- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Ahogy most van, az nem fog segíteni, ugyanis visszatettem a gyári hűtőt. De úgy volt, ahogy a Zalman oldalán is a Flash animáció mutatta az összeszerelést. Nekem teljesen úgy tűnt, mintha nem szorította volna rá eléggé a bordát a magra. Érzésre még nem túl nagy erő kifejtésével is meg tudtam emelni kb. 1 mm-t a magtól a bordát. De lehet, hogy ma megint összerakom és csinálok néhány fényképet.
-
vargalex
félisten
Hi!
A 3-as ponttal már próbálkoztam tegnap, de nem jött be (Pedig sikerült hajtanom, de gondolom a csavarok meghúzásának hatására úgyis visszahajlik. Egyébként sem tűnik túl merevnek az a fémfül. Nálatok is ilyen hajlékony?). Elsőre megpróbálom a hátoldalra rakni a két-két gumigyűrűt, felülre pedig a piros vékony alátétet. (Van ilyenem.)
Köszi a segítséget, majd beszámolok a fejleményekről.
-
-
vargalex
félisten
Hi!
Mint föntebb már írtam, vettem egy AGP Sapphire X800GTO-t. Alapon 16 Pipeline, 400/490-es órajelek. (Csak, hogy tiszta legyen ilyen a kártyám.) A hűtésről már kérdeztem, vettem is egy Zalman VF700-Cu-t. Felszerelve, nagyon "lötyög" a magon, igazából billeg. Fektetett háznál még el is ment, de álló ház esetén (ugye ilyenkor lefelé lóg a Zalman) annyira rossz volt, hogy az AtiTool "Show 3D view" menüpontjára kattintva pillanatok alatt (értsd: 7-10 másodperc) alatt 90 fok fölött volt a CPU. Idle-ben is sokkal rosszabb lett a gyárinál. A paszta biztosan jó, de a lefogató nem szorítja rá a magra eléggé a hűtőt. Még arra is gondoltam, hogy a mag körül található keret (a képen a fehér négyzet) szerintem mélyebben van a mag tetejétől. Ha oda tennék "távtartókat" jobb lenne?
Találkozott már valaki ilyennel? Rakott már valaki VF700-Cu-t egy pont ilyen X800GTO-ra? Bár, gondolom az R430-as mag minden kártya esetében ugyan ilyen. -
vargalex
félisten
Hi!
Először is bocs, hogy nem olvastam végig a teljes topicot (+archivumot), de úgy gondolom, hogy egy elég fontos kérdésem lenne. Vettem (használtan) egy Sapphire X800GTO AGP kártyát (ilyet), 16 aktív pipeline, 256MB, R430-as mag, 400/490 MHz órajel. A gyári hűtés van rajta, alapórajelen használom, már újra is pasztáztam (kitakarítottam a hűtést), de játék alatt (pl. Splinter Cell - Pandora Tomorrow) 79-82 fokig felmegy a GPU hőmérséklet (ekkor természetesen már 100%-on pörgeti a ventit). Ez normális? ATITool Atrifact tesztnél 13 perc után felment 91 fokra. Gondolom érdemes lenne rá egy másik hűtést venni. Az Arctic Cooling ATI Silencer 4, vagy 5, esetleg mindkettő jó rá? Ma sima mezei pasztával csináltam, holnap még megpróbálom egy Zalman ZM-STG1-el is, bár sokkal jobb eredményt nem várok tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest