- Mobil flották
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Thome
veterán
-
Thome
veterán
válasz
oddsmaker #38520 üzenetére
Most én tisztázom magam!
Én nem rendeltem, engem nem hívtak fel a kollégáid. Ezt itt kijelentem.
DE! Több embert is ugyanazzal hívták fel, hogy kevés érkezik, és emiatt emelik az árat, illetve hogy továbbra is tartanak-e igényt az árúra.Valószínűleg a kollégád nézett be valamit, de azt nagyon!
De legalább kiderült az igazság!
Tegnap este elment a net, nem tudtam válaszolni, bocsi!
-
Thome
veterán
válasz
oddsmaker #38518 üzenetére
Ne vedd sértésnek kérlek. Néhány napja taglalták itt a fórumon, hogy azt mondtátok a felhívottaknak, azért emelitek az árát a pakknak, mert kevés érkezik belőle. Most pedig azt mondod, azért emelitek, mert emelte a nagyker is.
Most akkor mi is van? Csak érdeklődés végett!
-
Thome
veterán
Én még egyenlőre örülök, mint majom a farkának, hogy van Box-om, msot a hang a legkevésbé zavaró számomra.
Ja igen, sikerült elbizniszelni a vezetékes joy-om egy wirelessre, szőrt szőrén, idáig úgy néz ki, jó biznisz volt (Holnap hozza a postás, ha minden igaz). Ha nem, akkor nem tudom hogy pótolom be a Forzás lemaradást!
Jut eszembe. ezekbe a wireless joy-okban is vannak rezgőmotorok nem?
Szerk: Köszi! -
Thome
veterán
Sima arcade gépet venni, majd egy WD BESV Scorpio HDD-t venni, azt átflashelni, venni egy Cod6-ot, azt viszonthallás. 75ezerből ki is jön. És még van egy memóriakártyád is.
Valakit zavar hogy nem fekete? Annak kellemetlen.
És senki ne merjen belekötni, nem azért csinálnám, mert én ilyen kis haxoros vagyok, hanem mert ilyen kecsegek a boltok.
De csak én csinálnám így, más nem biztos!
Aztán mi van ha bedöglik a HDD? Van rá 1-2-3-4-5 év garancia, azt kész.
-
Thome
veterán
Holnap reggel valaki zombulás?
Délután már nem lesz jó, mer hozzák a Forza 3-at!
-
Thome
veterán
Médialejátszója nem egy eresztés.
A Ps3 mellett hiába van Bluray lejátszás, olyan drágák a játékok mint az őrület.
A Ps3-ra bármilyen hdd-t ráköthetsz. -
Thome
veterán
válasz
norbitális #38298 üzenetére
Biztos hogy dvd-n jön, mert a HDD-re felmásolva hiába jönne, ahhoz hogy elindítsd, kell a lemez.
-
Thome
veterán
Akkor sajnos passzent, nem tudom.
-
Thome
veterán
válasz
alibaba78 #38278 üzenetére
Szerk: Látom, nem analóg akarod, de elmondom, hogy azzal az átalakítóval ugyanúgy analóg kapod a jelet meg. Mivel átalakít. Ha tévedek, javítsatok!
__________________________________________________________És mond, így nem lenne egyszerűbb?
Egy bolt példaképp: LINK
Lehet hogy drágácska, de ez már egy kiindulópont lehet, és így gond nélkül tudod használni az optikai kábelt is hanghasználatra, nem kell mókolni a HDMI, AV kábel összehozásával (Nem fér meg alapból a kettő egymás mellett, képletesen)
-
Thome
veterán
Atomnagy konzol bannhullám jött, kész röhely, ahogy háborognak az emberek.
Micsoda dolog már, hogy összevissza moddolják az emberek a gépet, másolt játékkal játszanak, majd az MS a köcsög, me hogy bannolták őket!
Bővebben: LINK -
Thome
veterán
Ha ennyiért kiírták az árat, Te ennyiért rendelted meg, akkor legyen már bennük annyi, hogy nem emelik az árát, ezt meg nem foghatják arra, hogy kevés jön. Egyszerűen "licit" szintjén megy a dolog most, úgy látom (aki megadja a 82-t, az vesz egyet, aki nem, az kiesik, és hívják a következő delikvenst, hogy kell-e neki, míg egyszer csak rá nem vágja valaki, hogy kell.
-
Thome
veterán
Most van ez a mizéria, hogy az Xbox-osok veszélyben vannak. Link
Az egyik hozzászóló írja, hogy a hackerek mindenre vadásznak. KÖNYÖRGÖM! Nem a hackerek hanem a crackerek!
Valaki be tudná írni oda? Piszkálja a csőröm, de csak ezért nem regisztrálok!
-
Thome
veterán
Megoldhatnák a box-ra a májkrofostos billentyűzetet, meg egeret, no meg kurzort a kijelzőre, no meg internetet, és akkor már jó is a dolog, lassan kiválthatná azt, amit egy átlag júzer csinál a gépén (játszik, netezik
)
De talán már az x720-ba, vagy a franc tudja mi lesz a neve, abban már talán lesz ilyen fícsör.
-
Thome
veterán
-
Thome
veterán
válasz
norbitális #38221 üzenetére
Eredeti 250-eset? Jaj nem, fasza kis WD Scorpion BESV-set... Erről ennyit.
Hidd el, ha jó áron adod, az MW2-t elvinnék mint a cukrot!
(7-8ért már másnap nem lenne nálad, állítom)
-
Thome
veterán
válasz
30z.Samu #38218 üzenetére
Egyáltalán! Itt nem 120gb-s HDD-ről beszélünk! Hanem 250gb, no meg ott az a CoDMW2 nevű játék is a pakkban, illetve 2db joy-t kapunk a pénzünkért!
Számolgassunk: joy darabja 9k újonnan. 75-9=66.
A hdd vagy 35 rugót nyomhat majd, de számoljunk 30-al. 66-30=36.
Vegyünk hozzá egy 120gigásat 20 rongyért. 56ezer.
Vonjuk le az MW2 árát, mondjuk 10k-ba számolva. 56-10k=46. Tulajdonképp, ha gyenge árakon számolunk, akkor is 46-ból megvan az Elite pack, ha normál árakot, akkor majd' 40-ből!De ez csak papíron van így, valóságban én biztos nem adnám el a Super Elite pakkot
-
Thome
veterán
válasz
Tomics #38214 üzenetére
Öcsémvazze: LINK
mobbo: Ilyet veszek én is, ég és föld a különbség vele: LINK (Whisper Max)
Ez kimondottan Xbox360-ba készült.2 videó róla:
1.: Állítható fordulatszám
2.: Összehasonlítás a gyári ventilátor hangerejével -
-
Thome
veterán
válasz
Tomics #37960 üzenetére
2013 előtt ne várd az új konzolt!
A Kontrollerrel való irányítást ki milyen gyorsan szokja meg, egyéni. Nekem gyorsan sikerült átszoknom, de még közel sem nyomom normális szinten!
Tv-t/monitort pedig olyat vegyél lehetőleg, ami HD ready (1366x768-as felbontás, ez kb 20"-ig van, magyarul kb 50cm), de ha nincs akkora méretben (nagyobb tv-t szeretnél, 22"-24"-26", 55-60-65cm), akkor a Full HD jöhet csak szóba.
30z.Samu: 2013-ról tudok!
Végülis mindegy, minimum van még benne 2,5-3 év.
-
Thome
veterán
De bizony!
sch_a: Egyébként könnyen rálehet állni az irányításra, eleinte furcsa volt, de már PC-n meg sem próbálok Fps-el játszani, olyanszinten átálltam. Nem tudok pc-n fps-t játszani már egérrel, vissza kell rá szoknom!
A multi viszont kemény dió még nekem is (CoD4, CoDWaW).
-
Thome
veterán
Na, nem sikerült kiderítenem hogy volt-e javítva, nem volt kis torx, hogy leszereljem a hűtőbordát. Fogalmam se nem nincs, hogy volt-e...
Reméljük hogy nem.
A Microsoft gariban ha az alaplapot cserélni kell, a hozzá csatlakozó fémrácsos lap is cserélve lesz?
-
Thome
veterán
-
Thome
veterán
Na, gyerünk, gyerünk, gyerünk, COD5 Zombulás!
-
Thome
veterán
Nekem is csinált ilyet, de nem ebben a játékban, asszem a Brütal Legendbe, de ott is a gépigényes részeknél. Mikor gyors rántások voltak.
Ne aggódj, részletgazdag részeknél "leesik" az fps, és (mivel) gyorsan mozog a kép, picit "szétcsúszik".
Ilyet nekem PC-n is csinált már a játék, ott pedig nincs nagy esély, hogy beszarjon valami is, mivel azt már a kezdetektől csinálta, a gépigényes játékoknál. Ne aggódj.
-
-
Thome
veterán
Valaki ma délután Cod5 zombi? 2-kor már meglesz a füles!
Gebriel & Mr.Grincs: Holnap úgy készüljetek, hogy csak kevés Forza3-zás lesz! Cod5 lesz helyette!
-
Thome
veterán
22"-osba nincs HD ready, csak full hd, úgyhogy nyugodtan vegyél egy FullHD monitort!
Szerk: Természetesen matthew95 -nek szól ez az üzenet!
-
Thome
veterán
válasz
matthew95 #37818 üzenetére
Ne gamer gépet, és ne is vegyél Full HD tv-t ez végett..
HD ready (1366x768) tv-t/monitort vegyél, sokkalta jobban jársz látványilag is (kevés játék támogatja a full HD-t, 1920x1080), és pénztárcailag is.
szpal17: Valószínűleg így akar nem bukni ezen az Xbox-os dolgon.
-
Thome
veterán
válasz
matthew95 #37812 üzenetére
Elvileg igen. Csinálsz itt a neten egy windowslive-s e-mail címet, egy tetszőleges angliai címmel, majd felmész az xbox-al és csinálsz egy Gamer accountot, amit arra az e-mail címre adsz meg, követed az utasításait a gépnek, és az account készítés végén bedobja az 1 hó ingyé Goldot.
-
Thome
veterán
Csak valakinek be kellene hozni, vagy nemtudom!
Def26: Majd szólsz, ha eladod, de most nincs rá keret, csaxólok!
-
Thome
veterán
-
Thome
veterán
Vezetékes Joy-om cserélném Wirelessre!
Hátha van itt olyan ember, aki a pc-hez is használná, én nem fogom, és akkor már jobb a vezeték nélküli!
Pm-ben írjá, de asszem kiteszem hirdetésbe, hadd tudjon irkálni a sok flémer!
-
Thome
veterán
válasz
Mr.Grincs #37780 üzenetére
Mr.Grincs: Majd veszek, ráérek vele, de igazából majd egy új gépet veszek szerintem, mert az is a HDD annyiba kerülne, mint hogy én most eladjam a boxom, és hozzátegyem a 60/120gigás HDD árát!
Most a fülhallgató vásárlása van soron, de voltam a teccsóban, és nem volt semmi ilyen...
Volt mono, de mikrofon nélkül...
Gebriel: Nem járhatsz úgy! Már nincs mit felcserélni!
-
Thome
veterán
válasz
Mr.Grincs #37775 üzenetére
Mr.Grincs: Szombatra úgyis zombi leszel, majd legalább tudsz az ő "fejükkel" gondolkodni!
Ja igen, ma volt meg a rekordom, 14. körig jutottunk el néhány külföldivel.
Gebriel: Szombatra tedd magad szabaddá, és kérd vissza a Cod5-öt.
Sickboy25: Péntek estig/Szombat reggelig szerezd be!
-
Thome
veterán
Kellene 3 ember még egy kis Cod5 zombuláshoz. Nem feltétlen a ma estére gondoltam, mondjuk a holnapi nap bármely időszakában megfelel!
4 magyarral élvezetesebb lenne, mint külföldiekkel.
-
Thome
veterán
Én ezért nem vettem HDD-t!
-
Thome
veterán
Lassan jön a maró hatású anyag konzolra! Aki kitalálja mire gondolok, kap egy vállveregetést!
-
Thome
veterán
Valaki CodWaW zombulás?
Tegnap este kikészített idegileg a cod4
-
Thome
veterán
Gebriel: Cod4 ma?
De headsetem az sajnos nincs, jobban mondva nem működik!
-
Thome
veterán
Ilyennel próbáltam, nem ment...
HS-105 Nokia headset
Gebriel: Akkor majd hómap (holnap)!
-
Thome
veterán
Úgy tűnik, egy Dorogi srácnak van egy headsetje, jó áron, így néhány napon belül hallgathatjátok a gyönyörű hangom!
-
Thome
veterán
Tessék bombázni ajánlatokkal!
LINK
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest