- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sompetike
aktív tag
A samsung buds pro-ba jól működött ez a funkció. Ezt hiányoltam legelőször. Csodálkoztam is, hogy nem tudja az airpods…
-
-
Entonii8
újonc
Engem nem idegesít, főleg akkor kényelmes,h ha vonaton vagyok és megjelenik a kalauz, nem szükséges kivennem a fülest, üdvözlöm az illetőt és már hallom is Őt. Ha pedig nem szeretném mondjuk a 15 mp-t végig várni, rápöccintek a jobb oldali fülesre és folytatódik is a zene.
Egyszer számon is kért az egyik,h miért vagyok tahó, vegyem már ki, ha már beszélünk...Ez ua. úgy pénztárnál fizetésnél is hasznos.
-
m00lash
csendes tag
Chat to speak a Sony Linkbuds S fülesen, de olyan idegesítő, hogy az első volt, amit kikapcsoltam. Az eszközök közötti váltásra pedig ott van évek óta a multipoint vagy multi device connectivity. Nem is értem, hogy lehet ez kérdés 2023-ban, pedig még mindig kevés eszközbe kerül bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Parfüm topik
- Diablo IV
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest