-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
válasz
tibi666 #31411 üzenetére
Lehet pl. farmolni is pénzt.Napi 1 órás farmolással lehet lvl 80-on akár olyan 2.000 Goldot csinálni herb+ore farm-al.Persze csak akinek van kedve 1 órán át mást se csinálni,mint körberepülni Sholazar basin-t/Icecrown-t és keresni a herbet/oret.Főleg PvP szerveren lehet rossz a farmolás.De csinálhatsz olyat is,hogy 80-on elmész Outlandbe és farmolod a régi instákat.Egy run alatt olyan 20-25 gold összejön.Kijössz,reset aztán mégegyszer.Szal van sok módja a gold szerzésnek.
-
parandroid
félisten
válasz
tibi666 #31411 üzenetére
Questelés (Northrenden bármi + napik), mining, skinning, némi AH. Néha el is csodálkozom, hogy mennyire egyszerű pénzt csinálni. Mindkét 80-as karakterem tudja az epic flyingot, az kapásból 8-9k Gold, anno a Battered Hiltet is vettem, azt még 10k-ért, a Darkmooon Card 4k volt, az állandó gemelésre is ezreket szórtam már ki (3 szett ruhám van a druidának, 2 a warrinak, amit már hónapok óta nem is használtam), ráadásul a druidának nemrég csináltattam cipőt és nacit, amihez 13 primordial saronite kellett. Mivel a Frost még kell a többi cuccra, ezeket is vettem. Most 14k fölött van a készpénzem, plusz egy csomó minden el van raktározva, hátha kell majd (arctic fur, crusader orb, titaniumok (ore, bar, steel), frozen orb, rengeteg eternal, egy rakás gem, cloth, potik, elixirek). Nekem az emblemfarm sem okozott soha gondot, őszintén szólva értetlenül nézem, amikor panaszkodik valaki, hogy nem tud kivenni az offspechez geart, meg a main gearrel sem tudja elérni az 5k GS-t, ráadásul hiányos az encsázása, gemelése is, miközben tudom, hogy régebben 80-as, mint én, és állandóan látom online.
Szerk.: Most a vendoros nagy mamutra gyűjtök, utána majd talán a motorra, ami nagy kiadás lesz, de ugye kell tartalék is, ne járjak úgy, mint a szánalmas kis vérpistikék, akik a guildtársaktól, vagy akár vadidegenektől kunyiznak pénzt még repairre is.
p
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
tibi666 #31411 üzenetére
Van 35k goldom, de csak azért ilyen kevés, mert 2 karakteremnek is lecraftoltattam fejenként 12-12k goldért BiS craftolt cuccot
(Battered Hiltet még látni se láttam esni) Az az 5k a flying skillért nem sok, főleg ha beleszámítod, hogy egy karakternek csak egyszer kell megvenni, utána soha többet.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
tibi666 #31164 üzenetére
Itt mindenki szórakozásból játszik ezzel a játékkal, senkinek sem ez az élete. Az más kérdés, hogy a játékra szánt időt hogyan töltik. Lehet heti 7-et úgy raidelni, hogy nem odafigyelés van, meg lehet heti 2-t úgy, hogy abban a 2x4 órában mondjuk mindenki odafigyel, csinálja amit csinálnia kell és máris jönnek az eredmények. Nagy a különbség a kettő között. Persze ehhez megfelelő játékosállomány is kell.
-
Viktor77
titán
válasz
tibi666 #31017 üzenetére
A kérdésedben ott a válasz. Itt a PH!-n is olvashatsz róla, hogy az nVidia finoman szólva elrontotta a legújabb driverét. Sokkal kevesebb vele az FPS, és rosszabb esetben megsüti a videókártyát. A Blizzard (és már az nVidia is), az eggyel ezelötti javasolja.
És, hogy a hibát a Blizzard vette észre: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest