- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz
fsb1000 #7102 üzenetére
Köv csatában ugyan az: 458-at sebeztem és nem volt felderítés, de nyertünk.
6K val több a bevétel...Szóval prém nélkül a belépő 14K, nyerés esetén 20K Panther M10-el
Erre jön a sebzésért és egyébért a kredit.*****
Köv csatában 3x ennyit sebeztem és +20K-t kaptam. Egyszerűen nem igazodok ki hogy a sebzés milyen módon aránylik a cr-hez.
Sokat kell sebezni akkor sok a bevétel... Ennyi. -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
fsb1000 #7097 üzenetére
Planetwotot használom általában a stat nyomonkövetésére illetve a noobmateren is szoktam figyelni.
Sajnos kisebb visszaesések voltak azért, viszont ha az egész múlt hónapot nézzünk, akkor már messze nem kiegyenlített a grafikon. Erősen hullámzott a játék
@Jano_77
Látom, szépen emelkedik nálad is a WN6, bár a vége felé kicsit kezd laposodni.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
fsb1000 #7043 üzenetére
Esetleg ha valakinek annyira fontos az a plecsni,akkor menjen le tier1-be,ott nem feltűnő ha tétlenül bujkál valahol.Sőt ott még a tankok rádiójának hatótávolsága is kicsi,azaz még a csapattársak sem látják egymást a térképen,így aztán tényleg feltűnés nélkül rejtve lehet maradni ha szépen elaraszolunk a pálya másik felébe.
Most,hogy beszéltünk róla kipróbáltam
..hmm 2 csatáig bírtam a semmitevést,utána már fájt végignézni a csatát :/ ..ez nem az én plecsnim lesz -
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #7045 üzenetére
Én elfogadtam, hogy vannak ilyen időszakok amikor teljesítménytől függetlenül nehéz nyerni, csak általában ezek 1-2 naposak szoktak lenni. Az ilyen több hetesek a ritkábbak és ezt tényleg nehéz megmagyarázni. Ráadásul a matematikához és a statisztikához tök hülye vagyok.
Az elmúlt 7 napot érdemes nézni, hogy 0,03%-ot csökkent a győzelmi arány, majdnem hasonló játékbeli teljesítmény mellett. Különben nem aggódok, mert tudom hogy majd visszatér minden a normális kerékvágásba. Legalábbis bízok benne.
-
Taragas
aktív tag
válasz
fsb1000 #7043 üzenetére
Hát, én nekem is megfordult a fejemben, de múltkoriak miatt gyors el is vetettem. Minden estre megpróbáltam kicsit óvatosabban játszani, így 1 kört sikerült t25/2vel lenyomni mindenféle sérülés nélkül(pedig csatáztam rendesen), de ezt megszakította a kövi csata eleje, ahol fogalmam se nincsen honnan kaptam egy 200hp mínusz sebzést az első percben. Ekkor fogadtam meg, hogy nem akarok még egy bannt véletlen sem.... így inkább hagyom a fenébe az egészet.
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #6980 üzenetére
Én felhagytam a stat nézegetéssel és azóta élvezem a játékot. Nem foglalkozom a sok vereséggel, csak próbálok kihozni minél többet. Lazábban állok hozzá a játékhoz, mint annak ellőtte.
Sajnos eljutottam odáig pár napja, hogy elkezdtem mérgemben kilövöldözni az ötlettelen hátul kempelő csapattársakat, ami végeredményben semmin sem segít, csak árt mindenkinek. Így vagy abba kell hagynom a WoT-ot, mivel a játékosok már jobbak nem lesznek vagy a saját hozzáállásomon változtatok és akkor megmarad ez a jó kis hobbi. Utóbbi mellett döntöttem.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
fsb1000 #6969 üzenetére
Aki kilövi a csapattársát,az kapjon 500 000 vagy 1 millkó kredites bírságot csata után.Esetleg ha nincs annyi kredit akkor lemehetnem mínuszba és amíg vissza nem termeli nullára addig ne vehessen semmit kivéve lőszer és fogyócikkek.
Drasztikus lépés lenne de 1 másodperc alatt leszokna mindenki a "hülyeségről" -
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #6924 üzenetére
Ha gyors spotterek szaladgálnak előtted (vagy körülötted) akkor szerintem nem fog megmenteni a venti. Ráadásul az új találati mechanizmus miatt amúgy is pontosabbak lettek a tankok.
Az SP esetében pedig érdemes a távot tartani, mert közelről nagyon könnyen belövik a gyenge pontokat, így ott hasznosabb a távcső.
De ez csak az én véleményem. Az IS-3-al letoltam több mint 700 csatát venti + töltésgyorsító + stabilizátor kombóval, de sokkal jobban szeretem mióta a venti lecserélődött célzásgyorsítóra.
-
jano_77
nagyúr
válasz
fsb1000 #6901 üzenetére
Pedig nagyon állat egy-két tank motor hangja....pl. nekem most T25/2 a kedvenc...vmi csodálatosan szép hangja van....lehet csak emiatt megtartom ezt a tankot - pedig el akartam adni.
Vagy esetleg vhogyan be lehet azt állítani, berhálni, hogy minden tanknak a T25/2 hangja legyen?!?(#6904) robogo81: német tankoknál beszélnek, de oroszoknál nincs semmi duma. Jövőben állítólag tervben van - talán már a következő patch-ben, hogy minden tankban anyanyelven fognak beszélni alapból, nem kell hozzá majd mod sem!
(#6909) mno: Gratula, szép legénység!
Ahogy nézem nagyon bejönnek a TD-k!?
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
fsb1000 #6902 üzenetére
Kipróbáltam én is,tulajdonképp tetszenek nálam nem torzít egyik hang sem,de viszont a motorhangokat leszedtem - nem használom mert megeszi a memóriát,és 3 csatánként ki kellett lépnem a játékot újraindítani.
A löveg és robbanáshangok szépen szólnak és a memóriát sem eszik,így ezek fennmaradtak -
emre
veterán
-
Patrick76496
őstag
válasz
fsb1000 #6881 üzenetére
Bocs, nem néztem a linket, mert én is innen szedtem le még amikor kijött a 8.6. Akkor viszont itt egy másik link a motorhang modhoz és feltöltöttem a HRMOD Gun sounds-ot, mert egyszerűen teljesen eltűnt a netről. Nem tudom mi lett velük, meglepődtem, miért lettek letörölve.
(#6882) kirjak:
Kb ilyen szögben kell beállni, és így effektív 280-280 a front és oldalpáncélja:
Ha így állsz az ellenséggel szemben, akkor nagy valószínűséggel pattanni fog (ha nem TD és nem gold ammo-zik az illető). Ebben a pozícióban még lehet riszálni a tank testét, azzal még lehet fokozni. Bár a hasát még így is belövik, de ha van valamilyen fedezék előtted, akkor a mögül is így kell kitolatni. Itt egy videó, ehhez hasonlóan, de rakok majd arról is képet ebéd után.(#6883) Dobi 562: Ha nem láttad még, neked is itt van a videó, röhögj egy jót.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
fsb1000 #6853 üzenetére
Köszi
Megfogadom a tanácsot!
Azt észrevettem,hogy a csatákban velem együtt senki sem tud eredményes lenni :/ E100-asok és Objekt TD őrületek csak 300-400 kiosztott sebzéssel zárnak :/
Most lemegyek Tier 1-be..és ott nyomom,hátha javul a mutatvány,ill. pihentetem majd a játékot!
-
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
fsb1000 #6823 üzenetére
Régen sokkal acélosabb gépnek éreztem, még a t9 csatákat se bántam vele, mert ha kellet akkor benyelte a lövéseket. De most már akkor is rosszul érzem magam, ha több mint a fele csapat t8, nem tudom lehet csak ennyien ráéreztek a weakspotjaira(vagy csak ennyire szeretik ellene használni a gold ammot?
). Lehet majd visszakérem érte a 7200goldom, amúgy is itt van még 1 KV-5 a garázsba, amivel sokkal jobban élvezem a játékot
-
törölt tag
válasz
fsb1000 #6789 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ. Hát elkeserítettél kicsit
No de majd meglátjuk.
Egyébként az F155-el is bele lehet futni 1-2 dologba. Van, hogy 1 golyó hiányzik a tárból, és inkább nekiállok tölteni, mert lehet hogy pont az hiányozna....
Mondjuk aminek max 2200 HP-ja van, attól nem ilyedek meg (és persze egyedül van). Ha én vagyok egyedül, és belém fut 2-3 tank, akkor szinte esélytelen. Nagyon figyelni kell, hogy legyen valaki a környékeden. Ráadásul olyan, aki nem ilyed meg 2 felvillanó piros pöttytől -
jano_77
nagyúr
válasz
fsb1000 #6780 üzenetére
Ez most már mindig így lesz? Hogy adnak vmi akciót, de játszhatatlanok az akciós tankok!?
Ugyan ezt éreztem én is a 7végén, hogy bármit is tettem, a fülem mellé tűzhettem. Rendszerint a csapat aljára tett be és olyan véglények közé, akik szó szerint nem tudták merre áll a tankjuk eleje.
De pénzt keresni azért sikerült nekem is, amit már el is költöttem gyorsan a T71-re.(első forgótáras tankom)
-
Dobi 562
addikt
-
-
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #6739 üzenetére
Ez így elég érdekesen hangzik. Lehet hogy megfogtad éppen az isten (lábát) heréjét és haragszik rád.
Most először én is tapasztaltam valamit ami tényleg érthetetlen.
Csata végén egy 9-es arty és egy is7 maradt életben nálunk. Az ellennél egy E100 és szintén 9-es arty. Az Is-7 nek 17 élete volt, mellette haltam meg úgy hogy egy Maussal kilőttük egymást.
Miután tankomat elvesztettem felderítette az Is7 az E100-at kb 200-250 méterre ami tökéletesen oldalt állt !
Abból a pozícióból egy lövéssel kiszedte az Is-7 et majd elkezdett ráfordulni a kilőtt Is-7 re !!!!??????Lefagytam ettől mint az Excel. Ha az arty szedte ki akkor miért az E100 at írta megsemmisítőnek a rendszer?
Ha meg az E-100 volt hogy lőhetett volna oldalra amikor teljesen más felé nézett?
Nem értem mi történt egyszerűen ehh...A T69 engem is izgat de a hétvégén most már tényleg összehozom az ST-I-et inkább.
-
Patrick76496
őstag
válasz
fsb1000 #6699 üzenetére
Hehe, de vicces valaki. Naná, hogy nem úgy értettem, miért ne rajonganék én is értük. De biztos neked is biztos van valamilyen kedvenc humoristád, sportolód, színészed, zenészed akiért rajongsz.
(#6703) Bingisz: Meglepődtem.
Most már viszont tényleg csak én használom (talán még egy kolléga az ON topic-ból, aki régebben elkérte privátban), bár én nemzettől függetlenül. Még a fizikás teszten tetszettek meg a hangok, ott csengtek a fülemben a hangok, aztán rájöttem, hogy ez nekem kell.
Kb. 8.4-ben használtam a Katyusa-sat is, de utána mégis visszakerült az original RU. Néha változtatnak a WG-sek ezen is (pl most visszahoztak pár régi hangot), de ettől még kompatibilis szvsz bármelyik verzióval. Most pl a 8.6CT1-ből szedtem ki, ha nagyon hiányozna, szívesen elküldöm. E nélkül egyszerűen nem lehet játszani, így sokkal jobban beleéli magát az ember, az angol már túl unalmas. A legjobb hang szvsz ez, főleg amikor 120 mm vagy afeletti kaliberű cső lövése talál be.
Bár ezen kívül még rengeteg jó van, itt az összes. Ebből nekem pár még a telefonomon is megvan az Instant Buttons Alkalmazásban.
QB Téma (Bingisz és Csoki): Csak a videóit szoktam nézni (bár abból sem mindet), streamet soha, inkább én játszok.
Azért jól felvitte az isten a dolgát. Valamit nagyon eltalált, ilyen stat (és játéktudás) mellett még barátnője is van, aki még streamelni is hajlandó vele.
Nem tudom ti kiket ismertek még, rájuk vagyok feliratkozva: QB, Jingles, KPAH, Amway921, Darqueling, Zeus Moltar, HighFlyer15
Ha sorba kéne rakni őket, akkor nálam kb ez lenne:
1. QB (szinte csak WoT-ról rak fel videót, ami nagy részt szórakoztató és/vagy informatív)
2. Jingles (ő a legpoénosabb arc, az ő videói mellet mindig jókat nevetek)
3. KPAH/KRAN (kb ugyan az, mint QB, de ő nincs olyan jó fej (vagy csak szimplám nem értem mit mond); de már csak azért is bírom, mert orosz, így jó hallgatni a videóit, mert nála is orosz a legénység is)
Tovább számozás nélkül:
Amway921 (ő csak random köröket rak fel kb (sok kiemelkedő), viszont WoT-on kívül más játék nincs)
Darqueling (túl hosszúak a videói, szintén csak random körök)
Zeus Moltar (ő sem rövid filmeket tölt fel, és van rengeteg más játék is; ezt leszámítva a videói szórakoztatóak)
HighFlyer15 (a quicky-k nagyon jók, de nem nagyon bírom a stílusát és sok adatot nem tud a tankokról)
Régen fel voltam iratkozva nethervvoid-ra is, de mivel minden más játékot pakolt ki, ezért mennie kellett. Ő is tévesztett néhány dolgot, viszont neki nagyon jók voltak anno a tank elemzései és a beszédstílusa is jó.(#6728) bandiras2: Már nem működik a link, de még az ON topic-ban láttam a képeket. Szép kis gépezet.
Más: Valahogy sikerült ráéreznem újra a Churchill III-ra, így most ismét egész jó tank. Nagyon jót tett neki ez a +30% kredit, így fossa a pénzt.
Másabb:
Nagyhal effektus -
Gaz 78
aktív tag
válasz
fsb1000 #6707 üzenetére
A dinamikus kamerát a 3. csata után kikapcsoltam,egyszerűen eltereli a figyelmemet,sőt találatkor az alvázam elbillenése okán pont mellélőttem :/ ( többször nem sz**vat meg )
..az automatikus "célzóráfókuszálás" - vagy mittudomain az is megszűnt,a kamera kikapcsolásával
A hangok először furák voltak,a találatok hangjai inkább hasonlítanak egy műanyag flakon hangjához ami egy bádogvödörben landol,de már megbarátkoztam azokkal a hangokkal - a lepattanó hangok és az "ambians" kifejezetten tetszik -
Bingisz
addikt
válasz
fsb1000 #6707 üzenetére
Az i7-2600k nálam se bírja már tartani a fix 60 FPS-t. Mondjuk 99%-ban folyamatos a kép, de néha azért érezni, hogy csak 40 FPS van. Lehet kéne rajta kicsit húzni, de a francnak sincs kedve hozzá ilyen melegben, max. majd akkor, ha megcsináltam rendesre a házhűtést. (A Thermaltake Bach medialab, alapon egy iszonyat szarul szellőző ház, de olyan jól néz ki, hogy nem cserélem le + fekvő, ami nekem sokkal jobb mint egy álló ház [link])
-
fsb1000
nagyúr
válasz
fsb1000 #1390 üzenetére
HE sebzés számítása
ha E100 150-es löveggel HE-t használva másik E100 tornyának elejét meglövöm:
Sebzés = 950/2 - 1.1*130 = 450-143 = 307
ha 50% sp van rajta akkor
Sebzés = 950/2 - 1.1*130*1.5 = 450-143*1.5 = 235Obj212A E100-at támad (elejét találja el)
Sebzés = 1850/2 - 1.1*250 = 925-275 = 650
ha 50% sp van rajta akkor
Sebzés = 1850/2 - 1.1*250*1.5 = 925-275*1.5 = 512 -
Gaz 78
aktív tag
válasz
fsb1000 #6636 üzenetére
Én nem tapasztalok változást,minden olyan mint a 8.5-ben. A kredithozama rosszabb a járműnek de semmi más! Az elhordása ugyanolyan és a töltési idő is - talán 1-2 másodperccel rosszabb de az elenyésző.
4 arty esetén ugyanúgy dominálnak,2 arty már nem hozza a csatát.
Pályákkal kapcsolatban én a T92-vel még sosem voltam Ruinbergen,hát most már ott is voltam ...az úly pályát elég sűrűn adja tankokkal,artyval még nem voltam rajta -
Atlantis
veterán
válasz
fsb1000 #6636 üzenetére
Igazad volt, szó sincs arty-nerfről. 2 csatát mentem a GWE100-zal, egyik bukta, ~2k sebzéssel és így is csak 3k veszteség, a másik nyerő, ~4,5k sebzéssel és 52k tiszta bevétel (igaz prémiummal)...mindemellé pontosabban is lő, pedig a legények még nem is 100%-ak. Nyilván 2 csata még nem reprezentatív, de sokkal rosszabbat vártam a tesztszerver alapján, el is bizonytalanodtam, hogy eladjam-e...még megyek majd vele párat, pedig nem akartam már tüzérkedni.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
fsb1000 #6621 üzenetére
Én azt vettem észre mikor frissítés után beléptem,hogy az összes tankomról hiányoztak a kiegészítö berendezések.
Gyorsan benéztem a depóba és megnyugodtam mikor megláttam,hogy az összes korábban megvásárolt töltésgyorsító,célzórendszer,álcaháló,ventilátor ott volt benn.
Szépen visszapakoltam a tankokra. -
remington2
senior tag
válasz
fsb1000 #6488 üzenetére
Hohohó, a buli általában csak ez után szokott igazán elkezdődni
Mert:
1. amikor az ellen meglátja, mi történt, leszáll a köd, megjelenik a vörös posztó, és ráugranak, mint gyöngytyúk a takonyra
2. megérkeznek az első light tankok, általában - nagy sebsséggel - úgy beleszállva, hogy azonnal megdöglenek
3. megérkeznek az ellenséges nagyobb tankok, akik általában - biztos, ami biztos - mellécsúsznak, be az akadályba, hogy "jobban tudják lőni", csak valahogy mégse tudják, és ott maradnak piruettezni
4. a saját csapat látja, hogy baj van, és elindulnak "segíteni", innentől 2-es és 3-as pont, csak barátokkal
5. a csoportosulást látva (hiszen mindenki világít, spotolva van) az ellenséges és a saját arty-k is elkezdik lőni a beragadt szerencsétlen környezetét, biztos, ami biztos alaponJó buli szokott ez lenni
Happy end (már akinek . . . ) akkor van, ha a saját v. az ellenfél csapata picit jobban észnél van, és nekiállnak leszedni a támadókat / védőket, akik csoportosulnak, egy-egy ilyen beakadton simán elmehet - meglehet a meccs. A youtube-on van egy csomó videó, ahol elképesztő marhaságokat látni. Mintha annyira kellene nekik a damage/frag hogy teljesen elmegy az eszük.
-
törölt tag
válasz
fsb1000 #6502 üzenetére
Legkisebb tankom 5 1db (M4)
aztán 6 2db (KV-2, M18) , 7-es 1db...Jobban szeretem a nagy tieres csatákat...
Van neked ezzel a tankkal ilyen medálod?
Győzelem!
Csata: Live Oaks 2013. június 14. 17:36:52
Jármű: JagdPz E-100
Szerzett tapasztalat: 1 476 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 24 128 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 5) (persze tolni akart egy med)
Csatában elért Achievement: Pascucci medál -
Patrick76496
őstag
válasz
fsb1000 #6479 üzenetére
Na így már is jobban értem, csak azért nem volt egyértelmű, mert te nem szoktál szarkasztikusan beszélni. Egyébként teljes mértékben egyet értek.
(#6489) Bingisz: Mobilról néztem először ezt a hsz-t, de biztosra tudtam, hogy ezt fogod belinkelni.
43%
BTW, ha a vereségeket nézzük, akkor én is egy 43%-os noob vagyok.Körülbelül én is nyertem a Strong Start Contest-en, tegnap kaptam 1000+1500 goldot. Szeretném megköszönni Dobilaci-nak, részben az ő érdeme is, hogy ajánlotta a Daimler VK-t.
Amúgy Bingisz kollégán és rajtam kívül nyert még valaki?
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
fsb1000 #6461 üzenetére
Én jelenleg a legnagyobb USA artyval a T92-essel nyomom,ami a 8.6-ban T10-es besorolást kap majd.
8.6-ban nőni fog a töltési idő ( már most is 1 perc ),és lassulni fog a célzási sebesség is,ami amúgy is lassú. De legalább a pontosság javul ami nem elhanyagolható dolog lesz- mert most nagyon pontatlan a 6x-os legénység ellenére is :/
Titkon remélem könnyebb lesz tankozni és nem lőnek olyan "könnyen" szét az artyk.Megjegyzem,mindenki fikázza az artykat de szinte mindenki használja azokat - érdekes
Jön a cseten a f***g artys de ő is vagy 600 csatát nyomott már artyval :/ ...hmmm
Az az érdekes,hogy a revolvertáras tankok ellen senki sem sír,pedig mikor az IS7-tel vagy az M103-mal nyomulva összetalálkozom egy BatChat-tal vagy egy T57 Heavy-vel az mennyire korrekt csata lehet :/ ..annyi erővel akár egy arty is lelőhet - ugyanott vagyok,tök mindegy,hogy letáraznak rajtam és meghalok,vagy betalál az arty és felrobbanok :/ ..az egyenlítőjel túloldalán ugyanaz az eredmény van :/
( szubjektív ) -
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #6406 üzenetére
Munka közben 1024X768-ban nem túl szép de nagyon jó az élmény!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Igen emlékszem arra a pörgős szakaszozásra , mi is élveztük rendesen!
Pumpali szeret veled/ünk játszani.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------Artyval még sosem értem el a pusztítót. GG !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest