- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Az első probléma boríthatja az egyensúlyt, de az összes csatára vetített hatása talán nem túl jelentős. Sokat megyek t10-el, de ritkán találkozok ilyesmivel.
Érdemes lenne egy ilyen leosztást kielemezni, mert pályafüggő is lehet.
Ettől függetlenül nyilvánvaló, hogy mindenki igazságosabbnak érezné, ha a tierenként azonos számú tank lenne csapatonként.
Akkor gondolnám tervezési vagy algorítmus hibának, ha egyik oldalon páros számú többlet van. Tervezési hibán azt is érthetjük, hogy a szopóágra terelés erősebb szabály a WG-nél, mint a precíz balansz.--
A második jelenség nagyon gyakran megfigyelhető. Olyan gyakori, hogy nem magyarázható statisztikai alapon, tehát csakis szándékos lehet, azaz valamilyen szabály alapján osztja egy oldalra az azonos tankokat az MM.
A hatása kérdéses.... nem tudnám eldönteni mennyire káros egyik vagy másik csapatnak.
A "szabály" (én annak nevezném az egy oldalra pakolást) okáról vagy indokolhatóságáról fogalmam sincs..... bár én szeretnék úgy játszani néha, hogy egyik oldalon német másikon orosz tankok vannak.--
(#609) tytyty 2 hete nem kaptam meg a GiftShopban vásárolt cuccomat.... nem csak tickettel, de oldalágon is próbáltam kérni, hogy rendezzék. Nem a 3 EUR miatt, hanem az elvek miatt. Mindkét eset rávilágít a support tevékenységének hatékonyságára.
Aki akar írjon X-edszer is a WG fórumra.... én nem nagyon látom értelmét. Valahol elakadnak a dolgok.
De ettől még lehet véleményem a fordítás minőségéről.
Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- BestBuy topik
- Bloodborne (PS4)
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest