- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Morpheee
csendes tag
Nem nem Speed, az UT3 menni fog SM2-vel is, jobb ha tőlem tudod, és mivel várom már a játékot, van róla pár értékes infó legutóbbi interjúkból
Szóval az UT3, és így a Gears of War PC is megy akár x800gto-n is, mivel a játék hivatalos MINIMÁLIS videókártya igénye a 6600-as (ettől függetlenül SM2-re is optimalizálták az engine-t), aminél enyhén jobb az x800gto
[Szerkesztve] -
Morpheee
csendes tag
lehet h amatőr kérdés, mivel az is vagyok, de nem szeretném ha a kártyám elfüstölne
szóval, megvolt a bios flash-elés, és felszabadult 4 pipeline. Persze ez előtt ellenőriztem mindent és tökéletesen csekkolt a kártya, moddolható volt. A kérédésem az lenne, hogy van.e olyan kockázat,, hogy egyszer csak felmondja a szolgálatot a felszabadított 4 pipeline rossz működése miatt? mert akkor inkább visszateszem a gyári biost.
ja és mégvmi. az egyedi eset, hogy csak 418,5mhz-re tudom húzni a GPU-t? mert mindenhol azt olvasom hogy a moddolhatók nagyon húzhatók is(500+ GPU). vagy csak rossz információt találtam?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest