Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Poco F7
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Igen.. a medek hátrányban lesznek, a TD-k előnyben.
Elég lett volna a mostaniban kicsit növelni a sebzés arányát és valahogy belekombinálni a győzelmet (persze az nem csak a játékos érdeme, de azért nem mindegy hogy valakinek 60% vagy 42% a winratiója )
A V2 rendszer hibája hogy a tankosztályokat elég mereven specializálja, pedig a WG szerinti beosztást gyakran felülírja egy-egy konkrét csatában a tankállomány összetétele, de akár a tank tulajdonsága is. Lásd AMX 40.
-----
Délután elgondolkodtam "Fel" felvetésén.
Miért is magas az effem Churchillel. Bár támadó játékot játszok legalább 5-6 alkalommal (100 csatából) visszamentem és én reseteletem.
Ez is az eredményesség része hiszen megakadélyoztam az ellenfelet a győzelembem.
De ezzel max 5-6 csatát tudtam megfordítani. A sebezgetés hasznosabbnak tünik, de láttam már replayokat, ahol a nagysebző a gyenge tankokra megy rá, miközben az ellenfél TOP-jai nyomulnak.
A foglalás már kétértelmübb, mert van olyan tankom amivel minden 3. győzelemnél be tudnék állni capelni 20-30%-ra.
Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest