Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz negyven2 #60724 üzenetére
Az mondjuk már egy ideje várható, hogy lefejezik az FTC -t. Nem csak ezért. Volt egy-két tényleg sikeres és szép ügyük, de összességében elég sok kritikát kapnak a szakmai képességükre vonatkozóan is. Jogosan.
Microsoft meg egy elég fontos pillére Amerikának. Nem csak gazdasági szempontból. Néha húzogatják a bajszát, de sok mindent megenged magának, és ezt elnézik neki.
Szerk.:
Az egész ABK felvásárlás körüli hisztéria egy paródia volt. Nem csak az FTC részéről. Aki követte, az többnyire jól szórakozott.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz negyven2 #59144 üzenetére
Uh, enném összeset kb Amúgy corndog nagy kedvenc, kár hogy itthon nem igazán lehet kapni így utcai árusnál pl. Egy két koreai étterem árulja kb horror áron, de az nem az igazi. Sok éve itt Pesten a Vas utca elején volt egy kiülős kajálda ott lehetett kapni, napi szinten jártam oda, aztán végül bezárt...
Live-Die-Respawn
-
addikt
-
válasz negyven2 #59118 üzenetére
Igen, neked van igazad. Mindkét megoldás helyes. Csak két különböző módon lett megoldva. Anno egyetemen tanították ezt, amit írsz, de a franc se emlékszik már rá, hogy mi is a neve. Nálunk az volt a vicces, hogy az egyik tanár így tanította a másik meg úgy...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
válasz negyven2 #58465 üzenetére
Jah hát én azzal a részével nem foglalkozom, el sem olvastam a hozzászólásokat. Mondjuk az fps hozzászólásokat sem nagyon, mert unom a témát.
Én inkább valószínű teszek majd ellene. Kíváncsi leszek a gépigényre.
Bep:
Páromat valamiért nem zavarja...és jobban tetszik neki a quality mód például FH5 -ben. Valószínű van még ilyen ember rajta kívül. Még ha megérteni nem is tudom, elfogadom.ZX Spectrum - Commodore 64
-
Bep
őstag
válasz negyven2 #58459 üzenetére
Ezt én se értem, hogy miért kell PM-t küldözgetni ilyen miatt. Egyáltalán valami miatt.
Viszont teljesen értelmetlen hozzászólni.
Én nem vagyok informatikus, programozó stb. gépészmérnök vagyok.
De, mint játékos én sem 30fps-el szeretnék játszani. Hanem minimum 60-al FHD-ban.
Grafikát is el kell adni?
Akkor legyen egy Performance, és egy Quality mód. Ennyi.Most őszintén CP2077-nél a két mód között ki látja a különbséget (a kicsit nagyobb felbontás mellett). Talán kinagyítva van, de még úgy se hiszem. Ha valaki a Performance módot választja, ami igaz nem teljesen 60 inkább 55-60fps, de freesync monitorral már tökéletes, szinte semmivel sem kap kevesebb a pár pixelen kívűl, mint aki a Quality módot választja.
Illetve azért vannak specifikus játékok, mint az FM. Ott fel se szabadna merülnie a 30 fps-nek... Ott én Teljesítmény/Grafika koordináta rendszerben semmilyen előrelépést nem látok.
-
addikt
válasz negyven2 #58459 üzenetére
Én mondjuk nem bánnám, ha lenne performance mód. De a minimum azért egy 120Hz 40 fps. Függetlenül attól, hogy maga a játék mennyire indokolja.
De én filmeknél is jobban örülnék például egy 60 -nak. Nem bírom ezeket a mozgásjavító miatt fellépő képhibákat sem.
-
addikt
válasz negyven2 #58392 üzenetére
PS5 konzol eladásával én zártam azt a topikot. Van 3 topikgazda, és nem tudják rendben tartani.
Szerk.:
Mindig vita a vége mindennek... Van hogy napokig egy témán, teljesen feleslegesen megy a rágódás. Ráadásul elég indulatosan.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz negyven2 #58385 üzenetére
Igen, az elsőt anno megvettem én is.
A kézi konzolt mondjuk lehet megvenném. Az előd 40 dollárért megy, annyit talán megérne nekem is.
Szerk.:
Be is "követem" a régit árukeresőn. Jelenleg 22 az alja, annál azért olcsóbbnak kell lennie.[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
válasz negyven2 #57531 üzenetére
Fizettem én is már mindegyiket. De már magam sem értem lassan, hogy minek. A Skyshowtime valami pár száz forint volt. De múlt héten lemondtam, mert el sem indítottam hónapok óta. Mondjuk a gyerkőc pampogott is kicsit, mert valami animációs filmek azon voltak. Gru talán?! Az HBO és Disney+ van még. De szerintem a Disney is ki fog esni. Egyetlen indok ami mellette szól, az a The Bear sorozat. Az HBO mellett meg most a Tokyo Vice. De ha ciki ezt leírni, ha nem. Ezeket az egy-egy sorozatokat szemrebbenés nélkül letöltöm inkább akkor.
Amennyire a kényelemről kellene szólnia ezeknek a streaming platformoknak, annyira kellemetlenek. Van app ami hülyén működik. De ami engem a legjobban kiakaszt, hogy folyamatosan eltűnnek a tartalmak. Van amikor kinézek valamit, hogy na ezt majd megnézem később.. Aztán amikor legközelebb keresem, már nem elérhető. Ilyenkor meg végignézem az összes appot, hogy rosszul emlékszem melyiken láttam?!Én hajlandó vagyok ilyen dolgokra költeni. De valahogy már inkább nyűgnek érzem ezt, mint kényelmesnek.
Na meg mostanában én nagyon kevés filmet, sorozatot nézek. Nekem a kikapcsolódás 90%-ban a sportok nézése. Arra meg egyrészt ott az Eurosport Player, másrészt a letöltés.
Párommal kell majd még átdumálnom, hogy melyik maradjon, mert ő azért néz ezt-azt.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Micsurin
nagyúr
válasz negyven2 #56195 üzenetére
Csak nekem sok kicsit a powerarmor egy képen? Ne csináljanak már agyatlan daráldát.
edit.: kinagyítva meg full műanyag gagyi ettől a cosplayerek komolyabbakat szoktak.[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
válasz negyven2 #55148 üzenetére
A karácsonyos részét megerősítem, nálunk is volt ilyen. Én először áthívtam a fiaim haverjait, hogy nézzék meg élőben. Totál kiakadtak, hogy xboxon (is) van gta5 meg cod. Forza Horizon 4-nél meg csak pislogtak. (akkoriban még nem volt FH5). Szóval megértették, hogy az xbox is egy konzol. Ettől függetlenül ugyanúgy megkellett vennem a ps4 pro-t a multi miatt, mert akkoriban még nem nagyon volt crossplay. Fiaimat meg nem akartam kizárni abból, hogy osztálytársaikkal játszanak. Viszont ezekből a gyerekekből egyre több kért xboxot karácsonyra, születésnapra, mert kíváncsiak lettek rá. A szülőknek meg segítettem az "okosított" gpu-t elintézni. Volt olyan apuka, akivel együtt nyomtuk a sea of thieves-t. Szóval részemről próbálok alternatívát mutatni mindenkinek. Meta Quest 2 kb ugyanez a sztori volt, azóta már azt is több gyerek vett. Azon is elég szórakoztató a multi. Mondjuk engem lealáznak a 12 éves kölykök elég durván.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Bogyi007
veterán
válasz negyven2 #55145 üzenetére
Miért kellene beszántani? A Ps fronton is egyre kevesebb a lemezes eladások egyrészt, míg Xboxon a Game Pass által egyébként is kevesebb már jóideje a lemezes eladások mennyisége.
Szimplán kivonják a lemezes kópiákat egyre több helyről...
Saját példát tudok hozni X360 és Ps3 genben még rengeteg lemezes játékom volt, míg a Ps4/Xbox One genben már mindkét platformon kevesebb mint 5 lemezt vettem, ami volt azokat meg el is adtam utána.
Most is kevés van. Boxon egyedül egy Disney Infinity 2.0 míg Ps5-re egy Soul Calibour 4, egy DI 3.0 és egy régebbi Just Dance rész...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
válasz negyven2 #54294 üzenetére
Köszi.
Fogyasztóként ebből valószínűleg csak sok év múlva fogok tapasztalni valamit.
A gyártók viszont nem tudom hogy oldják meg, főleg a több aksis telefonok esetén.(amik esetleg még ip védettek is) Látom az előnyét is, de látom azt is, hogy rengeteg szívás lesz ezzel. Mindkét oldalon.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
válasz negyven2 #51614 üzenetére
Igen, ez a céldátum. Ami nem megjelenési dátum. Nem csak előbb, hanem később is jöhet. Pont ezért írom, hogy ez nem mostanában jön.
Szerk.:
Én nem olvastam olyan cikket, ahol ez megjelenési dátumnak volt írva, de biztos van ilyen is.[ Szerkesztve ]
-
Zsadi
őstag
válasz negyven2 #50936 üzenetére
Köszönöm az Alien gyorstalpalót.
The Book of Boba Fett-et akkor csak meg kellene nézni, eddig csak szemezgettünk vele, de a srácok mindig kitalálnak mást, amit nézni akarnak.
De alapvetően mi "fiúk" nézzük együtt az SW sorozatokat családon belül, mert mi nagyjából tudjuk ki kicsoda, és mit miért tesz. A női tagok már a részek számozásánál elvesztették a fonalat a fő SW vonalon.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz negyven2 #50800 üzenetére
Uuuh. Ezek nekem nowayjose dolgok. Van elég előfizetés, ezeket sem bírom számon tartani.
l.skywalker: Tidal a legjobb minőségű zene streamelő szolgáltatás, elvileg tömörítetlen a Master verziójú zene rajta.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
addikt
Én amúgy értem, hogy mások sikerén felbuzdulva mindenki ilyen szolgáltatást épít, csak lassan annyi lesz belőle, mint égen a csillag. Ez meg szerintem pont arra fogja ösztönözni az embereket, hogy egy-egy szolgáltatásban ne hosszútávon gondolkozzanak.
Mert amúgy mindegyik nagy reményekkel indul, aztán valamiért mégsem érzem azt, hogy huzamosabb ideig megéri előfizetni. Akkor sem, ha erre kedvezmény jár.
Nálunk is van otthon HBO Max, Disney+. Amazon -t és a Netflix -et már korábban lemondtam, mert egyre kevésbé használtuk...Apple van, de ahogy l.skywalker is írta feljebb, rengetegszer jár hozzá ingyenes hozzáférés. Legutóbb például LG TV -n keresztül váltottam be 3 hónapot.
Volt még valami, csak már nem tudom mi volt a neve...de nagyon gyér volt a kínálata. Mellette még ott van a Direct One, ami csak online TV miatt van, mivel a Digi alkalmazása sz@r TV -n, így azt nem is használom.
Mellette ott van még a PS, Xbox és Nintendo előfizetés és már ott tartok, hogy munkanélkülinek kellene lennem, ha mindet normálisan szeretném használni. Akkor viszont pénzem nem lenne az előfizetésekre.
Szerk.:
Jah van még YouTube prémium is, de az meg pont időt spórol nekem. Tehát nem az életemből vesz el.Amúgy az HBO Max és a Disney+ mesék, tehát gyerek miatt nagyon jó. Elsősorban ezért sem tervezem, hogy mostanában lemondom őket.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Én egy hónap alatt tervezem ledarálni ami ott elérhető és utána csak akkor fizetek elő rá újra ha jön valami ami érdekel. Pár év és vagy bezár vagy beolvad valahova.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Steve1207
veterán
válasz negyven2 #50751 üzenetére
Azosztigen' szép, grat a kitartáshoz, ha szórakoztatott miért baj?
Amúgy a legtöbb ilyen nyavaját észreveszem és onnantól figyelem akarva akaratlanul, sőt annyira nem is kell rá összpontosítani. Ha párszor előfordul vagy jobban ki lehetne alakítani egy-egy végpontot az már bug.Az zavar amúgy az egészben, hogy ebben lenne/lett volna annyi lehetőség pluszban és az ilyenek miatt már ott tartok, hogy várom az új GTA-t. Közben meg nem voltam soha oda a szériáért és szerintem első leárazáskor behúzom a nyílt világú vandálkodás miatt. Egyszerűen ezek nem azok a megjelenési minőségek, amit megszoktunk bő 5 évvel ezelőtt, ők meg megjelenéskor mondhatni maxolják az adott lehetőségeket azért (hiába a későbbi gyökér hozzáállás). Bár az utóbbi alapján 2035-40-ig biztos a support
.
-
-
negyven2
veterán
válasz negyven2 #50367 üzenetére
És igen, ez egy csak egy kvázi eszmefutás, hiszen azért 190 milliárd dollár az sok pénz, de egy ilyen ügylettel tényleg nagyon sok emberhez tudnák a Cloud Gaming-et is eljuttatni (mert kb. mindenre is van Netflix).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Wesder
félisten
válasz negyven2 #49241 üzenetére
Az az app nekem is rémlik hogy volt olyan Google Playen. Itt tisztán látszik hogy mocskos nagy átbaszát ez az "NBA". Aki megvette, meg is érdemli hogy lehúzzàk.
Support amúgy ilyenkor adna visszatérítést? Ráfogod a gyerekre hogy megvette, vagy valami.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
addikt
válasz negyven2 #48458 üzenetére
Valhalla -val én nem játszottam 10 órát sem. Utoljára tavaly nyáron léptem be...
Nem mondom hogy rossz játék, de én nem ezért szerettem az AC sorozatot. Persze pár résszel ezelőtt már látszott, hogy nem az én igényeimet igyekszik kielégíteni, de azért még van reményem arra, hogy némileg tényleg visszatér gyökerekhez.
-
addikt
válasz negyven2 #48456 üzenetére
Csak itt a játékstílus is más lesz, mint a Valhalla -ban. Már ha hinni lehet a híreknek és némileg visszanyúlnak a gyökerekhez.
Utóbbi időben azért eléggé eltávolodott az AC sorozat az korábbi verzióktól.
Szerk.:
Ebben az esetben viszont maximum az ötletet használják fel. DLC -ként nem illene a Valhalla -hoz.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz negyven2 #48447 üzenetére
Ez egyelőre pletyka, viszont annyira nem lenne meglepő. Mert csak a fő szálra vonatkozó hossznak írta a figura. Ami a többiben sem volt sokkal hosszabb.
Én is olvastam a héten.
Szerk.:
Illetve a Valhalla -t nem vágom, mert már azt is borzasztóam untam.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz negyven2 #48166 üzenetére
Igen, ezt tudom, de én nem ez alapján értékelem az adott produkciót.
Pl. említetted a zenét. Imádom Elvis -t. Nem csak a zenéit, de az összes filmje meg van. Imádom a Queen -t, minden egyes számukat, és az összes videoklip meg van tőlük. A 90 -es években, illetve a 2000 -es évek elején sok bulit, disco -t csináltunk. Nagyon szerettem azokat a zenéket is, de még jobban bejöttek a goa, hc, breakbeat és d&b bulik. Csíptem a Wu-Tang -et is (egyénileg is), vagy éppen ment a szív, meg sűrít, meg gyújt, meg kipufog.
Simán betettem az Animal Cannibals után a Prodigy -t, de imádtam Green Day -re frizbizni...és bizony Alice Cooper vagy a Metallica is nagyon meghatározó volt az életemben. Ahogy például The Beatles bakeliteket is szívesen gyűjtöttem és tettem Mario Lanza vagy a Baccara mellé. Hogy kitámassza a ZZ Top -ot. Na meg a The Shadows -ra is nagyon jó volt gitározni. Konkrétan kinyírtam a kazettájukat a sok tekergetéstől. Mert én először hallás után tanultam a gitározást.
Vagy ott van Sinatra, The Everly Brothers, Simon & Garfunkel, Janis Joplin, Hendrix, The Doors...és még millió számra sorolhatnám. A saját esküvőmön például ragaszkodtam Máté Péter Ő c. számához, mert oda vagyok érte. Mellette simán majdnem fizikai orgazmusom van a La mamma morta -ra, de nem áll tőlem messze Bach sem, mert egy zseni volt.
Most ha lenne kapacitásom filmekről is le tudnám írni ugyanezt, mert nálam pont úgy betalál az Álom luxuskivitelben, mint a legmodernebb szuperhős film, vagy egy durva horror.
A zeneiparban is rengeteg a másolás vagy a feldolgozás, csak ezt sokan nem is tudják. Például érdemes megnézni Robbie Williams számait is. Sokan imádnak hozzányúlni a 20-30-40 -es évek kevésbé ismert zenéihez is....és bizony nem minden esetben lesz rosszabb mint az eredeti. Függetlenül attól, hogy imádtam vagy sem.
Attól hogy "istenítem" a Queen -t, még nyitott vagyok egy újragondolt verzióra. Ahogy a például 2022 -ben is dühbe lehet jönni, csak nem mindegy hogyan.
Szerk.:
Például az új Star Trek filmeket én nagyon szeretem. Mindezt úgy, hogy a régi gárda filmjeinek és sorozatainak minden egyes percét imádtam...és persze többször is láttam.[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz negyven2 #48166 üzenetére
Tegnap este meg akartam nézni a Top Gunt, mert régen láttam, erre a két hangsávból csak a kommentárt (a másik 7.1 AAC, úgyhogy tölthetek hozzá másikat, persze pécén jó) ismerte fel. Amikor meghallottam Tony Scottot, egyrészt könnybe lábadt a szemem, másrészt megtudtam, hogy háromszor is kirúgták.
Mondjuk az az érdekes, hogy a gépen ugye nincs HDR, néha mégis sokkal színesebbnek, részletgazdagabbnak tűnik a legtöbb film, mint azzal. Persze a panel csak 8+2, de akkor is. Bő egy év után rá kéne már feküdnöm egy HDR film beállításra.
Mai első teszt az lesz, hogy kíváncsiságból kikapcsolom a konzolon a HDR-t, mert Kodival és VLC-vel a beszédhang ugyanúgy megvan.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
addikt
válasz negyven2 #48155 üzenetére
Igen, de az még némafilm volt, ami azért egy kicsit más kategória. Mármint teljesen más jellegű film. Függetlenül attól, hogy voltak benne komoly jeleneteket. Pl. a fogatverseny is tök jól meg volt csinálva, főleg ahhoz a korszakhoz képest azért a monumentális alkotások közé tartozott.
Mostani korban meg talán már kicsit viccesek is ezek a filmek (többségük) a túlzott mimika, gesztikulálások, az erősen festett arcok és egyebek miatt.
Színészi játékot nézve számomra inkább a színházhoz áll közelebb, mint a filmhez. De az való igaz, hogy rendes (nem rövid) film akkor volt belőle először.
Szerk.:
A hangosfilm szerintem alapjaiban változtatta meg a filmgyártást. Sokkal jobban mint bármi más. Pl. a színek vagy a CGI.[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz negyven2 #48155 üzenetére
Netflix előfizetésem nincs, de az Ant-Manbe kíváncsiságból belenézek.
Nekem streaming tartalomnál még nem jött elő, de túl sok mindent még nem is néztem rajtuk (alig merek sorozatokba belekezdeni, mert akkor se lát, se hall, filmekkel meg ilyen több száz produkciós lemaradásban vagyok). Mindenesetre "jó" tudni, hogy nem vagyok egyedül.
Ha a korábbi hozzászólásomat nem olvastad, akkor még annyi adalék: a két filmnél fennálló probléma csak Xboxon (a gyári lejátszóval) jelentkezett, számítógépen is ugye ott van az Atmos licensz és ott meg jó (HDR nélkül), ezért gyanakodtam a konzolra, vagy a lejátszóra.
Bogyi: tudom, hogy hétfő van, azért írtam keddet, hogy jelezzem, mennyire vagyok ma összerakva.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
addikt
válasz negyven2 #44820 üzenetére
Valóban, és szinte az összes magyar oldal rosszul hozta.
Én Amazon Prime tag vagyok, szóval nem is néztem az itteni viszonylatokat. Csak azt, hogy jelenleg 890 a Prime Video, ami kedvezményes ár az 1890 -ből.
Azt tudom, hogy itthon csak a Video megy.
Szerk.:
Mondjuk kint a Video is drágább. Kintit nem én intézem magamnak. Szerencsére.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz negyven2 #44665 üzenetére
Nem, és eddig nem is nagyon kommunikáltak erről. Vagy legalábbis én nem láttam.
Saphi az egy dolog, mert azt úgyis egyre jobban hanyagolja már a Philips. Hisense -nek viszont nem lenne rossz lépnie ez ügyben, mert a Max megjelenésével már nagyobb jelentőségű HBO tartalom kerül a konkurensekhez.
Go az ugye sok embernek felejthető volt.
Szerk.:
Maga az, hogy milyen alapú a rendszer nagyjából mindegy. Mert nem megkerülhető."Vegytiszta" droidon mindegy, mert szinte! minden megoldható. Pl. Game Pass app is. TCL, Sony...stb., ha nem régi OS.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz negyven2 #43973 üzenetére
hát szoktam azzal is játszani, de élvezném a vezetéknélküliséget
ha választani kell 360 vezeték nélkül vagy one vezetékkel akkor maradok a 360 nál, az megy évek óta pc-n amúgy is. érdekes laptopon kamionba tökéletesen megy a ONE bt-n szintén évek óta
pilooksokwoxkikaxik: próbáltam, nem változott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest