- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Apple Watch
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
Ez a Tortoise vagy mi a fene elég ratyi tanknak néz ki, bár lehet megváltozna a véleményem ha lenne egy a garázsban.. T32-vel voltam és szemben állt velem. Először kicsit paráztam, hogy lepattint, hátha ennek is olyan a frontja, mint a t5-ös brit tdnek a saját tierjében éppen ezért egyből a kupolára céloztam ami olyan brutálisan nagy, hogy 200 méterről is lazán belőttem többször is egymás után.
Elképesztő mekkora gyenge pontja, szerintem még a vak is látja, hogy egyből oda kell lőni.
Más: Megvettem a TigerP-t. Egész jó, tetszik is, bár kissé lomha.Csak a torony hiányzik róla, mert a többit free xp-ből kinyomattam rá illetve sok cuccot kisebb tankokról "örökölt". Most 80% legénységgel nyomatom+venti+rammer, így ~8.5 a töltési idő. 100% legénységgel+biával+rammerrel+ventivel mennyi lesz a töltési idő nem tudja valaki?
Aktív témák
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- EAFC 26
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest