Új hozzászólás Aktív témák
-
sompetike
aktív tag
A samsung buds pro-ba jól működött ez a funkció. Ezt hiányoltam legelőször. Csodálkoztam is, hogy nem tudja az airpods…
-
-
Entonii8
újonc
Engem nem idegesít, főleg akkor kényelmes,h ha vonaton vagyok és megjelenik a kalauz, nem szükséges kivennem a fülest, üdvözlöm az illetőt és már hallom is Őt. Ha pedig nem szeretném mondjuk a 15 mp-t végig várni, rápöccintek a jobb oldali fülesre és folytatódik is a zene.
Egyszer számon is kért az egyik,h miért vagyok tahó, vegyem már ki, ha már beszélünk...Ez ua. úgy pénztárnál fizetésnél is hasznos.
-
m00lash
csendes tag
Chat to speak a Sony Linkbuds S fülesen, de olyan idegesítő, hogy az első volt, amit kikapcsoltam. Az eszközök közötti váltásra pedig ott van évek óta a multipoint vagy multi device connectivity. Nem is értem, hogy lehet ez kérdés 2023-ban, pedig még mindig kevés eszközbe kerül bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- Vírusirtó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Xiaomi 120 wattos gyorstöltő szett dobozàban fix àras !!!
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Paidashu 10600mAh, Gyorstöltős PowerBank - Szettben olcsóbb!
- Autós Szivargyujtó Töltő ajándék töltőkáballal
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest