Hirdetés

Aktív témák

• fsb1000

nagyúr

válasz AlexWolf #8637 üzenetére

Ezt a Stalingradot nem egészen értem. Mi volt ott július végén? Maga a csata 1942. augusztus 21. és 1943. február 2. között zajlott.
    De én is hallottam infókat nagy akciókról, de még "hivatalos" helyről származó megerősítést nem láttam. Szerintem az első 2 Gift shoppos akció bukta volt, mert rengetegen vettek kedvezményes goldot+garázst tankhalmozással, sajnos én lecsúsztam róla, pedig feleáron lehetett goldhoz jutni.
    Aztán jött a nagy semmi, és gondolom senki nem vesz semmit a Gift shopban.
    ---

(#8635) vhw : hát.. nem tudom. Nehéz megitélni mitől un meg valaki egy játékot. A mostani rendszeben attól hogy 200 csatával hetekig szenved egy t9, t10 kihúzásával, vagy pedig ha gyorsított módbam 15 hónap alatt eléri az összes tankot, miközben gyakoribb sikerélmény éri.

A mostani "rendszert" azért tartom igazságtalannak, mert a játékosok 80-90%-át kizárja abból az élményből, hogy t10-es tankja legyen és azzal CW-re t10 századba menjen.
    Vegyünk egy egyszerű példát: Erről a fórumról válasszunk ki 10 aktív tagot.
    Tételezzük fel, hogy köztük vagyok és játékinteligencia+képességek rangsorában a 6. vagyok, de mivel van elég időm és pénzem(GOLD) én fogom elsőként elérni a t10 szintet, nekem lesz több t10 tankom, ezért nekem lesz lehetőségem CW-kre menni.
    (feltéve ha elfogadható játékot / statot is fel tudok mutatni)

Az a 4 játékos, akik jobbak nálam, mikor lesznek CW-képesek tankállomány szempontjából? Szerintem soha... előbb megunják.
    Tisztelet a kivételeknek, mert biztos vannak jópáran, akik prém nélkül és átlag szabadidővel is eljutottak odáig.

Aktív témák