Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Mobil flották
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
forras2 #8748 üzenetére
Először gondold már végig mit lehetne kezdeni egy olyan tankkal, ami valóban akkora mint egy háztömb, és le sem tudja annyira fordítani az ágyúját, hogy lőni tudja a többit (töltési időről nem is beszélve). Két loltraktor is meg tudná bénítani ha elé és mögé állnak, ki se kéne lőni... Igen lassú, nincs lendülete rammolni és lehetetlen lenne mellélőni artyval.
Mit kezdenél vele egy Himmelsdorfon vagy Ensken, ahol el se fér az utcákban.Marked; bár rég artyztam, de én se vadásztam az ellenséges artykra, mert nem elég hatékony, akinek esze van úgyis odébb gurul... De míg tracerekre vadásznék, inkább tankokat lövök, ami "biztos" találat, nem annyira lutri mint láthatatlan artykra lövöldözni.
De ha felvillantanak egy artyt, akkor rögtön az lesz az első célpontom.
Persze ez a "nehéz" artykra vonatkozik, de egy 5-6os gyorsan töltő pontos artyval lehet akár kifejezetten az ellenségesre vadászni... de a ~2000 átlag dmg-s gránátokat, amik 40 másodpercenként töltődnek szerintem kár ilyesmire pocsékolni.
Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Minecraft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest