgy néz ki elkezdik emelni odakint. Kíváncsi leszek itthon mikor lesz emelés és a kedvezményeseknek lesz-e valamicske kedvezmény még vagy egységesen emelnek, aztán jónapot'.
Eddig nálam a Disney viszi az egész streaming ágat amúgy, de az is kezd kifújni a filmeket tekintve, szóval, ha nem adnak kedvezményt vagy nem marad egy új reklámos csomival pl ugyanennyi, akkor ez is megy a levesbe..
-
csuvicsuva
addikt
válasz l.skywalker #50801 üzenetére
Ez az Alien annyira durva volt, hogy ide is megkapod őket!
-
addikt
Én amúgy értem, hogy mások sikerén felbuzdulva mindenki ilyen szolgáltatást épít, csak lassan annyi lesz belőle, mint égen a csillag. Ez meg szerintem pont arra fogja ösztönözni az embereket, hogy egy-egy szolgáltatásban ne hosszútávon gondolkozzanak.
Mert amúgy mindegyik nagy reményekkel indul, aztán valamiért mégsem érzem azt, hogy huzamosabb ideig megéri előfizetni. Akkor sem, ha erre kedvezmény jár.
Nálunk is van otthon HBO Max, Disney+. Amazon -t és a Netflix -et már korábban lemondtam, mert egyre kevésbé használtuk...Apple van, de ahogy l.skywalker is írta feljebb, rengetegszer jár hozzá ingyenes hozzáférés. Legutóbb például LG TV -n keresztül váltottam be 3 hónapot.
Volt még valami, csak már nem tudom mi volt a neve...de nagyon gyér volt a kínálata. Mellette még ott van a Direct One, ami csak online TV miatt van, mivel a Digi alkalmazása sz@r TV -n, így azt nem is használom.
Mellette ott van még a PS, Xbox és Nintendo előfizetés és már ott tartok, hogy munkanélkülinek kellene lennem, ha mindet normálisan szeretném használni. Akkor viszont pénzem nem lenne az előfizetésekre.
Szerk.:
Jah van még YouTube prémium is, de az meg pont időt spórol nekem. Tehát nem az életemből vesz el.Amúgy az HBO Max és a Disney+ mesék, tehát gyerek miatt nagyon jó. Elsősorban ezért sem tervezem, hogy mostanában lemondom őket.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Én egy hónap alatt tervezem ledarálni ami ott elérhető és utána csak akkor fizetek elő rá újra ha jön valami ami érdekel. Pár év és vagy bezár vagy beolvad valahova.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest