- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
fsb1000 #6488 üzenetére
Hohohó, a buli általában csak ez után szokott igazán elkezdődni
Mert:
1. amikor az ellen meglátja, mi történt, leszáll a köd, megjelenik a vörös posztó, és ráugranak, mint gyöngytyúk a takonyra
2. megérkeznek az első light tankok, általában - nagy sebsséggel - úgy beleszállva, hogy azonnal megdöglenek
3. megérkeznek az ellenséges nagyobb tankok, akik általában - biztos, ami biztos - mellécsúsznak, be az akadályba, hogy "jobban tudják lőni", csak valahogy mégse tudják, és ott maradnak piruettezni
4. a saját csapat látja, hogy baj van, és elindulnak "segíteni", innentől 2-es és 3-as pont, csak barátokkal
5. a csoportosulást látva (hiszen mindenki világít, spotolva van) az ellenséges és a saját arty-k is elkezdik lőni a beragadt szerencsétlen környezetét, biztos, ami biztos alaponJó buli szokott ez lenni
Happy end (már akinek . . . ) akkor van, ha a saját v. az ellenfél csapata picit jobban észnél van, és nekiállnak leszedni a támadókat / védőket, akik csoportosulnak, egy-egy ilyen beakadton simán elmehet - meglehet a meccs. A youtube-on van egy csomó videó, ahol elképesztő marhaságokat látni. Mintha annyira kellene nekik a damage/frag hogy teljesen elmegy az eszük.
-
remington2
senior tag
válasz
bullseye #6047 üzenetére
"Részben tényleg annyira jó volt a technikájuk az elején."
Szerintem nem volt semmi ilyesmi. A Pz 1-esek meg 2-esek, elvétve pár 3-as, és még tarackos gyalogsági támogatásra használt 4-es? Még a 3-asok meg a 4-esek is (kezdeti állapotukban) kevesek voltak . . . Ez max. a lengyelek ellen volt elég, Franciaország ellen már csak éppenhogy, az oroszok ellen meg konkrétan semmi volt. A Tigrisek és Párducok tervezésének hatalmas lökést adott a 41-es orosz hadjárat fronttapasztalata, mint ahogy lényegében leamortizálta a Pz3-ast, és - fejlesztések után - kvázi alaptankká tette a pz4-est... Paradox, de a Tigris és a Párduc a legjobb fokmérője, milyen jók (és persze milyen sokan . . .) voltak a szovjet cuccok, hiszen ezek az azokra történő fejlesztési reagálások, reakciók voltak . . . -
remington2
senior tag
Azért ez már nem semmi, amit az MM művel nálam.
Tegnap, az akció kezdetén, simán lenyomtam az 5x-es szorzókat azokkal a tankokkal, amelyekkel fejlődni akarok. Elég jól ment, jó meccseket sikerült elsőre ötszöröznöm, némileg csodálkoztam is, már majdnem örültem, hogy de jó, nincs probléma.
Azóta zsinórban 4-15 arányú meccsvesztések. "Háromszor veri ezt kenden Lúdas Matyi vissza".
Avagy az MM nem felejt!
-
remington2
senior tag
válasz
Imilenni #5268 üzenetére
"Vicc..Mégis mi volt méltó ellenfele a KT-nak? SEMMI.."
Volt viszont neki motor, sebváltó, üzemanyagfogyasztás, tömeg. Ilyen barátokkal pedig nem volt szüksége ellenfelekre
Szvsz egy nagy fail volt egy háború közben ilyen harckocsik fejlesztésére koncentrálni, de hát ami történt, megtörtént. Akkor - nekik - logikusnak tűnt a mennyiségi fölényt ilyen fegyverekkel egyensúlyozni. Bár nem álltak meg ilyen "kis" terveknél, hiszen az Egérke is prototípusig jutott . . . inkább nyomatták volna jobban a Párducot . . .
-
remington2
senior tag
válasz
fsb1000 #4866 üzenetére
"Szerintem túlzottan le van fojtva a tankszerzési lehetőség, és ennek fő oka amit te is írsz, hogy a WG nagyobb bevételhez jusson."
Persze, ők is pénzből élnek, ez érthető. Erre írtam alternatívaként / bevételbővítő, vagy kiegészítő tevékenységként, kompenzálandó a gyorsított fejlődést / a goldtankos ötletet.
Kíváncsi lennék, a játékon belüli társadalom mire költi el a legtöbb pénzt (tehát a vásárolt aranyat): prémium fiókra, prémium tankra, vagy gold - > xp váltásra (nyilván sokan mindegyikre egy kicsit, de nagyobb tömegeknél arányaiban számolva). Ebből lehetne következtetni, hogy a gyorsított képzésnek, valamelyes rövidebb fejlődésnek mekkora veszteségei lennének. Pusztán személyes vélemény, de valahogy úgy érzem, sokan költhetnek sok pénzt a gold - xp váltásra, amellyel gyorsan tudnak ugrálni felfelé a techtree-n, hogy ne kelljen görizni egy-egy tankért. Ha ez a helyzet, nyilván nem fogják megszívatni magukat.Én egyébként még PVE cuccokat is pakolnék a játékba, gépi, vagy akár nem is gépi ellenfelekkel. Sok mmoban vannak pve eventek, szerintem technikailag itt is kivitelezhető lenne.
De sajnos hiába hangzanak ezek aránylag jól, a kezem már fázik a biliben, a szagról nem is beszélve
-
remington2
senior tag
válasz
fsb1000 #4837 üzenetére
Én személy szerint a tech-trees rendszert is megszüntetném, azon belül is elsősorban a röghöz kötött fejlődési útvonalakat. Szerintem nem jó, hogy egy-egy jó, a játékos által kedvelt tankhoz 4-5-6, vagy még több, kényszerűségből megvett, és "kijátszott" tankon keresztül vezet az út. Még alacsonyabb tierben is szenvedés a nem fullos tankok miatt, tier 7 felett meg egyenesen szopás, százezer xp-ket gyűjtögetni a következőhöz. Mert mi abban az öröm, ha az ember nyomja vég nélkül a béna, egyáltalán nem kedvelt tankjával, hogy kalapozza az xp-t a következő, egyáltalán nem kedvelt tankhoz, ha neki egy sherman kellene? Pláne, ha amúgy lenne abban a tierben, nemzetben, még típusban is azonos tank, amellyel szívesen játszana ugyan, de az másik ágon van (pz38na - pzIII).
Én megszüntetném a kötött útvonalakat, és tier alapon, de kategóriába rendezve lehetne nyomni a tankokat. Pl. az említett pz38na + panzer III együtt, egy "kosárban" lenne, és amikor megvan az xp mennyiség, ami kell, akkor lehet választani, melyikkel lép az ember "szintet", aztán megint, a pz III/IV - panzer IV-nél újra választás, és így tovább. Persze, a tankokhoz szükséges xp mennyiségeket is lehetne csökkenteni . . .
Tudom, erre megoldást jelent az arany váltása is . . . és az bevétel a cégnek, így nyílván nem véletlen a lassú fejlődés . . .de azért tier 6-tól felfelé elég sok lóvé lenne átváltani több százezer xp-t, ha valaki szívesen kipróbálná a Maust, egy 8-as prémtank árának a többszörösét fizetné ki vele . . .
Pluszban én lehetővé tenném, hogy ha az emberke nagyon imád egy-egy tankot, akkor megvehesse annak prémium változatát, goldért. Pl. imádja a Tigrist, akkor vehessen prémium Tigrist, emelt kreditszorzóval. Minden tanknak meglehetne a prémium "árnyéka" (hiszen a modellek most is megvannak, a statokon kell dolgozni), némi extra, különleges álcázófestéssel, amely "elitté" teszi.
Meg, ha már ötlet: eddig a tesztszervert használta a játékosállomány egy része, hogy ott kipróbáljon tankokat, én ezt a játékba is beraknám, egy-egy tankot X alkalomra lehetne kölcsönözni, vagy aranyért, vagy pénzért, így mehetne vele próbaköröket . . . bár lehet ez vad ötlet.
-
remington2
senior tag
Hogyan süllyedhetett ide ez a fórum, hogy egy ilyen kioktatást tarthat és kaphat bárki is, aki a world of tanksról a world of tanks fórumába ír a prohardveren? Hogy hogy süllyedhetünk oda, hogy egy ilyen kívánságlista alapján ripszropsz rittyentenek egy fórumtopikot, amely témák nagy része valójában on, csak pár embernek a szemét zavarja? Nem érdekes, hogy az illető, akire reagál, előadja az újszülöttnek minden vicc új figurát, mert - gondolom nem kell magyaráznom - nem ez a lényeg. Hogy jöhetett létre ez az off-on topik, miközben mindkettőben a world of tanksról van szó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- BestBuy topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Honda topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Gumi és felni topik
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja