Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

válasz diegho #5240 üzenetére

beteszem ide egy volt klántárs miért hagyta abba 16-k csata után és a klán egyik legjobb artysa volt

"Kicsit bővebben:
    Már tetőzött egy ideje - utóbbi 2-3 hét, talán a 0.7.2?! - és tegnap csordultig betelt a pohár.
    Hogy mivel is:
    Rendszeresen - a lepattanókkal nem foglalkozom - penetrálom az ellent és 0-ás a sebzés, ha netán tán sikerül sebeznem és lemegy a HP-ja 10% alá, akkor onnantól ismét 0-ás sebzés vagy átüthetetlen. Én sebzéseim rendszeresen a minimum értéken, de inkább alatta vannak, az ellen viszont belém a maximum felett lő, még ha 2-3 tierrel alattam van akkor is és ha le kellene pattannia a frontpáncélomról, természetesen átüti.
    Az utóbbi héten már az első bekapott találat min. 3 kritikus sebzést okoz, a gyakoriak: (cső + lánctalp + sofőr, v. célzó, v. töltő) v. (lőszerrekesz v. torony és 2 legény) és a kedvencem, a kigyújtás, ahol természeten minden leég, ha megjavítom, meggyógyítom - mármint 1-1-et - a következő lövés ismét elintézi. Ha ezek után még megpróbálok valamit kínlódni, akkor van esély a győzelemre, ez ekkor általában 8-900 XP, természetesen duplán és minuszos lesz a kör.
    Folyamatosan 8-9 vesztes csata (2-300 XP és -30 K) kell ahhoz, hogy 1 döntetlen v. esetleg győzelem összejöhessen, legtöbbször a győzelem is -20 K környékén hoz és 6-700 XP a max. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbbször a győztes csata úgy zajlik, hogy megindul a csapatunk, ledarálják az ellent, van 1-2 AFK-s tankunk és én is csak kullogok a többiek után, természetesen 1 lövésem sem talál.
    Ha bukóra vagyok állítva, akkor a tank sebessége, fordulása, torony forgása, sőt még a töltési sebesség is érdekes módon lecsökken, pedig nincs olyan sérülésem, ami ezt okozhatná.
    Szintén bukóra állítás eredménye, hogy előbb meglőnek, majd 1-p mp múlva jelez a pk. 6. érzéke, miszerint felfedeztek v. becéloztak - ez számomra nem egyértelmű.
    Talán a 0.7.2 óta nem tudok kritikális sebzést okozni, hiába van 100%-on az erre szolgáló képesség és csak nagy ritkán sikerül felgyújtani 1-1 tankot.
    A "kedvenceim" közé tartozik, hogy a teljes célkör lefedi az ellen testét, ennek ellenére fogalmam sincs róla, hogy hova megy a lőszerem, vagy látszik a nyomjelzőn, hogy átmegy rajta és nincs találat. A másik "kedvencem", hogy arty-val tökéletesen becélzom az ellent, a saját csapattársam a célmezőn kívül van 1,5-2×-es távolságban, ennek ellenére őt szedem ki (a legénységem a 3. képesség 90%-a közelében jár).

A konklúzió: használni kell kredites javító + elsősegély csomagot - ez ugye alap nálam - és arany javító + gyógyító cuccot is - ezt viszont nem fogok használni sose, illetve folyamatosan venni az aranyat - ez sem lesz nálam - és ebben az esetben TALÁN nem fog lehúzni a wargaming (szándékosan kisbetűvel). Valószínűleg túl sok csatám van (majdnem 16K) és nem tolom bele az aranyat, ami nem tetszik a wargaming-nek, amiből következik a folyamatos lehúzás.

A fent említettek és amiket még kifelejtettem belőle, váltotta ki az uninstallt. A 0.7.3 eljövetelével lehet, hogy ismét telepítem újabb próbából .."

Aktív témák