- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
woodbear
addikt
válasz
Mr.Grincs #4110 üzenetére
Ha rengeteg pénzed van akkor ps3, az előbb utóbb csak lehagyja majd a boxot, a maga 8 koprocesszorával, meg abban van bluray(igaz elég lassú
) és arra egy darabig szerintem nem lesz chip, szóval ha van pénzed a játékokra akkor az, de a nálunk kaphatóak nem kompatibilisek visszafelé..Szal én is boxot veszek
-
scorpy02
aktív tag
válasz
Mr.Grincs #4097 üzenetére
Az elite verzió az pontosan mit takar azon kívül hogy fekete?
Az Elite verzió kapott egy nagyobb vinyót (120GB) és HDMI-kimenetet, amihez mellékelve van a csomagban Microsoft HDMI AV kábel is a Microsoft Komponens HD AV kábel mellett. (- HDMI-HDMI kábel (2 méteres)- Optikai 5.1-es hangkimenet- RCA sztereo hangkimenet). Ez ugye erősítők csatlakoztatása miatt fontos.
Bár már vannak olyan Premium gépek is amiken van HDMI kimenet, viszont azokhoz csak egy sima HDMI kábelt -vagy még lehet, hogy azt sem, ezt nem tudom- (és egy Microsoft Komponens HD AV kábelt) mellékelnek. Így mondjuk HDMI esetén optikai kábelnek az elhelyezése kicsit problémás lehet. Nem értem, hogy az x360-as gépek miért nem kaptak optikai csatlakozót, mint a PS3-ak. Mondjuk elég sok konzolboltban lehet venni eredeti Microsoft kiegészítőként forgalmazott HDMI kábelt,ami egy hdmi-hdmi kábel és egy átalakító kábel amit az AV aljzatba kell csatlakoztatni,és azon van optikai hangkimenet. Csak ennek az ára kb. 13-14k HUF körül mocorog. Szerintem ha HDMI-összeköttetésen gondolkodsz, akkor már csak ezért is megéri inkább az Elite-t venni.
-
GyuZa
tag
válasz
Mr.Grincs #973 üzenetére
Bocs, nem rosszindulatból mondom, de amíg nincs tapasztalatod ne állíts ilyeneket... Bárkit megkérdezel azt fogja mondani, hogy az x360 gyári hűtése egy rakás sz*r! (bocsánat a szóhasználatért) Hiába növeli az egy picit a fordulatot, NEM ELÉG! Az baj, hogy a forrasztás is elég pocsék a vga és az alaplap között, szal az okozza a fő problémát, hogy a nagy hő hatására a vga pár helyen elválik a laptól. Ez a hiba nem jelentkezik egyből, amint bekapcsolod a boxot, ez sajnos egy hosszú folyamat... Így egy jó hűtésmoddal ez a folyamat megállítható, vagy nagyon-nagyon lelassítható.
-
Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest