- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Hi!
A 3-as ponttal már próbálkoztam tegnap, de nem jött be (Pedig sikerült hajtanom, de gondolom a csavarok meghúzásának hatására úgyis visszahajlik. Egyébként sem tűnik túl merevnek az a fémfül. Nálatok is ilyen hajlékony?). Elsőre megpróbálom a hátoldalra rakni a két-két gumigyűrűt, felülre pedig a piros vékony alátétet. (Van ilyenem.)
Köszi a segítséget, majd beszámolok a fejleményekről.
-
Dagaddt
aktív tag
-
Dagaddt
aktív tag
Melyikre is Gondoltál?? Mert lehet vak vagyok de itt nem látok Catalyst 7.7 est csak egy 11est ?
AMúgy köszi nem is gondoltam hogy az újaknak nincs AGP támogatásuk!
De ugye a 7.7 az támogatja tehát az jó nekem tutira?
Azzal mennek az újab gamek mint a the Witcher?Vagy a régebbiekkel is kéne mennyen?
Mert nálam nem futott.
Pedig azért X800nak simán vinnie kéne ahogy olvastam! -
-
Morpheee
csendes tag
Nem nem Speed, az UT3 menni fog SM2-vel is, jobb ha tőlem tudod, és mivel várom már a játékot, van róla pár értékes infó legutóbbi interjúkból
Szóval az UT3, és így a Gears of War PC is megy akár x800gto-n is, mivel a játék hivatalos MINIMÁLIS videókártya igénye a 6600-as (ettől függetlenül SM2-re is optimalizálták az engine-t), aminél enyhén jobb az x800gto
[Szerkesztve] -
-
diablo1984
veterán
oké, ha a gs órajele 450/1320 afelől még létezeik olyan gs aminek ez 600/1600! és ezt úgy hívják, hogy galaxy 7900gs super! ennek nézz utána és ne a húzott eredményeket nézd, habár a pro még hagyjám, de kevésbé tunningos mint a gs, az xt meg kifejezetten antitunning kari! geforce-os vagyok, már lassan voltam, nincs ezekkel a karikkal gond, csak amit az nvidia csinál a drivereivel az vicc!
nekem volt inno 7900gs-em is, az kikapott haver projátol, és igen 3dmark-okat nézem nem játékokat, mert az tudja pontszerűen leírni a difiket! mostani gs superem aminek az alapórajele a 600/1600(még ha magasabb a referencia gs órajeleitől, de akkor is az) ez már a pro száját elkeni, és a 7900gt-jét is! nem beszélve ha húznám....
nade tényleg hagyjuk a vitát, a pontok számítanak, mert bárki mondhatja, hogy ennyi meg enyi fps-el hasít a játék, de pontokban lemérni a tudást csak ezek a progik tudják! eznnek nézz utána!
na béke veled, innen kezdve kilépek, ne offoljuk szét a GTO topicját! -
diablo1984
veterán
hát, ebbe felesleges is belemenni, nézd meg a markos toplistákat és akkor eléggé el fogsz rajta csodálkozni! a pro alapórajelét és ennek is az alapórajelét veszzük(mert ennek bizony 600/1600 a gyári alapórajele) akkor a 7900gs super porrá alázza a pro-t, a pro-n meg annyit nem tudsz húzni, hogy elverje ezt az értéket! mi a fenének vegyek 7900gt-t, mikor az is kikap ettől a gs-től, nem logokus....
mod: a 600/1600-on járó pro vga-t már x1950xt-nek hívják errefelé...
[Szerkesztve] -
-
Mz/ts250@300
tag
Ok
Köszi a választ.
Amugy a gpu Birja az 520mhzt.
Az az az érdekes a memó ddr 1 birja a 890mhz és játék után sem izzik.
egy 3ghz prescottal 1g rammal csinál 5100pontot 3dmark 05-be 500/870 orajelek mellet,ami azért nem olyan rossz nem?
Amugy én még egy szériával le vagyok maradva ,a 9500és a 9800 se szinte mind moddolható volt ,De látom ezeknél a kariknál már elég jól megbonyolitoták a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Tőzsde és gazdaság
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest