Keresés

Aktív témák

• Tigerclaw

nagyúr

válasz faber24 #4773 üzenetére

Nálam az a gond, hogy az állatokra főleg a bőrük miatt vadászok, ráadásúl hogy nagyobb eséllyel jöjjön vastag bőr, a szintemtől nagyobbakra kell vadásznom, ez pedig Artahi-n csak egy kis zugban lehetséges, közvetlenűl Tandol span mellett, ahol 36-37-es dínók vannak. A lényeg az hogy engem a gankerek mindíg akkor kapnak el, amikor eleve 2-3 szintel nagyobb állatokkal bírkózok. Ilyenkor csak egy esélyem van. A szaladás. Maximum, ha a dinónak már nincs sok hátra, azt még elintézem. Azon gondolkozok, hogy visszamegyek a Desolace-ra, hátha ott nagyobb a nyugalom. Az a baj hogy egyre több a ganker. Ezt szerintem egyértelműen dishonour pontal kellene büntetnie a Blizzardnak. PVP-ben még csak megmagyarázzák valahogy, hogy szerintük több szint eltérés esetén miért minősűl becsületesnek a küzdelem, ami inkább vágóhíd, de aki már eleve támadás alatt ál és azt támadja meg valaki az minden csak nem becsületes. Talán ennyire különbözik az európai és az amerikai erkölcs?

Az is megoldás lenne, ha legalább ne honor rendszernek neveznék a rendszert, mert a becsületességhez semmi köze sincs. Adjanak neki más nevet és kész. Az se lenne jobb, de legalább az elnevezés nem lenne ilyen sértő.

• Szőrös 

veterán

válasz faber24 #4773 üzenetére

Aki ilyen hülye , hogy ennyivel magasabb embernek nekimegy az meg is érdemli. Mondjuk én is lvl19en nekimentem ??esnek de akkor raid volt és védeni kellett SW-t . :)

Aktív témák