- Mobil flották
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
-
Sickboy25
addikt
enyémre senki nemtud valamit ajánlani? Bosszantó, hogy egy 2007-es prémium gép, két filmem kivételével mindet lejátssza, de az elit meg 2- öt játszik le a többit meg nem!!
-
Sickboy25
addikt
nah felment a codek, de alig pár divx filmet játszik csak le! Azt csinálja, hogy egy pillanatra elkezdi utána meg kisodja a hibakódot és annyi! Utána megint semmi!
Amiket kiír hibakódokat valahogy nem lehetne leszedni és manuálisan telepíteni?
-
Sickboy25
addikt
Olyat csinál, hogy letöröltem a régi kódeket majd felrakom azt amit kér a filmhez utána újraindítom 1 mp -re lejátssza a filmet bejön a kép és a hang is majd kidob és újabb Status code jelenik meg , de azt már nem kínálja fel letöltésre
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Megjött az új boxom egy elit! Szuper nagyon tetszik, viszont van egy két divx-es videóm és nem tudom őket lejátszani, pedig visszaállítottam az accountomat és gold statuszban vok!
A másiknál betettem és egyből kiírta a code statust és hozza a letöltés gomb is aktív lett! Ennél nem ez mitől lehet? Mi kellhet hozzá?Köszi
-
Sickboy25
addikt
lesz egy garis xboxom, miután tegnap eladtam a promat, egy elite-ért
Kérdésem az lenne, hogy vannak eredeti dvd-ről dvd másolataim azokat szoktam nézni (az eredeti meg pihen a polcon), meg van egy két divix-es felvételem azokat le tudom játszani ugye?Úh ezt a gyorsaságot KÖSZI
-
Sickboy25
addikt
-
Sickboy25
addikt
-
Sickboy25
addikt
Segítsetek nekem! Úgy néz ki, hogy ma elviszik a boxomat, viszont a mentéseimet le kellene szednem! Megtudom csinálni azt, hogy USB-re rámásolom és ha lesz boxom akkor erről az usbről visszaállítom?
-
Sickboy25
addikt
Na de ha ott a joy, akkor miért nem inkább konzol?
ez viccesen hangzik ez olyan, hogy veszek egy gombot, mert leesett az ingemről, de ha már gombom van, miért nem veszek Gucci inget inkább
-
Sickboy25
addikt
az mitől van, hogy mostanában az xbox képmérete néha magától megváltozik egy pillanatra, majd vissza is áll! Általában megnyúlik és nagyítódik!
Mi lehet a baj? -
Sickboy25
addikt
lenne egy kérdésem: ugye nemrég reggeltem a live-ra a leírtak szerint! És ugye első regkor kapok egy hónap goldot! Az lenne a kérdésem, hogy azt honnan tudom meg, hogy az ajándék 3 hónapot ellőtte- e már az előző tulaj vagy sem?
-
Sickboy25
addikt
válasz
Djuree #35663 üzenetére
akkor gondolom a pc-s verzióját nem halottad? Le kellett halkítanom, mert nagyon sz@r volt! Már idegesített! De mikor boxon is kipróbáltam... nah ég és föld! Ha kb ezt a szintet tartani tudják az már jó!
Pc nem volt a Tornyis idézet sem és a Poldi bácsis sem, amit amikor meghallottam majdenm besz..tam!Pc-n kb 15 mondat és slussz passz!
-
Sickboy25
addikt
válasz
Djuree #35639 üzenetére
tanulópénzt meg kell fizetni először
Annak marad az otthoni barkács, akinek nincs "milliós" speckó forrasztója ezekhez! Mert már hallottam, hogy konzolosok ilyenekbe fektetnek be! Nah az is igaz, hogy ők naponta több darabot javítanak és vissza is jön az ára hamar (gondolom), de én meg csak magamnak csinálnám kíváncsiság képp és hogy elmondhassam: nah , ez is sikerült
vagy ... ,de ez már egy másik történet!
-
Sickboy25
addikt
-
Sickboy25
addikt
válasz
Djuree #35612 üzenetére
több évig használtam hőlégfúvót, bőrkormányok(momo) simává varázsolásához! Vannak speciális fejek hőlégfúvóra amivel egy adott helyre lehet irányítani a levegőt! Szépen cérna mentén lehetett tolni 600 fokon is és nem égette el a cérnát sem és a bőrt sem! Ott pedig milliméterek is számítottak
. Ez a hőlégfúvós téma engem nagyon is érdekel mivel van is itthon egy! Mit is kell vele csinálni?
-
Sickboy25
addikt
Van 2 filmem amit nem játszik le a box! Kiírja, hogy mi a statusz, de nem ajánlja fel a letöltést! Pedig live, net van! Ilyenkor mi a stájsz?
-
Sickboy25
addikt
Levi, hA itt vagy jelentkezz, oszt ütünk egy fifássat
-
Sickboy25
addikt
Én energizert használok 2500mAh -at! Már több mint, egy hónapja box-ozok vele! Ez azért nem rossz és csak egy egységet fogyott a dashboard szerint
Amúgy "rossz" akksiaim is vannak azok mennek a távirányítóba!
-
Sickboy25
addikt
nézegettem a wifi-s megoldást az xbox-mál, de drága nagyon! Pc adóval nem működne? D-linkes usbs wifivel nem megy egyenlőre, mert most próbáltam!
-
Sickboy25
addikt
válasz
szaszlaci #35045 üzenetére
Tegnap játszottam és ugye melegedett! Filmet akartam nézni utána, de annyira hangos volt, hogy egyáltalán nem tudtam koncentrálni a filmre
Viszont ha előtte nem játszok akkor teljesen halk!
Akkor van benne egy venti ami egy bizonyos hőfok után kapcsol be?
Már nagyon kíváncsi vok arra a halk box-ra, mert úgy megszerettem és ha még ez a boeing hang se lenne! -
Sickboy25
addikt
nah megvolt a fifás live-os élményem két zakó és 8 lett mind2! Azt hittem tudok játszani
-
Sickboy25
addikt
köszi mindenki segítségét!
Sikerült is! És van 1 hónap ingyen gold-om! Ki is próbálom a fifát, végre játszhatok online is!!
Még egy kérdés: tehát olvastam a lentebb belinkelt oldalon, hogy viszi az xbox sima játékot is! Az emulatort ha ilyen játékom van alapból felteszi? Ha nem honnan tudom letölteni?
gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
-
Sickboy25
addikt
Nem tudok nézni a boxon divx filmeket! Van rá valamilyen program vagy mód, hogy lehessen? Vagy egyáltalán nem lehet?
-
Sickboy25
addikt
válasz
MeszarosB. #34588 üzenetére
Nem kell veszekedni!
Üdv közöttünk!
-
Sickboy25
addikt
válasz
MeszarosB. #34585 üzenetére
húh, most magadra haragítottat Gebrielt!
ájjáj
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Valakinek nincs meg a Cabelas sorozatokbol valamelyik resz es esetles CSI reszei( 2 van)!
Koszi
-
Sickboy25
addikt
Cabela's Dangerous Hunts valakinek ez nincs meg vagy valamelyik része?
-
Sickboy25
addikt
az miért van, hogy a tv- m(plazma hd ready) csak 480p felbontást jeleníti meg a box indításakor, de a tv- adásnál meg 720p-t.
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
20 gigás HDD-m van és csak kb 14 gigát látok belőle! Hol lehet a többi?
Mi ez X-akta?
Aktív témák
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest