Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- iPhone topik
- Előrendelhető a Meizu 22
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Én másként látom.
Nem csak a WoT-ból kinyerhető statisztikai adatok alpján, de nekem van nem prém nélküli acc-om is amivel elég sokat játszom/játszottam, és megtapasztaltam mennyivel nehezebb előre haladni.
Szóval a véleményünk nem egyezik ez ügyben, szerintem jótékonyan hatna a játékra ha csökkentenék a tankokhoz szükséges fejlesztési és beszerzési értékeket, és talán lehetne olyan középutat is találni amitől nem csökenne a WG profitja.-----
Sajnos nem tudom elfogadni azt az állításod, hogy pont az ellenkezőjét mondom a TÉNYEK-nek. Remélem nem kell kifejtsem neked a TÉNY és a vélemény közötti különbséget.
Aktív témák
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming FA507NV-LP031 gamer laptop 1 év garancia
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest