Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• remington2

senior tag

válasz fsb1000 #6488 üzenetére

Hohohó, a buli általában csak ez után szokott igazán elkezdődni :DDD

Mert:

1. amikor az ellen meglátja, mi történt, leszáll a köd, megjelenik a vörös posztó, és ráugranak, mint gyöngytyúk a takonyra
    2. megérkeznek az első light tankok, általában - nagy sebsséggel - úgy beleszállva, hogy azonnal megdöglenek
    3. megérkeznek az ellenséges nagyobb tankok, akik általában - biztos, ami biztos - mellécsúsznak, be az akadályba, hogy "jobban tudják lőni", csak valahogy mégse tudják, és ott maradnak piruettezni
    4. a saját csapat látja, hogy baj van, és elindulnak "segíteni", innentől 2-es és 3-as pont, csak barátokkal
    5. a csoportosulást látva (hiszen mindenki világít, spotolva van) az ellenséges és a saját arty-k is elkezdik lőni a beragadt szerencsétlen környezetét, biztos, ami biztos alapon

Jó buli szokott ez lenni :D

Happy end (már akinek . . . ) akkor van, ha a saját v. az ellenfél csapata picit jobban észnél van, és nekiállnak leszedni a támadókat / védőket, akik csoportosulnak, egy-egy ilyen beakadton simán elmehet - meglehet a meccs. A youtube-on van egy csomó videó, ahol elképesztő marhaságokat látni. Mintha annyira kellene nekik a damage/frag hogy teljesen elmegy az eszük.

• remington2

senior tag

válasz bullseye #6047 üzenetére

"Részben tényleg annyira jó volt a technikájuk az elején."
    Szerintem nem volt semmi ilyesmi. A Pz 1-esek meg 2-esek, elvétve pár 3-as, és még tarackos gyalogsági támogatásra használt 4-es? Még a 3-asok meg a 4-esek is (kezdeti állapotukban) kevesek voltak . . . Ez max. a lengyelek ellen volt elég, Franciaország ellen már csak éppenhogy, az oroszok ellen meg konkrétan semmi volt. A Tigrisek és Párducok tervezésének hatalmas lökést adott a 41-es orosz hadjárat fronttapasztalata, mint ahogy lényegében leamortizálta a Pz3-ast, és - fejlesztések után - kvázi alaptankká tette a pz4-est... Paradox, de a Tigris és a Párduc a legjobb fokmérője, milyen jók (és persze milyen sokan . . .) voltak a szovjet cuccok, hiszen ezek az azokra történő fejlesztési reagálások, reakciók voltak . . .

• remington2

senior tag

Azért ez már nem semmi, amit az MM művel nálam.

Tegnap, az akció kezdetén, simán lenyomtam az 5x-es szorzókat azokkal a tankokkal, amelyekkel fejlődni akarok. Elég jól ment, jó meccseket sikerült elsőre ötszöröznöm, némileg csodálkoztam is, már majdnem örültem, hogy de jó, nincs probléma.

Azóta zsinórban 4-15 arányú meccsvesztések. "Háromszor veri ezt kenden Lúdas Matyi vissza".

Avagy az MM nem felejt! :W

• remington2

senior tag

válasz Imilenni #5268 üzenetére

"Vicc..Mégis mi volt méltó ellenfele a KT-nak? SEMMI.."

Volt viszont neki motor, sebváltó, üzemanyagfogyasztás, tömeg. Ilyen barátokkal pedig nem volt szüksége ellenfelekre :DDD

Szvsz egy nagy fail volt egy háború közben ilyen harckocsik fejlesztésére koncentrálni, de hát ami történt, megtörtént. Akkor - nekik - logikusnak tűnt a mennyiségi fölényt ilyen fegyverekkel egyensúlyozni. Bár nem álltak meg ilyen "kis" terveknél, hiszen az Egérke is prototípusig jutott . . . inkább nyomatták volna jobban a Párducot . . .

• remington2

senior tag

válasz fsb1000 #4866 üzenetére

"Szerintem túlzottan le van fojtva a tankszerzési lehetőség, és ennek fő oka amit te is írsz, hogy a WG nagyobb bevételhez jusson."

Persze, ők is pénzből élnek, ez érthető. Erre írtam alternatívaként / bevételbővítő, vagy kiegészítő tevékenységként, kompenzálandó a gyorsított fejlődést / a goldtankos ötletet.
    Kíváncsi lennék, a játékon belüli társadalom mire költi el a legtöbb pénzt (tehát a vásárolt aranyat): prémium fiókra, prémium tankra, vagy gold - > xp váltásra (nyilván sokan mindegyikre egy kicsit, de nagyobb tömegeknél arányaiban számolva). Ebből lehetne következtetni, hogy a gyorsított képzésnek, valamelyes rövidebb fejlődésnek mekkora veszteségei lennének. Pusztán személyes vélemény, de valahogy úgy érzem, sokan költhetnek sok pénzt a gold - xp váltásra, amellyel gyorsan tudnak ugrálni felfelé a techtree-n, hogy ne kelljen görizni egy-egy tankért. Ha ez a helyzet, nyilván nem fogják megszívatni magukat.

Én egyébként még PVE cuccokat is pakolnék a játékba, gépi, vagy akár nem is gépi ellenfelekkel. Sok mmoban vannak pve eventek, szerintem technikailag itt is kivitelezhető lenne.

De sajnos hiába hangzanak ezek aránylag jól, a kezem már fázik a biliben, a szagról nem is beszélve :DDD

• remington2

senior tag

válasz fsb1000 #4837 üzenetére

Én személy szerint a tech-trees rendszert is megszüntetném, azon belül is elsősorban a röghöz kötött fejlődési útvonalakat. Szerintem nem jó, hogy egy-egy jó, a játékos által kedvelt tankhoz 4-5-6, vagy még több, kényszerűségből megvett, és "kijátszott" tankon keresztül vezet az út. Még alacsonyabb tierben is szenvedés a nem fullos tankok miatt, tier 7 felett meg egyenesen szopás, százezer xp-ket gyűjtögetni a következőhöz. Mert mi abban az öröm, ha az ember nyomja vég nélkül a béna, egyáltalán nem kedvelt tankjával, hogy kalapozza az xp-t a következő, egyáltalán nem kedvelt tankhoz, ha neki egy sherman kellene? Pláne, ha amúgy lenne abban a tierben, nemzetben, még típusban is azonos tank, amellyel szívesen játszana ugyan, de az másik ágon van (pz38na - pzIII).

Én megszüntetném a kötött útvonalakat, és tier alapon, de kategóriába rendezve lehetne nyomni a tankokat. Pl. az említett pz38na + panzer III együtt, egy "kosárban" lenne, és amikor megvan az xp mennyiség, ami kell, akkor lehet választani, melyikkel lép az ember "szintet", aztán megint, a pz III/IV - panzer IV-nél újra választás, és így tovább. Persze, a tankokhoz szükséges xp mennyiségeket is lehetne csökkenteni . . .

Tudom, erre megoldást jelent az arany váltása is . . . és az bevétel a cégnek, így nyílván nem véletlen a lassú fejlődés . . .de azért tier 6-tól felfelé elég sok lóvé lenne átváltani több százezer xp-t, ha valaki szívesen kipróbálná a Maust, egy 8-as prémtank árának a többszörösét fizetné ki vele . . .

Pluszban én lehetővé tenném, hogy ha az emberke nagyon imád egy-egy tankot, akkor megvehesse annak prémium változatát, goldért. Pl. imádja a Tigrist, akkor vehessen prémium Tigrist, emelt kreditszorzóval. Minden tanknak meglehetne a prémium "árnyéka" (hiszen a modellek most is megvannak, a statokon kell dolgozni), némi extra, különleges álcázófestéssel, amely "elitté" teszi.

Meg, ha már ötlet: eddig a tesztszervert használta a játékosállomány egy része, hogy ott kipróbáljon tankokat, én ezt a játékba is beraknám, egy-egy tankot X alkalomra lehetne kölcsönözni, vagy aranyért, vagy pénzért, így mehetne vele próbaköröket . . . bár lehet ez vad ötlet.

• remington2

senior tag

Hogyan süllyedhetett ide ez a fórum, hogy egy ilyen kioktatást tarthat és kaphat bárki is, aki a world of tanksról a world of tanks fórumába ír a prohardveren? Hogy hogy süllyedhetünk oda, hogy egy ilyen kívánságlista alapján ripszropsz rittyentenek egy fórumtopikot, amely témák nagy része valójában on, csak pár embernek a szemét zavarja? Nem érdekes, hogy az illető, akire reagál, előadja az újszülöttnek minden vicc új figurát, mert - gondolom nem kell magyaráznom - nem ez a lényeg. Hogy jöhetett létre ez az off-on topik, miközben mindkettőben a world of tanksról van szó?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés