- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kem
addikt
Hali!
Bocs az offért megint, de hirtelen túl sok információt kell feldolgoznom, úgyhogy egy kis segítséget szeretnék kérni. Egyik jóbarátom el akarja adni a boxát a lehető legjobb áron. Úgy gondoltam, hogy érdemes lenne külön hírdetni 50k körül magát a konzolt 1db controllerrel, és külön-külön eladni a 120-as vinyót, a másik controllert meg a játékokat. Maga a gép egyébkéknt egy most decemberben vásárolt makulátlan Elite.
Arra gondoltam, hogy akinek a HDMI, a garancia meg a Live fontos, annak elég maga a konzol vinyó nélkül 1 controllerrel. A garancia érvényes marad ha külön adom el a vinyót meg a gépet? Mi alapján tudnám pontosan meghatározni a gép pontos adatait? Gondolom van több generáció, és azokhoz tartozik valami szám vagy ismertetőjegy. A gépet egy londoni üzletben vettük a decemberi pörgésben, szóval nem hiszem,h sokáig csücsülhetett a raktárban. Utoljára talán 3éve foglalkoztam boxokkal, kicsit lemaradtam...
-
kem
addikt
Sziasztok!
Bocs az offert de hirtelen nem tudom hol mashol feltenni a kerdesem. Mennyit er most egy xbox 360 elite 120Gb-os vinyoval, 2db egyforma gyari karral, 2 toltheto akksival? A gephez meg van 7db jatek(FEAR2, Assassin`s Creed2, NFS Shift, Forza, Dark Siders, M.Warframe2, meg valami fantasy). Ezen kivul a konzolra van tobb mint masfel ev garancia.
A gari egyebkent nemzetkozi ugye?Elore is koszonom ha valaki valaszol!
-
kem
addikt
válasz
spyduck #3109 üzenetére
A legsűrűbben előforduló hiba a hűtés miatt van. [link]
„A gép bekapcsolásakor szobahőmérsékletű GPU és alaplap egy-egy komolyabb játék közben hirtelen felmelegszik, majd lehűl. Az extrém hőingadozás lehet akár 50 fok is. Ennek következtében az alaplap minimális mértékben deformálódik, felpúposodik a processzor alatt de ez éppen elég ahhoz, hogy felszakadjanak a forraszpontok. A processzor lábai rossz minőségű ólommentes cin golyócskák amik megrepednek, és vagy leszakadnak a processzorról, vagy felszakítják az alaplapi forraszpontot. Ez utóbbi a rosszabb eset. Amint megtörténik ez, fellép a kontakthiba és jön a 3 led” -
kem
addikt
nem, nincs baja a cuccnak, csak nem fejtettem ki mindent
Nem az elsö boxolásom, és megvan hozzá a "speckó" PCI-os Sata kártya is amivel mindenkinek ment, csak evvel a meghajtóval nem találkoztam eddig.
Ha visszadugom a vezérlést a boxra, akkor megy szépen,
csak ha a via-s vezérlőre van kötve, akkor köpi ki azonnal a lemezeket.
az eredeti firmware van még rajtaA környékemen nincs senki akitől segítséget tudnék kérni, olyan chipet meg elég nehéz szerezni, és beforrasztani.
-
kem
addikt
Sziasztok!
Ma el akartam rontani egy boxot, de nem sikerült.
Valaki tudja, hogy a hitachi 0079FL-t hogyan lehetne megcsinálni?
Sajnos maximus 4.0 azt írja, hogy tegyek be egy filmet vagy gamet, és 20mp mulva kattintsak a valamire. De a drive felpörgeti a lemezt, és aztán azonnal kidobja. -
kem
addikt
Valaki tudja ,hogy Hitachinál hány mp-ig kell
számolni flashelésnél(lehúzás és visszadugás közt)?
Nem találom, hogy hova írtam föl:'( -
kem
addikt
válasz
qpakcovboy #1869 üzenetére
"akit érdekel, egy zseblámpa segítségével kiderítheti, hogy az új vagy a régi CPU dolgozik-e a játékgépben: a régi revíziókban még hőcsöves hűtési megoldás vezeti el a hőt a processzortól, ezt a Falconnál lecserélték egy robusztusabb, réz hőcsövet nem tartalmazó blokkra. Ez a változás a hátsó szellőzőrácson keresztülvilágítva könnyedén fülöncsíphető"
A GPU maradt 90nm-eres, csak a cpu lett 65.
-
kem
addikt
válasz
qpakcovboy #1865 üzenetére
értem, köszi.
-
kem
addikt
válasz
qpakcovboy #1863 üzenetére
Hogyhogy milyen technikávan?!
-
kem
addikt
válasz
Skeleton01 #1847 üzenetére
hogyhogy újat?
ha flashelt akkor nem csinálnak vele semmit, max kicserélik ha rossz és kifizettetik az újat.
a Matricát meg tuti nem lehet ott tartani, ezért van egy a telefonomra ragasztvaszerk: vissza lehet flesselni az eredetit
-
kem
addikt
válasz
->Raizen<- #852 üzenetére
Mire goondolsz?
Gyorsabb nem lesz tőle.
Hány V alapból az amit 12Vra tesznek? -
kem
addikt
Sikerült Pio 111D-vel gyári firmware-el, Traxdatára olvashatóan rajzolni 2,4x-esen
Megérte 2napig szenvedni a géppel -
kem
addikt
És milyen DVD íróval írnátok, ha ti is meg akarnátok menteni a játékokat, a játékos gyerek kezétől, akik persze hogy a a drága xbox lemezekkel dobálóznak meg korcsolyáznak
-
kem
addikt
-
kem
addikt
Hali!
Ti milyen lemezre írnátok ha biztonsági másolattal szeretnétek játszani?
Másolt dvd filmet lejátszik az xbox360? Mi van ha flash után dörti disc-et ír ki?
Köszi előre is a válaszokat.
Aktív témák
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- World of Tanks - MMO
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Call of Duty 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest