Hirdetés
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új belépő a Honortól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Arpee78
üzenetére
Lottóznod kéne, ha volt egymás után 10db nulla.....
----Más: Eddig nem szerettem artyzni, csak a kötelező tanulási folyamat miatt használtam ezt a harcjármű osztályt.
Egy ideje azzal rontom a statom, hogy kipróbálom az alacsony tierű tankokat és az artykat is, mert az acc fejlesztéskor ezeket átléptem. Így lett az M37 az első olyan arty amivel nem csak kötelező köröket futottam, hanem kimondottan jó és élvezhető csatákban voltam vele.
Lehet ebben segít a mozgékonysága és a löveg extrém nagy horizontális kitéríthetősége. Az adatok szerint a 105-ös Howitzernek 410 az átlagos sebzése, de nagyobb tankokat csak 120 körül sebzi.
A másik jelölt t3 tankszinten a SU-26 volt, de azzal sokkal gyengébben muzsikálok és nem jó vele játszani. De... jártam olyan században ahol 6db T-28 mellet 5db SU-26 volt. Főleg bázist védtek az artyk, de azt nagyon hatékonyan. Ezen a szinten (max. t4 tank) azért lehet jobb a SU-26, mert nagyobb a penje, mint az M37-esé, és ha áthatolót sikerül lőni vele, akkor 200 körüli sebzést okoz.Korábban vettem a t6 századozáshoz egy francia prém Önjáró löveget is, de senkinek sem ajánlom. Ez volt a legrosszab beruházásom a Wot-ban. Igaz ezzel is kellemes artyzni, de a Grille fullra fejlesztve sokkal hatékonyabb.
Aktív témák
- Asus ExpertBook B1403 Core i7 notebook bontatlan dobozában eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB SSD/Súly 0.966,5kg
- iPhone 16 Pro Max 1 TB Black Titanium
- Karácsonyi akció - MacBook Pro 13" CTO (Early 2015, i7 / 16GB / 512GB)
- Bomba ár! i7-12700 + Msi B660 alaplap!!!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple Watch Series 8 Silver aluminum 45mm / e-Sim / 6Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest