- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
válasz
goku_sama #31112 üzenetére
no igen, de pont ezt mondtam kicsit feljebb. 8.99GBP-t fizetek havonta a játékért(2600ft).Már több mint egy éve, gond nélkül.(kisebb megszakításokkal) De persze nem erőszak.
Csak ez a legolcsóbb megoldás tudtommal.(vagyis ha több hónapra fizetsz egyszerre be, akkor persze még ennél is olcsóbb. 3 hónapos fizetésnél kb 2450ft)
-
sptkyle
senior tag
válasz
goku_sama #31100 üzenetére
Igen, azt tudom, hogy egyszerű a tax oda. Voltam már 3x VoA-ban az uj bossokon is, de csak egy pvp-s gatyót hoztam.
De azért nyugtass meg, hogy nem vagyok teljesen szenilis, és a régi bossokból tényleg csak a régebbi pvp-s itemek estek.A Trophy-t én is néztem. Mármint a belőle kiváltató itemeket. Nem rosszak.
És jo, hogy megy együtt a settbonusz a sima triumpf-os T9 itemekkel.
-
efge
aktív tag
válasz
goku_sama #31093 üzenetére
a probléma másnál is fennáll. a farmolható dolgokból megvan minden, igy 4900-5000GSt el lehet érni.
nemcsak ICC de már VOA raidet sem lehet találni ennél nagyobb GS limit nélkül. és persze achit kérnek. de hogy legyen meg az achi, ha nem visznek el mert nincs meg az achi??
persze legyek olyan guildben, ami farmolja ICCt. de oda sem vesznek fel, amig nem vagyok farmképes állapotbantoc25 raid már ritka mint a fehér holló. és kevés ami onnan upgrade
és nekem nem megoldás, hogy költsek el 5-6-7-8-9 ezer aranyat egy tárgyra, ami majd kiesik bossból ICCben, vagy köv patch után érni fog vagy 1ezer aranyat...
szóval marad a hc farm, vagy inkább az altozás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mini-ITX
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Konteó topic
- Tőzsde és gazdaság
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged