Hirdetés

Aktív témák

• vhw

addikt

válasz #35692544 #5245 üzenetére

Csak kiragadok pár gondolatot;

"Ha bukóra vagyok állítva, akkor a tank sebessége, fordulása, torony forgása, sőt még a töltési sebesség is érdekes módon lecsökken, pedig nincs olyan sérülésem, ami ezt okozhatná."

Én még ilyenről soha nem hallottam senkitől, se haver, se klántárs, se hivatalos forum pedig elég gyakran szoktam nézegetni, szóval szerintem nettó hülyeség.

"Szintén bukóra állítás eredménye, hogy előbb meglőnek, majd 1-p mp múlva jelez a pk. 6. érzéke, miszerint felfedeztek v. becéloztak - ez számomra nem egyértelmű."

Mivel ez a perk nem rögtön a spot pillanatában jelez, hanem pár másodperc múlva így nem értem mi ez a nyafogás... ("Three seconds after being detected by the enemy, an indicator appears on your UI.")

"Talán a 0.7.2 óta nem tudok kritikális sebzést okozni, hiába van 100%-on az erre szolgáló képesség és csak nagy ritkán sikerül felgyújtani 1-1 tankot."

Mivel ez a perk konkrétan 3%-al növeli meg a kritikus találat esélyét, így nem is fogja minden második lövésre kigyújtani az ellent ("This perk increases the chance to critically damage enemy vehicle modules and crew with AP and APCR shells by 3%. It does not work with HE shells.")

Nem fogok végigmenni az összes kifogáson, magyarázkodáson, szerintem ebből a 3 kiragadott dologból is látszik mennyire képben van/volt a 16k-s játékos. Legalább utánanézne a dolgoknak és jobban megértené hogy működik a játék.

Ami meg a győzelmi arányokat illeti én egész jól megvagyok... század csak elvétve volt, kláncsaták is minimális számúak. Szakasz az valóban elég számottevő mennyiség volt az elmúlt egy évben, de van nem egy olyan tankom amivel jóformán csak egyedül játszottam, mert a platoontársaknak vagy nem tetszik vagy nem illik az aktuális felállásunkhoz. (Pl; Valentine - 68%, VK28 - 68%, M4A2E4 - 63% stb.)
    Premiumom nincs, csak ajándék bonuszkódokból eventek alkalmával, nem használok gold lőszert, se fogyócikket, premium tankjaimat ingyen bonuszkódokból vettem, kivéve a 38H. És vannak nekem is lepattanóim, ghost shellek, 0 dmg crit, és bukószériák is. És aki szakaszozott már velem tudja, hogy olykor én is csinálok marhaságokat, amibe gyorsan bele is halok, nem vagyok egy hidegvérű profi wot-os. Mégis összeségében 60% perpillanat a győzelmi arányom 9k csata után.

Aktív témák